Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף לכרטיס אשראי שאיתו אוכל לקנות דרך הרשת ווגם לפתוח חשבון PAYPAL

לא מצאתי מידע רלוונטי באתר של בנק הפועלים

ואין לי זמן להגיע לבנק אלא אם כן אין ברירה

איזה סוגי אשראי יש , כיצד הם עובדים ומה התנאים לקבלתם , אה כן

ואיך אני עושה זאת? רק דרך הבנק או שאפשר באתר הבנק?

תודה מראש לעונים

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אני לא יודע איך זה עובד בבנק הפועלים, אבל בבנק שבו אני נמצא אתה פשוט פונה לבנקאי שלך או לחילופין למוקד של הבנק, מבקש כרטיס אשראי, והם בודקים איזה כרטיס ניתן לאשר לך.

מידי פעם הבנק מקדם כרטיס אשראי כלשהו, לכן כדאי שתבדוק האם יש לבנק שלך יש כרגע כרטיס כזה. לרוב, הדבר יבוא לידי ביטוי בכך שתקבל פטור מדמי כרטיס לתקופה מסויימת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בשביל קניות באינטרנט בחו"ל ועם paypal אתה צריך כרטיס בינלאומי.

גש/התקשר לבנק ושאל אותם אם הם יכולים לאשר לך כזה.

אני יודע שלי בתור חייל משוחרר מובטל לא מוכנים לאשר כרטיס בינלאומי, אבל בשביל זה אני הולך לפתוח חשבון בבנק של ההורים שלי, שם הם יכולים לתת לי ערבות, ואז מוכנים לאשר לי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אמא שלי חתמה ערבות 4000 שקל על אשראי ויזה קלאסיק (בין לאומי) בבנק פועלים.

זה סתם פוליטיקה שלהם 100% מהזמן שלי אצלם אני בפלוס , רוב הזמן עם 3K +

פורסם

אתה לא חייב להוציא את כרטיס האשראי בבנק. רוב (אם לא כל) חברות האשראי ישמחו לתת לך כרטיס אשראי חוץ בנקאי ובהרבה מקרים תוכל לקבל גם כרטיס בין-לאומי ואולי אפילו זהב (אם זה מעניין אותך).

כשאני הייתי חייל בחובה ורציתי כרטיס אשראי בין לאומי פעלתי בדיוק כך. התקשרתי לויזה כא"ל, שלחו לי הביתה ערימה של טפסים והצהרות למלא ולהחתים את הבנק שסרב לתת לי כרטיס בין לאומי ואחרי כמה שבועות הגיע אלי בדואר כרטיס אשראי בין לאומי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי ערבות עצמית אני לא צריך ערבות של מישהו כי אני בפלוס גבוה (20K כרגע)

אני עדיין חייל בסדיר (לקראת שחרור) האם יעשו לי בעיות על זה?

למרות שאני מאמין שאם יראו כזה פלוס בטח ישחררו לי איזה כרטיס טוב

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
בהרבה מקרים תוכל לקבל גם כרטיס בין-לאומי ואולי אפילו זהב (אם זה מעניין אותך).

כל כרטיס ויזה באשר הוא - מתאים לפעילות דרך PAYPAL.

רוב כרטיסי הויזה מגיעים מלכתחילה ככרטיס בינלואמי.

כרטיסי זהב לא שווים היום כלום. מרוב שיש כאלה אין בהם שום הטבה לעומת הכרטיסים הרגילים.

גם פלטינה לא חסר, ועם קצת מאמץ - תצליח להוציא כזה מהסניף שלך.

אבל פה כבר יש הטבות שונות כמו ביטוח חו"ל מורחב, צבירת נקודות כפולה, יחס עדיף בהמרת הנקודות לנוסע מתמיד של אלעל וכו'..

ההטבות האמיתיות נמצאות בכרטיסים השחורים, אבל אלו כבר עולים סכום לא מבוטל וספורים האנשים שמקבלים אותם (בד"כ מפנייה של הבנק/חברת האשראי ולא ע"י פניית הלקוח).

היום כל לקוח בבנק לאומי מקבל כרטיס ויזה/מאסטרקארז MULTI מסוג GOLD במועדון החברים של קבוצת עזריאלי בחינם לשנה.

(לפני חודשיים הוצאתי כרטיס חדש וקיבלתי את הדבר הזה בלי לבקש בכלל)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
יש לי ערבות עצמית אני לא צריך ערבות של מישהו כי אני בפלוס גבוה (20K כרגע)

אני עדיין חייל בסדיר (לקראת שחרור) האם יעשו לי בעיות על זה?

למרות שאני מאמין שאם יראו כזה פלוס בטח ישחררו לי איזה כרטיס טוב

עד שלא תנסה לא תדע.

תרים טלפון לבנק שלך ותבדוק מה הם מוכנים לעשות בשבילך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תגידו לי, מה אכפת לכם הצבע של הכרטיס?

אני עכשיו בשלבי מעבר בנק (הגיע הזמן אחרי 14 שנים באשקלון שאעביר את החשבון שלי מבנק בחיפה לבנק קרוב) וניסו לפתות אותי בכרטיס פלטינה אבל סירבתי כי מה שמעניין אותי זה העלויות, הריביות והמסגרות.

ביטוח בריאות עושים איפה שנותנים את הכיסוי הכי מתאים (ו"מתאים" זה אינדיבידואלי למצבך הבריאותי ואין פוליסה אחידה שמתאימה לכולם בצורה מוחלטת) ואת הנקודות ממילא אף פעם לא ניצלתי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי ז.

אם לא נצלת את הנקודות ויש לך נוסע מתמיד של אלעל - באפשרותך להמיר את הנקודות בכרטיס אשראי לנקודות אלעל ותוכל לטוס לחו"ל כמעט ללא תשלום. בחלק מהמקרים נדרש לשלם רק מס נמל.

את כל ההקדמה כתבתי בכדי להגיע לנקודה הבאה - אם אינך מנצל את נקודות אלעל (לאחר שהמרת), אזי באפשרותך לתרום אותן לטובת הטסת ילדים חולים שמגשימים להם חלומות:

http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/MatmidFrequentFlyer/NewsAndDeals/NewAndUpdates_items/MisheletLev.htm

מתוך אתר אלעל:

משאלת לב" מגשימה משאלות של ילדים חולים, מתוך אמונה שהגשמת המשאלה מעניקה להם כוח ושמחה ומסייעת להם להתמודד עם מחלתם. אחת המשאלות המבוקשות ביותר היא טיסה לחו"ל, לפגישה עם אמן ידוע, לצפיה בקבוצת כדורגל נודעת ולביקור בארצות רחוקות.

בעזרת הנקודות שתרמתם לנו בעבר ובזכות תרומת אל על, ילדים חולים רבים כבר טסו לחו"ל. אחרים מחכים בכיליון עיניים להגשמת משאלתם. אך מלאי הנקודות שתרמתם לנו בעבר הולך ואוזל ואנו זקוקים מאוד לתרומה של נקודות נוספות. בעזרתכם ובזכות תרומת אל על המוסיפה 100 נק' לכל 400 נק' שנתרמות לנו, נאפשר לילדים נוספים להגשים את חלומם: לפגוש את ג'ניפר לופז, לבקר בדיסנילנד, לבקר בסט של סרט הוליוודי ועוד...

לתרומת נקודות יש לפנות אל "משאלת לב" בפקס: 09-7602851 או למועדון הנוסע המתמיד בפקס 03-9711398, 03-9722148. בפנייתך יש לציין את הפרטים הבאים: שם מלא, מספר חברות במועדון הנוסע המתמיד, קוד סודי, מספר טלפון לבירורים.

מספר הנקודות שברצונך לתרום ו...חתימה.

לידיעתך: חברי מועדון הנוסע המתמיד יכולים להמיר כוכבים/נקודות אשראי מכל חברות כרטיסי האשראי.

תרמתם ברוחב לב – חיזקתם ילד בסיכון חיים. תודה

לפרטים נוספים: "משאלת לב" ת.ד. 197 מושב בני ציון 60910,

טלפון 7602848- 09, פקס 7602851- 09

E-mail: mailto:[email protected]

פורסם בתאריך 01/01/2006

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה אמיר, אני באמת אעביר להם את הנקודות.

99% מהטיסות שלי הן טיסות עבודה ואני מאוד נזהר לא לערבבב בין הכרטיס הפרטי לעבודה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש משהו שאף אחד לא מספר לך.אני עשיתי את התהליך שאתה רוצה לבצע.יש לי תשלומים של הפלאפון לחברת פלאפון.אם אתה רוצה לסגור את הכרטיס הישן אתה חייב לשלם את כל הסכום שנשאר בחוב בתשלום אחד ולא ניתן להעבירו לכרטיס השני.כמו כן אתה צריך לשלוח פקס המאשר את התשלום הזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...