Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ולפעמים...החגיגה נגמרת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנכ"ל חוצה ישראל : יהודה וילק,שמזהה את הפרצוף החשדן שלנו, מבהיר כי למערכת אין יכולת למדדוד מהירות של רכב בודד. "לא מדובר במערכת אכיפה. אם המשטרה תרצה היא תוכל לעלות על הכביש ולהקים מכמונות מהירות או מצלמות או כל דבר אחר שמקובל בכבישים אחרים".

מה שאומר...שלמרות התחזיות , גם בחוצה ישראל יהיו ניידות...

:-)

פורסם

דיברו בהתחלה על כך שזה כביש פרטי ולכן לא תהיה גישה לניידות , וזה גם מה שאמר לי בזמנו מישהו שעובד עם חוצה ישראל...

פורסם

אז יש דבר כזה כביש פרטי לדעתי...אבל כמובן שלמשטרה יש זכות גישה אליו...כביש אגרה = כביש פרטי כי אחרת למה שנשלם להם???

ואכן,

אין מה להתווכח על זה...אבל חבל בכל זאת

פורסם

יש משטרה בחוצה ישראל

נצפתה שבוע שעבר קארינה לבנה עם מצלמה במחלף שליד נחשונים לכיוון צפון

I don't drive fast, I fly low

פורסם

זה לא יכול להיות שלא תהיה גישה למשטרה לחוצה ישראל בין אם זה כביש פרטי או ממשלתי

המשטרה היא מערכת לאכיפת החוק וגם על כבישים פרטיים חלים חוקי המדינה(לצערינו...) אחרת חוצה ישראל היו יכולים להחליט שאצלם בכביש מותר לנסוע גם 130 .

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם

גם כן החוצה ישראל הזה, קישקוש גדול.

בשביל מה ניסע בו? בשביל לינסוע 130? :?

כאילו שככה אנכנו לא נוסעים 130... 8) (פשר הסמיילי: אנחנו קולים).

אני מצידי לא מיתכוון להיכנס אליו כי אני רואה בו פיתרון למשהו אחר.

כולם היתאספו בכביש הזה, ולנו, בעלי המכוניות עם השילדה ההדוקה, הישארו הדרכים הצדדיות יותר פניות לנהיגה מאומצת ולקיחת השילדה למיגבלות האחיזה.

כיף :D

פורסם

בגלל שיהיו משטרות ואכיפה גם בכביש שאני משלם

עליו באופן ישיר (על כל הכבישים-למראה של הארץ אנחנו משלמים... והרבה :oops: ),

אותי לא תמצאו שם :!: (עד שנתחיל לשלם שם :hihi:)

תודה, באמת :!::x

MCS 2008

פורסם

כביש 6 הוא לא כביש פרטי , הוא כביש אגרה. הוא נבנה ומתופעל עפ"י זכיון מהממשלה ל 50 שנה בשיטת BOT (Build , operate , transfer( שלאחריהן הוא יהיה כביש ממשלתי.

חופשי יכולות להיות שם ניידות, מצלמות ומה שתרצו , רק המשטרה לא יכולה להשתמש באמצעי המדידה של הכביש (שכן יכולים למדוד מכונית בודדת) לצורכי אכיפה.

Leon Cupra 2009

פורסם

בכול מקרה מהשבוע הבא ( יום ראשון )הנסיעה בכביש חוצה ישראל בתשלום..

התעריפים יהיו בין 7 -12 שקל למכונית פרטית

חצי מהסכום לאופנועים

ופי שלושה לכלי רכב מסחריים

מי שיעשה מנוי יזכה להנחה של כ 50 אחוז

• תוכן חדש...