Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שגיליתי את איביי. ראיתי משהו מעניין

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HID-Xenon-Conversion-Kit-Toyota-Camry-RAV4-Kluger-Prado_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem2556da93c0QQitemZ160370955200QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ערכת קסנון ב 20דולר, חסינת מים, עברה את רוב התקנים (לפי מה שרשום) ונושאת תקן ISO 90001 .

זה לא שהמוכר זול, אלו המחירים.

חשבתי להתקין בלנד קרוזר שלי קסנון ומכאן באות שאלות.

2 שאלות.

האם סט הקסנון הזה נחשב כתיקני בארץ ? ואם לא איזה ערכות כן ?

והאם אפשר להתקין קסנון בכל רכב או שיש מוגבלויות ?

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

חבר,חיפוש היה מניב לך האמת יותר מידי תוצאות לגבי כל הקשור בנושא תאורת H.I.D=קסנון.

הדבר לא חוקי,הורדה מהכביש בטוחה.

בן.

Got To love It

פורסם

נקצר לך את הקריאה

1. קסנון ב20$ זה לא קסנון אמיתי אלא נורה שמתיימרת להיות קסנון, בעלת גוון כחול יותר. נשרפת מהר בד"כ, לא בטיחותית.

2. לא חוקי.

פורסם

בנוסף, קסנון בלנד קרוזר זה הדבר הכי מכוער שקיים, כל האור נמרח ומסנוור את כל העולם, אין שם עדשה.

בנוסף, לנד קרוזר זה אוטו חרוש.

פורסם

דובר עליה בפורום. חברת קסנטק.

תריץ חיפוש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
בנוסף, קסנון בלנד קרוזר זה הדבר הכי מכוער שקיים, כל האור נמרח ומסנוור את כל העולם, אין שם עדשה.

בנוסף, לנד קרוזר זה אוטו חרוש.

מה הקטע להגיד שלנד קרוזר אוטו חרוש?

אני בטוח שלא היית מתנגד לאחד כזה.

תמיר.

פורסם
נקצר לך את הקריאה

1. קסנון ב20$ זה לא קסנון אמיתי אלא נורה שמתיימרת להיות קסנון, בעלת גוון כחול יותר. נשרפת מהר בד"כ, לא בטיחותית.

2. לא חוקי.

מזל שאמרת את זה , אחרת הייתי בטוח שהקסנון שיש לי הוא קסנון אמיתי. :shock:

קניתי קיט קסנון ב20 דולר ועוד משלוח 39 דולר.

הקיט הזה טוב פי כמה וכמה רמות מהקסנון שקניתי בארץ ב1200 שקל.

• תוכן חדש...