Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איציק/שי, לדעתי דווקא הניקוז יכול להיות פשוט.

בהמשך להצעתו של איציק- הידית לא תוצא ממקומה עד קביעת אמצעי התשלום ו/או איפוס המשאבה.

אז יכול להיעשות ניקוז אוויר ע"י משאבה פשוטה ושסתום חד כיווני, אפילו בקרבתה הידית.

סה"כ, לא צריכים להתפתח לחצים גבוהים במערכת הזאת וגם לא בכמות גדולה.

כל הניקוז הזה יכול להיערך כמה שניות.

מיד אחרי הניקוז תתאפשר הוצעת הידית.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צפיתי בתוכנית אתמול בערב.

אני לא יודע האם מבחינה טכנית ניתן או לא ניתן למנוע את התופעה,

אבל אין שום הצדקה לכך שהצרכן ישלם שקל או אגורה על חוסר דיוק של המכשיר בתחנה.

בתור מישהו שכבר 4 שנים מתדלק רק 98, הכתבה בהחלט מעוררת נקודה למחשבה (ולדאגה).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
איציק/שי, לדעתי דווקא הניקוז יכול להיות פשוט.

בהמשך להצעתו של איציק- הידית לא תוצא ממקומה עד קביעת אמצעי התשלום ו/או איפוס המשאבה.

אז יכול להיעשות ניקוז אוויר ע"י משאבה פשוטה ושסתום חד כיווני, אפילו בקרבתה הידית.

סה"כ, לא צריכים להתפתח לחצים גבוהים במערכת הזאת וגם לא בכמות גדולה.

כל הניקוז הזה יכול להיערך כמה שניות.

מיד אחרי הניקוז תתאפשר הוצעת הידית.

הנקודה היא שאם תנקז את האויר החוצה אתה מזהם את הסביבה באדי דלק ולכן עדיף צינור ניקוז שיחזיר את הגזים למיכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחד מהשניים שישבו והסבירו את העניין, טען שמדובר בתופעה שנכון לכרגע לפי היצרנים קיימת רק בארץ ובמשאבות זהות בחו"ל זה לא קיים.

אז אם ככה, למה מחפשים את הבעיה בציוד ולא במי שמתפעל אותו?

גם אם אכן מדובר בבעיות אויר, איך יתכן שגם בפיה של 95 זה קורה ששם מתדלקים הרבה? ונגיד ולא מתדלקים הרבה באותה הפיה ספציפית שבכתבה, הרי הם בדקו כמה פעמים את אותה הפיה ובכל הפעמים זה גנב כסף, אז מה, האויר נוכז בהמשכים?

הטיעונים של התחנות נשמע לא אמין בכלל, ועוד יותר מעצבן ששני המומחים שאמורים לפקח על כל העניין, עושים יד עם חברות הדלק ומפילים את הבעיה על היצרן שלא מבין מה קורה כי מתוך אלפי מכשירים שהוא מוכר בעולם, רק בישראל זה קורה!

מצטער אבל לי זה מריח כמו קומבינה ישראלית ולא שום תופעה אחרת כמו שניסו לצייר את זה חברות הדלק ושני המומחים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שני המומחים פשוט הודו שאין להם פתרון לבעיה.

וכל עוד לא מוציאים דלק מהפיה (לפחות חצי ליטר),האויר לא מתנקז.

הייתי מציע למנהלי התחנות לצמצם את כמות המשאבות שבהם ניתן לתדלק 96 ו 98.ככה המשאבות יעבדו בתדירות יותר גבוהה.

מה שכן,מאז שידור הכתבה,כבר שיגעו לי את השכל.בינתיים,לאף אחד לא יצא אויר בתשלום.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

אנשים!!! היום ניתקלתי בזה בתחנת דלק באריאל, סונול!

בבוקר נסעתי לבאר שבע, 4 בבוקר. תחנת הדלק הקבוע שאני מתדלק בה (4.99 לליטר סולר, והוא מעולה) הייתה סגורה, אז נאלצתי לשים כמה ליטרים בסונול.

קודם כל חטפתי שוק כשראיתי שהסולר שלהם עולה 7.98 שקל לליטר. העברתי כרטיס אשראי, הכנסתי את הפיה לאוטו, הפעלתי את המשאבה והיא התחילה לרוץ ממש לאט. המתדלק שהיה שם אמר לי לעצור את המשאבה ומיד להפעיל. אז עצרתי אותה, אבל החליקה לי היד ולא הפעלתי אותה מיד, בזמן שהוא צועק לי "תפעיל תפעיל", לא הבנתי מה הלחץ, נתתי מבט במונה, והוא רץ!!!! הוא רץ כשהצינור אצלי ביד מכובה!!! הוצאתי אותו מיד מהפיה ואני רואה שזה ממשיך לרוץ, פעם לאט לאט, פעם בקפיצה של 2-3 שקל.

תפסתי את הקריז של החיים. זרקתי את הצינור קיבינימט וביטלתי את התדלוק שלא יחגגו לי על האשראי. צעקתי ונסעתי. מה עוד יכלתי לעשות. זה כל כך מעצבן. המתדלק שהיה שם לא ענה מילה. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

אנחנו כבר רגילים שתחנות דלק עוקצות אותונו , אותי יותר מעניין מה יעשו עכשיו אחרי שהעניין התגלה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קרה לי אותו מקרה בתחנה בראשון, ביקשתי 95 ב100 ש"ח מזומן. הרמתי את הידית ו בום 3.50 ש"ח , אבל הידית עדיין באוויר.

לא שילמתי ניגשתי למנהל תחנה הסברתי לו, אמר לי שהוא לא יודע מה קרה. ושיחרר אותי לדרכי ללא תשלום.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...