Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן פורד פוקוס שנת 2007 דגם טרנד.

יש דבר קטן שקצת מפריע וזהההגה שהוא די גדול ומחוספס.

ראיתי שבדגם הטרנד X יש הגה מצופה עור.

שאלתי: האם אני יכול להחליף את ההגה כמו שיש בטרנד X? האם זה שווה בכלל את ההתעסקות?

תודה.

פורסם

קודם כל, האם הגודל הפיזי של שני ההגאים זהה? (הכוונה לקוטר ההגה ללא ציפויי עור/פלסטיק)

אם כן, הייתי ממליץ לך לבצע כיסוי עור להגה (בעלות של כ 750 ש"ח) מאשר להחליף גלגל הגה. וזאת מיכוון שאינך יכול לדעת את מצב הכרית בתוכו והאם הוא תואם מבחינת חיבורים/תוכנה להגה המקורי.

פורסם

החלפת גלגל הגה אינו דבר פשוט מכיוון שקוטר הגלגל מתוכנן בצורה קפדנית בהתחשב בתיגבור הגה הכוח והפרמטרים הטכניים הקשורים לנושא.

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנתי אתכם, תודה.

Haim_gds - היכן ניתן לבצע/לקנות כיסוי עור להגה ?

(מקסימום נקנה איזה כיסוי הגה באוטו דיפו וזהו...)

פורסם

לא ! אל תקנה כיסוי הגה מכיוון שהדבר לא בטיחותי.

חפש בפורום נושאים הקשורים לריפוד/תפירה/ציפוי מחדש של גלגל ההגה.

איזה כייף לי :)

פורסם
הבנתי אתכם, תודה.

Haim_gds - היכן ניתן לבצע/לקנות כיסוי עור להגה ?

(מקסימום נקנה איזה כיסוי הגה באוטו דיפו וזהו...)

לפני כשבועיים בוצעה רכישה מרוכזת בפורום (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=287562) מ "אוטו אלגנס" בעלות מוזלת (600 במקום 750) בה השתתפתי. מהניסיון שלי, או ליתר דיוק של אישתי, הציפוי החדש הוא לא פחות ממדהים.

המלצתי, התקשר לשלמה ונסה לבקש את המחיר של הקנייה המרוכזת. (http://www.autoelegance.co.il)

בכל מקרה, זכור כי זאת עבודה של כ 5 שעות כך שתצטרך לפנות לך חצי יום.

• תוכן חדש...