Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת סאב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע לפני סיום הרכבת המערכת ,אני מתלבט בין שלושה סאבים

HED12 Cerwin Vega

P312D4 Rockford

hertz12 es 300

את ההרץ יצא לי לשמוע ,היה לי אותו (בתיבה אטומה) ודי נהנתי ממנו

אני מחפש כמה שפחות רעש והרבה דיוק.

הסאב יוגבר לבינתיים ע"י המגבר של קיקר שרשמתי לבינתיים עד שנחסוך למונובלוק

מה שהמערכת תכלול,

רדיו דיסק פיוניר דגם 4050

סט קומפוננט של מורל דוטק אוביישן

הגברה Kicker KX350.4 ,ככל הנראה

אשמח לשמוע חוות דעת

תודה מראש

מפרט מגבר:

http://www.autos-sound.net/Product.asp?ProID=118

פורסם

אני לא זוכר אבל ממה שאני זוכר שההרץ היה הכי נקי מהיר ואיכותי ואחרי זה אהבתי את הסרווין את ה P3 לא אהבתי בכלל

פורסם

אני בעלים נוכחי של ES300

הוא הרבה הרבה יותר מהיר ומדויק מהרוקפורד

כבעלים של P2 של רוקפורד הוא מתגבר על המוזיקה ולא משתלב איתה כמו ההרץ

+3 להרץ

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

הוא 350 RMS

בגישור אצלי הוא נותן 200 והוא נותן כמו שצריך.

מזמין אותך לשמוע במפגש.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

עומרי זה ליאור,אמרתי לך תירד מהקיקר הוא מגבר חזק אבל לא כל אחד אוהב את אופי הצליל שלו,זו ההמלצה שלי,בקשר לשאלה היה לך את הES300 אהבת? תקנה שוב,

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

מז"א אופי צליל, הוא פשוט צריך להגביר את מה שהוא מקבל, והוא מגבר איכותי (ארה"ב) אז מה הבעיה?

פורסם

אני מאוד אהבתי את הסרווין ווגה, גם הוא וגם ההרץ מצויינים (לא שמעתי את שניהם באותה מערכת בשביל להגיד מי יותר טוב)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

עומרי למגבר הנ''ל(קיקר ZX350.4)יש צליל אנמי,לא כל אחד אוהב צליל כזה,עצה שלי תשמע אותו אצל מישהו,אהבת תיקנה לא אהבת אל תיקנה,תחפש איזה מאק אודיו Z4200 או את המחליף שלו הMPX4500 או שזהבכלל הMPX4000,מקסימום תישאר שבוע-שבועים ללא מגבר תישמע כמה מגברים מה שהכי אהבת תיקנה

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...