Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני כבר מיואש ..לא ידעתי שכל כך קשה למצוא רכב במצב סביר!

מה דעתכם על פורד פיאסטה 2002 עם 120K יד 2 כאשר יד 1 היה בליסנג ונמכר עם 0 קילו' , האם יש דבר כזה בכלל?

ואם כן האם צריך להוריד על זה במחירון?אז כמה ? רוצים עליה 23000 ?

ומה אתם חושבים על שרייד 1500 ,ידני, יד 1, שנת 98 , שעשה 128000 והוחלף לו מכסה מנוע ,כנף קידמית ופגוש קידמי לפני שנים בעקבות תאונה, האם שווה 20K-21K ?

אני בעיקרון מחפש אמינות, וחסיכון ושייסע פעמיים בשבוע לבאר שבע מהמרכז, אני סטודנט .

בבקשה עזרה ?

פורסם

היו מיקרים בהם יבואן מכר דגם בהנ חה רצינית לשוק המוסדי (ציי ליסינג) ואלה מכרו אותם מיידית עם "0" ק"מ בהנחה יחסית למחיר השוק ועם זאת ברווח - כך היבואן לא הרס לעצמו את התמחור.

עקרונית זה אותו רכב פרט להיותו לרוב בגרסה לא מאובזרת (ליסינג). בכל מקרה אני הייתי דורש להוריד מחיר שהרי לשם כך הוא עבר ביד הליסינג.

כמה? תלוי במצב.

קניית שרייד תמיד נשמע לי חידה , לא ברור איך אנשים מסוגלים לחבב את הפחנוע הזה ועוד לסוע בו באר שבע- מרכז ?!?!?

שום סיבה לקנות שרייד וזאת הספציפית נשמעת אחרי תאונה ה"בריאה".

פורסם

לגבי השרייד ובתגובה לפומפה:

אני אסביר לך איך אפשר לחבב שרייד:

היה לי במהלך הזמן שיש לי רשיון נהיגה (7שנים בערך), כ22 מכוניות ו9אופנועים/קטנועים.

בין הכלים היו חדשים מהניילון, ג'אסטי ישנה, טנדרים ועוד, בקיצור הכל מכל.

היום אני נוסע בשרייד שנת 93, לכל מקום בארצ, רואה אנשים עם רכבים חדישים עומדים בצד ומחייך, למה ?

כי הכל פשוט מאוד, פלאגים, פלטינה, קרבורטור, זהו.

אין אלקטרוניקה ואין מה שיתקלקל.

בשרייד 98 יש קצת אלקטרוניקה, אבל עדיין מדובר ברכב מאוד מאוד אמין.

לגבי התאונה:

שום דבר לא נשמע, שום דבר לא נשלל, יש לבדוק מדוע הגיעו למצב של החלפה ועד כמה המכה הייתה חזקה.

(כדי לסדר את האוזן: ברכב שלי 2008, הוחלפה דלת אחורית+פגוש, כאשר למראית עין בכלל לא היה פגיעה ברכב)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הסיבה לבחירת שני רכבים אלה ,היא רק כי הם פשוטים נחשבים לאמינים וגם חסכונים.

ראיתי כבר הרבה שריידים שנסעו קרוב ל 300K קילומטריים וגם מעל ,בפיאט עדין לא ראיתי כאלה?

כרגע נוחות לא מעניין אותי.

לגבי הפיאסטה לפי מחירון יצחק לוי אז 10% ולפי יד 2 5% , והמחיר שדורשים כרגע הוא קרוב למחירים אלה .

המחיר הוא מעל התקציב שייעדתי (ולא נשאר לי הרבה ליישור קו וביטוחים), אבל אם באמת הרכבים טובים ויתן שקט נפשי להרבה זמן, אני מוכן להשקיע עוד קצת..

או לחילופין אני בודק פיאסטה שנת 2000, עם 155000K ,יד 2 , פרטיות עם קצת בלאי בצבע, דהיית צבע במכסה מנוע וחימום של עובד אבל המחיר הוא הרבה יותר נמוך שאפילו לאחר יישור קו יישאר לי עודף. מה אתם חושבים ?

ועוד משהו בקשר לפיאסטה מליסינג באמת אין שום ההבדל חוץ מהאבזור ?אין ההבדל באיכות המכנית ?שום דבר לא נפגע?

תודה על תשובות וסליחה עם הגזמתי קצת !

פורסם

לא. ההבדל הוא רק באיבזור, אם בכלל.

לא פעם בדגמים פשוטים או דגמים לא נמכרים אז הרכבי ליסינג זהים 1:1 לדגמים שבשוק הפרטי, פשוט מאוד כי בדגם זול ופשוט אין רמות גימור, אלא רק רמה אחת (בדרך כלל) או כי הליסינג קונה את העודפים שייעודו לשוק הפרטי במקור (דגם לא נמכר - קונים מלאי ומוכרים עם 0 ק"מ).

בקשר לפיאסטה הפחות טובה. אני לא יודע כמה רוצים עליה, אבל נניח מבקשים עליה 13 במקום 23 אז לדעתי זאת העסקה העדיפה ובהחלט ניתן לחיות עם צבע שרוף.

פורסם

לאור:

יש עוד רכבים פשוטים חוץ משרייד.

אני מהחלט מעריך רכב פשוט ואמין רק לשרייד קשה לי לקרא ממש רכב וגם לגבי האמינות המופלגת יש לי ספקות.

זה פחנוע עם אמינות טובה לא יותר מזה, על פניו נשמע לא רע חמי שצריך כזה אבל המחיר לא שפוי.

20K לשנת 98 ? בדקת איזה רכבים אחרים אפשר למצא במחיר הזה אוו בשנתון הזה במחיר נמוך בהרבה.

אני מעדיף פיאסטה בלי ספק שלא לדבר על איזה 306 שמורה או אפילו 205 מהשנתונים האחרונים.

יעלה פחות ואין מה להשוות את התמורה, פחנוע לעומת אוטו אוטו.

וכן תכף יקפצו פה כל האנטי צרפתלוגים , שיהנו וימשיכו ליסוע בשרייד.

פורסם

כן Nakamichi אתה צודק! רוצים עליה בסביבות ה-13 על הפיאסטה הפחות טובה ,אני חושש בגלל הקילומטרז' הגבוה יחסית 155000 והצבע הדהוי שאולי מראה על ההזנחה. אבל אולי במקרה הגרוע אפשר יהיה לשפץ אותה עם העודף שישאר לי.

מה שלא אפשרי במקרה של הפיאסטה היקרה יותר..שאם שם יהיו בעיות אז המצב יהיה יותר קשה.

וזה גם רכב ראשון שלי..אז אולי זה יספיק ?

פורסם

שרייד לא אמינה כמו שחושבים. אחזור שוב על מה שאני אומר תמיד על הרכב וזה מניסיון במשך כמעט שנתיים עם אחת.

קופסת שימורים מתקלקלת ואני הייתי יד שנייה בסה"כ. לא היה מאושר ממני ביום שמכרתי את הנבלה.

Veni Vidi Vici

פורסם

באחת מחברות ההשכרה מוכרים פונטו 2006 ב-30 אלף. אני לא אומר איזה אחת כי שמתי לב שאני ממליץ על המבצע הזה יותר מדי ועוד יחשדו בי שאני מקבל אחוזים :shock:.

אני פשוט רואה את השלט עם הפרסומת כל יום בדרך לעבודה ונדהם מזה שאפשר לקנות אוטו כ"כ חדיש בכזה מחיר.

בכל מקרה שווה לך למתוח את התקציב ולקחת בתשלומים את הרכב החדיש ולא את החתולים בשק עם הצבע השרוף - ובכל מקרה לא לקנות שרייד כי זה סקייטבורד עם מושבים.

פורסם

155K ק"מ זה ממש לא הרבה לרכב בן 10, היתי אומר שזה ממוצע.

אני קניתי פיאסטה 2001 ב -15K,אותם קילומטרים, גם כן עם בעיות צבע ועוד היתה בהשכרה יד ראשונה. אבל ראיתי שהמוכר החזיק אותה 6 שנים לפניי ושטיפל בה כמו שצריך. לדעתי זה המרכיב החשוב ביותר בדברים האלה -התחזוקה.

פורסם

אגב אם אתה רוצה לדעת לגבי ה"קניתי עם 0 ק"מ"

קח את רשיון הרכב, תסתכל תאריך בעלות ותאריך עליה לכביש, אם הם סמוכים בערך בחודש אחד, אז המצב הגיוני, אם יש הבדל של מספר חודשים או שנה אז הוא סתם מסתלבט עליך.

לגבי השרייד אין לי מושג מה אתם רוצים, אבל אולי זה אני בגלל שאני כל היום במוסך אני לא בדיוק שם לב כנראה לעניין.וכן המחירים מאוד יקרים, ב20 אלף אם תגרד חזק אתה קונה כבר גטס 2003, אבל זה אוטו מגעיל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...