Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

flip 3d לא עובד בויסטה בייסיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חזרתי והפעם עם שאלה אחרת.

יש לי vista basic ועכשיו נודע לי שיש משהו מדליק בויסטה שנקרא flip 3d ועכשיו לשאלה שלי.

אני יודע שב-vista basic האופציה הזאת לא נמצאת , אבל האם יש אפשרות להתקין אותה ושהיא תעבוד .

האם מישהו מכיר טריק קטן כי אני לא רואה סיבה למה אי אפשר להוריד אותה אני יודע שאני צריך גם aero שיהיה לי.

בקיצור אם למישהו יש רעיונות אני אשמח.

וביכלל האם יש אפשרות לשדרג את ה-vista basic לפירמיום בלי תשלום {כי אני גם ככה הולך להתקין בקרוב 7 }.

הווינדוס הנוכחי שלי מקורי ועם רישיון.

פורסם

אתה יכול לנסות את התוכנה הזאת

http://www.nirmaltv.com/2008/02/27/get-aero-effect-3d-flip-in-windows-xp-with-winflip/

היא אמורה לעבוד גם בויסטה בייסיק.

מבחינה חוקית,אין אפשרות לשדרג בלי תשלום.

עצה שלי,תעבור לווינדוס 7,הרבה יותר טוב מויסטה בכל דבר כמעט.

מקווה שעזרתי...

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם
תודה לכולם אני עובר ל-7 אז האשכול כבר לא רלוונטי.

רק אם זה 7 בייסיק, אז גם שם אין את ה-AERO וגם ה-FLIP3D (שהוא חלק מה-AERO).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ויסטה בייסיק זה עונש לא מערכת הפעלה.

שום דבר לא עובד על זה

שום דבר שקשור לאנימציות מטופשות שמאטות לך את קצב העבודה.

עוד לא המציאו אנימציה שתזרז את קצב העבודה במחשב

או תקל עליך להגיע מאפליקציה אחת לאחרת.

אם המחשב למטרות שעשועים, סבבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...