Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון מצוין: הרכב מדווח במשטרה כגנוב (יש לי אישור), סוזוקי עשו לי הזמנה חדשה (רק חתמתי וזהו), והרכב החלופי אצלי עד למסירה.

עכשיו כשיודיעו שהרכב החדש על המשאית בדרך לסוכנות, אני בא לפגוש אותו ויושב בפנים עם טרמוס וסנדביצ'ים עד המסירה :-P

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

dorki - אני במקומך הייתי עומד בסוכנות, בשלווה, מוציא העתק של טופס הקניה (היכן שהדגשת שאתה לא רוצה תוספות) מתעקש בתוקף לא לקבל את הרכב, ומבקש החלפה מיידית (+רכב חילופי וכל השאר), בגלל שזו טויוטה אני מאמין שהיו מוצאים אחת אחרת שתתאים, אבל אם לא - קרוב לוודאי שהיו מפצים אותך כהוגן (חורים בגג וכל מה שקשור) ובכל מקרה לעולם לא הייתי נותן להחליף לי את החלקים (כך לדוגמא B4, את הסאנרוף מתקינים בהתקנה מקומית בארץ, אתה יודע כמה תלונות על האיכות ?)

כל עוד אתה עומד שלווה ולא נוגע ברכב - זה מלחיץ אותם הכי הרבה.

העיקר שהסוף טוב, לפותח השרשור - תתחדש.

משה

פורסם
קיבלת רכב חדש מהחברה אחרי שהחליפו לו את כל הכיסוי הפנימי של הגג?! :roll:

וגם את המכסה תא מטען? החליפו בארץ?

לגבי השני, לא מדובר בירידת ערך? (כמו להחליף דלת - בוודאות ירידת ערך).

לגבי הראשון... אני לא מבין איך הסכמת ועוד רצית שיחליפו לך כזה חלק קריטי בתוך הרכב?

אתה לא מפחד מציקצוקים שיתחילו? מדברים שיתחילו להתקלף אחרי שפרקו וחיברו מחדש?

היית צריך או לדרוש רכב חדש (ואם זה מה שעשית, אז פשוט לא הבנתי כמו שצריך) או להשאיר את המצב כמו שהוא ולדרוש פיצוי.

אתם מתבלבלים קצת...

החליפו את החתיכת פלסטיק שיושבת מעל תא המטען ומכסה אותו בתוך הרכב שתפוסה עם 2 חוטים לדלת האחרית ושבא קודחים 2 חורים פיצים שמתקינים וילון לרכב.

לא את הדלת של הבגאז'.

ובנוגע לתקרה - ריפוד גג של רוב המכוניות תפוס עם כמה קליפסים ואולי 2-3 ברגים בידיות אחיזה מעל הראש.

ההחלפה הזאת מתבצעת בלי בעיה, בלי סיפור רציני ובלי שום נזק וכו' וכו' ובמיוחד אם הרכב חדש והריפוד לא מתפורר.

ואני דווקא הייתי שמח לקבל וילון אחורי מתנה, מה אכפת לי? 8)

פורסם
עדכון מצוין: הרכב מדווח במשטרה כגנוב (יש לי אישור), סוזוקי עשו לי הזמנה חדשה (רק חתמתי וזהו), והרכב החלופי אצלי עד למסירה.

עכשיו כשיודיעו שהרכב החדש על המשאית בדרך לסוכנות, אני בא לפגוש אותו ויושב בפנים עם טרמוס וסנדביצ'ים עד המסירה :-P

יאש ! תתחדש :)

ולא חבל ללכלך את הרכב החדש (טרמוס וסנדביצ'ים) ?

עדיף לבוא ולהתחיל ללחוץ על כפתורים ! :D

STi = Subaru Tecnica International

i know now !!! T_T

פורסם

דרך אגב גניבת רכבים לפני מסירה וגם מהנמל היא לא תופעה נדירה כמו שאתם חושבים.

היו לא מעט מקרים שבהם רכבים כאלו נגנבו.

לאחרונה הייתה מכת גנבות אצל יבואן גדול במרכז הארץ שבו פשוט הביאו לו כמה וכמה מכות על המחסן רכבים לפני מסירה, וכל פעם הוציאו כמות נכבדה של רכבים, חלקם רכבי יוקרה מאוד מאוד יקרים.

היום המקום נראה כמו מבצר.

פורסם

דרך אגב לא מזמן היתה בידיעות אחרונות על גנבי הג'יפים של פג'ארו המתוחכמים, שגנבו את הרכבים (חדשים בדרך מהנמל) ממשאיות הגרר כשהנהגים עשו הפסקת מנוחה :shock:, בעיתון כתבו שהגנבה היתה ממוקדת וגנבי הרכב היו סוחרי סמים שרצו את הרכבים עקב יכולת שרידות גבוהה בשטח (ההעברות היו דרך שטחי מצריים - ישראל).

משה

פורסם
קיבלת רכב חדש מהחברה אחרי שהחליפו לו את כל הכיסוי הפנימי של הגג?! :roll:

וגם את המכסה תא מטען? החליפו בארץ?

החליפו את כל הריפוד הפנימי של הגג.

העבודה הייתה מושלמת ולא ניתן היה להבחין בה, גם היום כשהרכב כבר הרבה זמן ברשותינו, אין שום סימן להחלפה.

מכסה תא המטען זה ה"קרטון" שמכסה את תא המטען ברכב הצ'בק. הוא מתפרק בלי ברגים.

אני לא רואה איזו ירידת ערך יכולה להיות לרכב כתוצאה מכך, חלקים פורקו, הוחלפו בחדשים לחלוטין והותקנו חזרה בצורה מושלמת.

פורסם

מכסה תא מטען, חשבתי החיצוני. אם מדובר על ההפרדה הפנימית זה בהחלט שטויות וגם אני הייתי מחליף את זה בכיף.

אבל הריפוד של הגג היה מטריד אותי - שמח לשמוע שזה נעשה כמו שצריך.

את הירידת ערך ייחסתי למשהו שלא באמת החלפת, אז לא משנה.

פורסם
דרך אגב גניבת רכבים לפני מסירה וגם מהנמל היא לא תופעה נדירה כמו שאתם חושבים.

היו לא מעט מקרים שבהם רכבים כאלו נגנבו.

לאחרונה הייתה מכת גנבות אצל יבואן גדול במרכז הארץ שבו פשוט הביאו לו כמה וכמה מכות על המחסן רכבים לפני מסירה, וכל פעם הוציאו כמות נכבדה של רכבים, חלקם רכבי יוקרה מאוד מאוד יקרים.

היום המקום נראה כמו מבצר.

לא צריך להיסחף. כולו הוסיפו קצת קונצרטינה מעל הגדר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...