Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני גר באזור השרון.

בסופ"ש ספג האיזור בו אני גר כמויות גשם עצומות שכללו הצפות רבות של הכבישים, כולל ברחוב שלי.

אתמול ניגשתי לרכב שלי וראיתי סימני עלים ולכלוך של סחף על החלק העליון של הגלגלים והפגושים-מה שאומר שגובה "הנחל" ברחוב היה קצת גבוה.

נסעתי נסיעה קצרה לת"א כאשר בתחילה הבלמים היו קצת קשים (אפשר להבין בגלל המים על הצלחות בלימה).

השתמשתי קצת בברקסים כדי לחמם אותם ושמתי לב שבזמן בלימה במהירות נמוכה עד לעצירה מוחלטת הברקסים האחוריים מרעישים ללא הפסקה (בלמי דיסק, לא תופים).

אציין שהבלימה לא לקויה, אבל נשמעים רעשים בכל האטה ובלימה (מהברקסים האחוריים בלבד).

הרעש הוא לא רעש של חריטה או מגע בין ברזל לברזל אלא יותר בכיוון של צפצוף שנשמע בזמן האטה עד עצירה.

העברתי את האצבע על הצלחת, הדיסק שלם לגמרי ואין הרגשה של חריטה בצלחת, כמו-כן נראה לעין הצורה הרגילה של שפשופים ברדיוסים שונים.

האם מישהו נתקל בתופעה דומה? האם יכול להיות שהנסיעה הקצרה עדיין לא ניקתה לגמרי את השכבה של הלכלוך והמים שנוצרה?

פורסם

אז זהו שאני ציפיתי שהרעש יעלם כבר אחרי 5 דקות של נסיעה, ממש כמו שקורה אחרי שטיפת רכב, אבל נסעתי הרבה יתר מ-5 דקות והנסיעה כללה הרבה בלימות.

פורסם

הרפידות היו במצב מצויין ונבדקו לפני שבוע.

הצלחת במצב מעולה.

קשה לי לראות מצב שבו גוף כלשהו הצליח לחדור פנימה למרווח בין הרפידה לדיסק- הייתי רואה את זה על הצלחת.

• תוכן חדש...