Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

האוטו עבר 136,000 ק"מ.

טיפול אחרון נעשה לפני 1,000 ק"מ.

כשקניתי את האוטו לפני כשנה, שבועות מספר לאחר הקנייה, הרגשתי שההילוכים מחליקים. בהעברת הילוך מ-3 ל -4 ומ-4 ל -5

בעיקר כשהמזגן עובד, הרגשתי כאילו ההילוך לא נתפס והטורים עלו. לאחר כמה שניות, או כששחררתי את דוושת הגז, הטורים חזרו למצב רגיל והרגשתי שההילוך נתפס. (להזכירכם, האוטו ידני, לא אוטומט! הרגשתי כאילו אני נוסע באוטומט).

בטיפול שנעשה לפני כחודשיים, החלפתי קלאץ' בתקווה שהבעיה תיפתר. זו הייתה גם חוות דעתו של המוסכניק שלי ששמע את הסימפטומים וגם נסע ברכב כדי להרגיש. נקבע שהקלאץ' גמור. בעל הרכב הקודם כנראה שרף אותו. אני משתדל לנהוג כמו בן אדם ואפילו לא עובר את ה-100 כך שזה בטח לא אני ששרפתי את הקלאץ'.

אבל, כמה מפתיע, לאחר שהרכב יצא מהטיפול אני מרגיש שוב את אותה בעיה. לא באותה תדירות אך אכן, אותה הבעיה בדיוק.

אז קלאץ' זה לא. אז מה כן? וכמה זה יעלה לי?

Nothin really matters to me

פורסם

מהסיפור שלך נראה שיש תקלה ב"שמש" של הקלאץ, או שהיה צורך לחרוט את גלגל התנופה ולא חרטו.

לא זכור לי אם ברכב הנ"ל יש כבל קלאץ או משאבה. תיתכן גם בעיה בהם. כבל מתוח מידי או משאבה תקולה שלא חוזרת מספיק, עקב גומייה מנופחת.

בועז.

• תוכן חדש...