Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 1974 פלש הצבא הטורקי לקפריסין וכבש את השליש הצפוני של האי. מאז הוא מחזיק במקום כוחות צבא רבים, ביצע טרנספר של אוכלוסיה יוונית נוצרית, ואף יסד את מדינת "צפון קפריסין" שאיננה מוכרת ע"י אף מדינה בעולם פרט לטורקיה.

קפריסין היא מדינה קרובה מאוד לישראל, ונוכחות צבאית של מדינה איסלאמית ההולכת ודומה לאיראן, הוא דבר שצריך להדאיג את כולנו.

כדי לחזק את ידידינו בקפריסין, וכדי לגמול לראש ממשלת טורקיה על שנאתו הבוטה לישראל, אנא הצטרפו לקבוצת המחאה ב Facebook והעבירו את המידע לחבריכם.

תודה,

נמרוד

פורסם

הבטן הרכה של הטורקים זו השואה הארמנית במהלכה נרצחו כמיליון ארמנים על ידי הטורקים במה שנחזה להיות מהלך מתוכנן.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%A6%D7%97_%D7%94%D7%A2%D7%9D_%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%9E%D7%A0%D7%99

לאורך השנים ישראל הרשמית נמנעה מלהתייחס לרצח עם זה "מסיבות פוליטיות". ההתעלמות היתה בושה אז והיא בושה גם היום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נמרוד אני לחלוטין מסכים עם הרעיון שאתה מנסה להעביר,אך אתה באמת חושב שקבוצה מסכנה בפייסבוק תעשה משהו?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

צרף לקבוצה בפייס גם איזו עצומה ב-Atzuma ויש לך מהלך בינלאומי משמעותי של הפגנת כוח, מוטיבציה, רצון לשנות ובעיקר - כושר פעולה...

כפי שנאמר:

אני ואתה נשנה את העולם,

אני ואתה אז יבואו כבר כולם,

אמרו את זה קודם לפני,

לא משנה - אני ואתה נשנה את העולם.

ואם אפשר בלי לצאת מהבית ואפילו לקום מהכסא, בכלל מעולה!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נו, מישהו כבר פתח קבוצה נגד עצומות בפייסבוק?

דור הישבן.

במילים אחרות: אני מאוד אשמח אם ייסתיים הכיבוש הטורקי בקפריסין

כמו שמאוד אשמח אם יתוקנו אלף ואחת עוולות אחרות בעולם,

אבל להקליק על כפתור שמאלי בעכבר לא ממש יעזור במשהו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא חושב שקבוצה בפייסבוק תוציא את הטורקים מקפריסין, אבל זו גם לא המטרה.

המאבק פה הוא על דעת קהל ועל הסברה, ודווקא קבוצה בפייסבוק יכולה לעשות עבודה טובה יותר מנאום חוצב להבות של ראש הממשלה באו"ם, ובמיוחד להשפיע על עיצוב ראיית העולם של אנשים צעירים יחסית שבעתיד הלא רחוק יהיו מעצבי דעת הקהל והמדיניות של ארצותיהם.

חוץ מזה, להכניס קצת לטורקים כיום זה צו השעה :wink:

נמרוד

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הצטרפתי,לא בגלל שהכיבוש התורכי כזה מטריד אותי (בוא ניהיה ריאליים,יש לישראל צרות גדולות יותר).

הצטרפתי פשוט כי מר ארדואן הציב לעצמו כמטרה להשמיץ את ישראל בכל הזדמנות ולחזק את הקשרים עם אירן תו"כ מתן תמיכה לפלסטיניאים.

תורכיה כרגע נמצאת במעין תהליך של "אירניזציה".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אירניזציה? לא חושב.

דבר כזה יחזיר את הכלכלה הטורקית 100 שנה אחורה. מה גם שבטורקיה, בניגוד לישראל הדת מופרדת מהמדינה. אאל"ט, גם במצרים. חוץ מזה יש גם קשרי מסחר הדוקים בין ישראל לטורקיה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אין קשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי ידידי.

יש לישראל קשרי מסחר עם המון מדינות,חלקם רישמיים יותר, חלקם רשמיים פחות,זה לא מעיד על אופי השלטון בצורה כזו או אחרת.

יש בישראל חברות המנהלות קשרי מסחר עם מדינות לא ידידותיות,הכל מתבצע דרך צד שלישי,אבל הקשרים קיימים.

הדבר היחיד שמונע כרגע מארדואן ללכת לכיוונים עוד יותר קיצוניים זה הקשרים שלו עם המערב, הוא לא יכול לוותר על הגיבוי והתמיכה האמריקאית.

הטיעון ש"אירניזציה" תחזיר את כלכלת טורקיה 100 שנים אחורה לא עומד במבחן הזמן, אחרת מדינות כמו אירן היו זונחות את ציר הרשע, מתחילות להתנהל עם פתיחות כלפי המערב ומתחילות להתקדם מבחינת התפתחות וכלכלה.

במקום זה עדיין הן ממשיכות להתנהג כמו צמד העכברים מהסידרה המצויירת "פינקי והמוח", המנהיגים שם ממשיכים לקום בבוקר ולומר כל פעם מחדש "היום אנחנו נשתלט על העולם".

מאז עליית ארדואן לשלטון, הוא מקפיד להתבטא נגד ישראל בצורה שלא משתמעת לשני פנים, פעם אחת התירוץ היה מלחמת לבנון השנייה (זו כביכול היתה יריית הפתיחה), פעם שנייה במבצע עופרת יצוקה, פעם שלישית בביטול השתתפות ישראל בתרגיל צבאי גדול שתוכנן זמן רב מראש, אלה הדוגמאות המרכזיות אבל לאורך כל תקופת שלטונו הוא "סיפק סחורה" נגד ישראל ובעד הערבים.

מעבר לכך, רואים תמיכה ברורה שלו בפלסטינאים, רואים התאמצות מצידו לחזק הקשרים עם סוריה ואירן ובקיצור, רואים אותו לוקח צד ברור בכל הנוגע לסכסוך במזרח התיכון.

הוא כל כך בעד הפלסטינאים ומבין את בעייתם ?

אני מוכן לתת את הפלסטינאים לתורכיה במתנה.

אם ממש יתחשק לו לגמול לנו על המתנה הזאת הוא מוזמן לשלוח לארץ איזו שישיה של מים מינרלים, הם יהיו הרבה יותר מועילים מ-2 מליון פלסטינאים.

אבל האמת שרק את עצמנו אנחנו יכולים להאשים, בכך שלא "דחפנו" את עזה למצרים בהסכמי השלום, הם היו חכמים וידעו טוב מאוד למה הם מתנערים מה"אחים" שלהם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

במקום זה עדיין הן ממשיכות להתנהג כמו צמד העכברים מהסידרה המצויירת "פינקי והמוח", המנהיגים שם ממשיכים לקום בבוקר ולומר כל פעם מחדש "היום אנחנו נשתלט על העולם".

:roflmao:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קטע הזוי מערב יום שישי האחרון:

ערוץ 2, יאיר לפיד מסקר בחדשות את ההכנות למשט בדרך לישראל.

תמונה ענקית של אונייה נוסעת דגלי טורקיה ענקיים מופיעה לאורך כל הסיקור ברגע + דיבורים לא פוסקים העוסקים בתמיכתה העצומה של טורקיה למהלך המשט.

נגמר הסיקור, יוצאים להפסקת פרסומות בערוץ 2 ומה הפרסומת הראשונה שמופיעה מיד עם המעבר לפרסומות?

"טורקיה, לא מה שחשבתם"...(פרסומת הקוראת לישראלים לצאת ולראות את נופיה המדהימים של טורקיה).

פשוט ביזיון! אני לא מבין למה בכל מדינה מערבית, גם אם היא תומכת ישראל, נשמעים בגאווה (לאחרונה לרוב) קולות חרם, ארגונים פנימיים קטנים משמיצים ומשמיעים קולם בצעקות כלל עולמיות ונוקטים צעדי חרם (למשל דויטש בנק בגרמניה, טרי מהיום)

ורק בישראל לא חושבים לנכון להתחיל להתנהג בהתאם ודואגים חלילה לא "לפתוח חזית" מול המדינות שראויות לזה.

במקום לשדוד את כספם של האזרחים התמימים (מיסי מים, מיסי רכישה לדירות, מיסי הלוואות ומשכנתא, מיסי זובי ומיסי שובי דובי), שיעלו את המיסים על הטיסות לטורקיה!!

מי שחושב לטוס לטורקיה ולממן את המוסלמים הפאנטים האלה, שישלם 3000 דולר טיסה! (אני בכלל בעד כרטיס בכיוון אחד בלבד).

אולי סוף סוף הישראלי הטיפש והקמצן יעדיף ל"תרום" את כספו לתיירות הישראלית, ע"ע אילת או הצפון.

אולי סוף סוף התורכים ירדו מהשיח המעפן הזה שהם טיפסו אליו, ויספיקו לקלל את הישראלי הממן ששופך את כספו לכיסם.

פורסם

נגמר הסיקור, יוצאים להפסקת פרסומות בערוץ 2 ומה הפרסומת הראשונה שמופיעה מיד עם המעבר לפרסומות?

"טורקיה, לא מה שחשבתם"...(פרסומת הקוראת לישראלים לצאת ולראות את נופיה המדהימים של טורקיה).

אתה צודק חלקית.

את מה שישראל הרשמית לא יכולה לעשות בשל הסכמים שהיא חתומה עליהם, יכולים לעשות גורמים פרטיים.

כך למשל וועדי העובדים הכריזו חרם מלא על נופשונים בטורקיה, חסל סדר קבוצות מאורגנות ממקומות העבודה.

יורו 2016 - קאפוט בעזרתו האדיבה של לוזון... :-P

עכשיו בו וניגש לדברים ה"קטנים" - לא אתה ולא אני חייבים לרכוש מוצרים מתוצרת המדינה הזו, המוצרים האלה יכולים להישאר בסופר ושהיבואן יפסיק לרכוש אותם. אפשר לחיות מצוין בלי תאנים מיובשות ושאר מוצרי "ההי טק" שמדינה זו מייצרת.

רק כך, בכיס כל אחד לפי יכולתו, אני בטוח שהבני ז#$% האלה יבינו טוב מאוד את המסר.

עוד הערה קטנה - כל מי שחושב שארדואן הוא הבעיה טועה ובגדול.ארודאן נבחר בידי העם הטורקי שידע היטב במי הוא בוחר, אם לא הוא יבוא חולירע אחר שסביר להניח שיהייה גרוע יותר.

• תוכן חדש...