Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על מסך מחשב Dell E190S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לשדרג את מסך המחשב שלי למסך תוצרת דל דגם Dell E190S מסך מרובע 19 אינ'ץ.

המסך מיועד בעיקר לגלישה ולקריאה של מסמכים וגם לעבודה עם תוכנת תיב"מ.

סרטים ומשחקים לעיתים רחוקות בלבד.

http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=320-8090

מעוניין לשמוע את חוות דעתכם במיוחד מאלה מכם שיש ברשותם את המסך.

תודה

איזה כייף לי :)

פורסם

אני אישית אחרי שנה+ ב9/16 לא מסוגל לחזור ל3/4.

אני לא מדבר על צפיה בסרטים , עבודה נטו זה פשוט הרבה יותר נוח שיש לך מקום נוסף בצדדים.

במיוחד מורגש בתוכנות עם פנלים צדדים, עוד דבר אתה תמיד תראה דפים באינטרנט כמו שצריך בלי לגרור לצד.

למשל בפוטושופ הפנלים לא מסתירים תמונות של 3/4.

אם היתי עומד לפני קניית מסך חדש היתי מעדיף לקנות חברה פחות מוקרת 22" על פי 19" של חברה גדולה ונחשקת.

אודי A4

דימה.

פורסם

אינני חפץ במסך 22" מכיוון שגם מסך 17" משרת אותי נאמנה.

עד היום לא הבנתי מה היתרונות וגם החסרונות של מסך 3:4 לעומת מסך 16:9 חוץ מצפייה בסרטים.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה סגור על מסך 4:3 אני ממליץ לך לחפש את המסך של סמסונג מדגם 971P, בעל הפאנל PVA. מסך זה מאוד מומלץ לגרפיקאים עקב היותו בעל פאנל איכותי מאוד.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...