Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרומו לתחקיר בתוכנית כולובטק הערב, סיפק רפי גינת/ מר כלבוטק, על קצה המזלג, פרומו, מאייטם שישודר בשבוע הבא, על קומבינה , כנראה מאורגנת, של מספר תחהות דלק בצפון הארץ, בפרומו נראתה תחנת דלק בצמח ליד טבריה, אך נתגלו מספר תחנות נוספות, ואני מאמין שריימים עוד הרבה יותר מאלה שנחשפו, שבעת תדלוק בכרטיס אשראי(יתכן וגם בתשלום במזומן), עם הוצאת ידית המלוי, מתושבתה, שעון הדלק מתחיל לרוץ, גם הפייה עדיין באוויר ולא הוכנסה עדיין לטנק, ושום טיפת דלק עוד לא

יצאה מפיית התדלוק, מונה הכסף ומספר הליטרים מתחיל לרוץ במהירות שיא, והוא נעצר לסכום של בין 2.5 שקל,בתחנה אחת לבין, 10 שקלים בתחנה אחת, ואני מדגיש לפני שטיפת דלק אחת יצאה מהפיה, ולפני שהיא בכלל הוכנסה לטנק הדלק!

אם נכפיל את ה10 שקלים, בכמות התדלוקים היומית, נגלה רמאות בסדר גודל עצום !!

נא שימו לב בתדלוק העצמי שלכם, שהשעון לא ינועכלל, לפני לחיצה על ידית התדלוק !

התחקיר המלא בשבוע הבא ביום חמישי בשעה 9:00. כדאי לצפות !

בברכה

רפי גינת / קומבינה .

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לומד במכללה ליד צמח , ויש לי חברים שמתדלקים הרבה שם בתחנה. ואת האמת לא שמנו לב לזה אף פעם.

נבדוק את המקרה כשניכס לתדלוק בפעם הבאה.

פורסם

דווקא הגיוני שלא הרבה שמו לב לכך.

אני לא מכיר אף אחד שמחכה קצת אחרי שהמשאבה כבר מאשרת לו לתדלק.

אפילו כאלה ששמים קודם את המשאבה ופותחים אותה, ואז מחכים לאישור. מהיום אני אתחיל לבדוק את הנושא יותר. רק שאין לי מושג מה אני אעשה כשלא אתדלק ובכל זאת אחוייב. כיצד ניתן לדרוש את הכסף חזרה? האם כשאני מתדלק קבוע בתחנה כל שהיא ויתברר שהמשאבה גונבת, אפשר יהיה לתבוע את הסכום על שאר התדלוקים שעשיתי בעבר? זה יצטבר לסכום יפה מאוד :evil:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אז תכיר...

רגע אחרי שאני מכניס את הפייה למיכל ורגע לפני שאני לוחץ על ידית התדלוק אני מסתכל על שעון התדלוק כדי לוודא שהוא מאופס.

דרך אגב אני יכול לספר שלפחות מאז שהתחילו המשאבות האלקטרוניות לא נתקלתי במצב כמו שמסופר כאן.

פורסם

פתחתי משאבה לתדלוק באמצעות כרטיס אשראי, הרמתי את האקדח של 98 במקום 95, הבנתי את הטעות לפני שהתחלתי לתדלק, החזרתי למקום, וראיתי שהחיוב על המסך הוא 64 א"ג.

התחלתי את כל התהליך מחדש עם 95, אבל לא הייתי מספיק אינטלגנטי כדי לבדוק אם הבעייה חזרה על עצמה.

על כל פנים בכרטיס האשראי מופיעות 2 שורות חיוב.

שי.

פורסם

יש הרבה שיטות, יש תחנות דלק, כמו שאני עבדתי בה, שהיו מחייבות לקוחות ב2.5 שקל שירות שבת 3 שעות לפני כניסת שבת ו3 שעות אחרי יציאת שבת, ז"א 6 שעות התחנה הייתה מחייבת לקוחות ב2.5 שקל סתם.

פורסם

לא ראיתי את התכנית, אבל השרשור הזכיר לי תחקיר ישן של כלבוטק, כשעוד שודרה בשחור לבן כשהייתי ילד.

במוני הדלק של פעם מד הליטרים / תשלום היה אנלוגי (כמו מד הנסועה / ק"מ בלוחות שעונים ברכבים) ע"י גלגל עם ספרות.

בזמנו שודר תחקיר בכלבוטק על כך שישנם מתדלקים שברמאות מעגלים מחיר של X ו-5 אגורות בתור X-ו-95 אגורות (אז זה היה בלירות) כיוון שגלגל הספרות נראה זהה במצב של 5 אגורות ובמצב של 95 אגורות.

עברו כמעט שלושים שנה, ושוב תחקיר על גביה לא מוצדקת בתחנות דלק.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כשצפיתי בכתבה נזכרתי שתושבת של היישוב שלי התלוננה בפורום המקומי על כך שבתחנת הדלק סונול שבצומת שילת המונה רץ עוד לפני התדלוק .

חשבתי לתומי שהיא הוזה ואולי היתה איזו תקלה זמנית במשאבה ולא טרחתי לבדוק ( מאז עברו כשנתיים ) .

בתדלוק הבא שם אני עלול לגלות :x ( ואני בהחלט הולך לבדוק ) כמה מאות שקלים גבו ממני החלאות ללא הבחנה שלי .

נשאלת השאלה איך אפשר לפעול כאשר התרמית קוראת בפועל ?

הרי מנהל התחנה יוכל לטעון שאתה הפעלת את המשאבה קצת ןאז הגעת להלונן בפניו - להזכירכם מדובר בתדלוק עצמי !

• תוכן חדש...