Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו חברים, אחרי שנה וחצי ומעל 25K ק"מ ארוכים ומהנים - הפביה נמכרה ונמסרה לפני מספר דק' לבעליה החדשים והמאושרים.

אחרי לא מעט טלפונים ולא מעט עיכובים - הגיע הבחור הרציני, שידע בדיוק מה הוא רוצה ומה הוא מחפש.

הוא דרש לקחת את הרכב לבדיקה וכמובן שהסכמנו, הרי אין מה להסתיר.

הרכב נלקח לקומפיוטסט בא.ת הישן בראשון - הבדיקה ערכה כחצי שעה.

אני מוכרח לציין שהיה מאוד משעשע לראות את הבוחן שובר את הראש לגבי הגג הלבן - האם הוא מקורי או צבוע מקומית.

הבוחן יצא עם הרכב לסיבוב ואנחנו המתנו בחדר ההמתנה.

הבוחן חזר וקרא לנו לחדרו - הוא פתח את השיחה בכך ש"הרכב חדש דנדש" ואין בו שום ריג'קט, למעט איזון גלגלים לקוי מקדימה. סה טו.

כמובן שההמשך ברור לחלוטין - הקונה ואחיו לא התרגשו מתוצאות הבדיקה והחליטו שזה "זה".

ניגשנו לסניף הדואר המקומי על מנת להעביר בעלות, אלא שמישהו החליט "להתקיל" אותנו והתברר שישנה בעיה מסויימת במערכת המחשוב הכלל ארצית של הדואר ולא ניתן לעשות העברת בעלות.

לפני כשעה בוצעה העברת הבעלות והקונה יצא מאושר עם כלתו החדשה והכחולה :wink:

לגבי המחיר - תחזיקו חזק - 5.5K מעל המחירון, בלי שום ויכוח ובלי שום ניסיון להוריד במחיר.

אולי אני משוחד כי הרכב היה ברשותי - המחיר היה מוצדק לחלוטין בהתחשב במצבו הכללי (חיצוני/פנימי/מכני/Whatever), לדעתי.

אז לכל המלעיזים (וחברי הפורום שחשבו שהם יגרמו לי להגיע לשפגט או כל דבר אחר) - אפשרי למכור שקודות מעל המחירון, גם בימינו הלא קלים.

צריך רק קונה אחד והוא צריך לדעת בדיוק מה הוא מחפש, מה הוא דורש ומה תקרת התקציב שלו. זה הכל.

מאמין שכולכם כבר הבנתם מה מחליף את הפביה.

המחליפה תמסר לנו בזמן הקרוב...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עניין של שבוע וחצי/שבועיים :-)

אני מוכרח להודות לאנשי שקודה באולם התצוגה המרכזי - שתמיד דואגים, עוזרים ונותנים הרגשה של "בית".

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא חוכמה למכור את הרכב שלך ב-5.5 מעל המחירון :-)

אגב, אנחנו היום מחפשים סקודה אוקטביה חדשה, 2007 במחיר נורמאלי. אנשים משוגעים, אף אחד לא מתייחס למחירון משוקלל, כולם רוצים מחירון בסיס וזהו :shock:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כלומר מכרת מכונית בת שנה וחצי בערך ב 8K פחות מהמחיר של חדשה?

ואם נזכר שצ'מפיון עשו מבצע מכירות רק לפני שבועיים ההפרש מגיע לכ-4K?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

מברוק על החדשנה וברכות למכירת הישנה.

רק את ההגיון של הקונה לא הצלחתי להבין; לשלם על מכונית בת שנה וקצת סכום שמתקרב מאד לזה של חדשה לגמרי נשמע לי די הזוי, למען האמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, יש היגיון - ההבדל עומד על 18K בין שלי לבין חדשה וזה משמעותי יחסית.

S^M - אני מכור לגמרי... :-D

GOLF - סוג של... :oops:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עניין של שבוע וחצי/שבועיים :-)

אני מוכרח להודות לאנשי שקודה באולם התצוגה המרכזי - שתמיד דואגים, עוזרים ונותנים הרגשה של "בית".

בטח הרגשה של בית, זה הרי הבית השני שלך לא? :)

פורסם

מצאת פראייר :)

כל הכבוד

הלוואי על כולנו למצא אנשים שיהיו מוכנים לשלם על האוטו ה"כמעט-חדש" שלנו מחיר של רכב "חדש פחות שלושה תדלוקים"

אגב,

למה אתם ממשיכים עם סקודה פאביה? האם יש הבדלים בין הדגם שמכרת לדגם שקנית?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בשעה טובה...

תתחדש על האפורה 8)

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
אגב,

למה אתם ממשיכים עם סקודה פאביה? האם יש הבדלים בין הדגם שמכרת לדגם שקנית?

מאוד מרוצים מהרכב ומהשירות :wink:

הבדלים די מינוריים - נוחות הנסיעה שופרה קלות, איכות החומרים שופרה קלות והדיפונים קיבלו יותר "בשר", ההגה הוחלף לשל סופרב V6 החדשה ובשלי יהיו גם דוושות אלומניום של vRS.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מתי זה נהיה אפור ולא אדום?:-(

כרגע אנחנו בלי רכב ואין לנו את הזמן להמתין חודש וחצי עד קבלת הרכב - אז נפלה ההחלטה על אפור, הקיים במלאי.

סוד קטן - זה היה אמור להיות הצבע של האקסית...

ואז החלטתי לשנות לכחול/לבן.

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...