Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכל שאלה של כמה ליטרים בסופו של דבר הלקוח קיבל.

אם הלקוח קיבל את כמות הליטרים עליה שילם אין משמעות למתי התחיל הדלק לזרום למיכל.

אני מאמין שכלבוטק לא יפרסמו תחקיר סתם וכנראה יש פער בין כמות הדלק שהלקוח קבל לעומת מה שהוא שילם, אבל לתזמון של התחלת זרימת הדלק אין הרבה משמעות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

היום אי איפשר לדעת , יכול להיות שבאמצע התדלוק המשאבה מפסיקה להזרים דלק וממשיכה והמחיר ממשיך לרוץ ...

פורסם

יש מצב שבמשאבות ללא שימוש תדיר זה הכמות של דלק שממלא את הצינור עד האקדח ? האם יש אפשרות שמפלס הדלק בצינור יורד לאחר גמר תדלוק ,במיוחד אם המשאבה לא בשימוש תדיר ?

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

כמו שכתב NIK,זאת כנראה הבעיה.

מכיוון שתדלוקים ב96 ו98 לא מתבצעים בתדירות גבוהה,קורה שבתחילת התדלוק יוצא אויר במקום דלק,והאויר מפעיל את מונה התדלוק.

אצלנו בתחנה כבר מזמן נמצא פתרון לבעיה:הפעלת כל המשאבות של 96 ו 98 בתחילת כל משמרת,והדלק שיוצא לא מתבזבז אלא מוחזר חזרה.אם כל התחנות היו נוהגות כך,לכלבוטק היה אייטם אחר לשדר.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

לפני חודשיים למי שזוכר היה את הקטע הזה שפתאום ב 8 בערב לפני סוף החודש הודיעו על ייקור מחירי הדלק בכמה עשרות אגורות.

אני מהר הלכתי לתדלק בתחנה שאני לא מתדלק בד"כ פה בבאר שבע (כי השעה 12 בלילה כבר הייתה קרובה ולא הייתי מספיק לתחנה שאני מתדלק בה בד"כ).

הטנק לא היה ריק הוא היה כמעט על החצי וגם המחשב דרך הראה שיש עוד כמות לא מבוטלת של ק"מ לנסוע.

היה עלי מזומן.

ביקשתי מיכל מלא ופתאום אני רואה שהמספרים לא מפסיקים לקפוץ! אני ממתין ואז אני מגלה שתדלקתי את הרכב ב 50 ליטרים של בנזין! יש לציין שהיצרן מצהיר על קיבלות של 55 ליטרים ובתחנת דלק שאני מתדלק בד"כ לא הייתי מגיע לסכום כזה של ליטרים אלא הרבה פחות שהמיכל היה במצב דומה.

ניגשתי למתדלק, עם ספר הרכב שהיה באוטו והוכחתי לו שיש בעייה ששאלתי מתי בפעם האחרונה משרד התשתיות היה פה? הוא התחיל לגמגם ואמר לי אני לא יכול לענות לך דבר עם בעל התחנה ביקשתי את הטלפון שלו ונעניתי בשלילה "תבוא מחר הוא יהיה פה".

מסתבר גם שלא היו מדבקות תקינות בתוקף על המשאבות!

שימו לב פן תיפלו בפח.

פורסם
בפרומו לתחקיר בתוכנית כולובטק הערב, סיפק רפי גינת/ מר כלבוטק, על קצה המזלג, פרומו, מאייטם שישודר בשבוע הבא, על קומבינה , כנראה מאורגנת, של מספר תחהות דלק בצפון הארץ, בפרומו נראתה תחנת דלק בצמח ליד טבריה, אך נתגלו מספר תחנות נוספות, ואני מאמין שריימים עוד הרבה יותר מאלה שנחשפו, שבעת תדלוק בכרטיס אשראי(יתכן וגם בתשלום במזומן), עם הוצאת ידית המלוי, מתושבתה, שעון הדלק מתחיל לרוץ, גם הפייה עדיין באוויר ולא הוכנסה עדיין לטנק, ושום טיפת דלק עוד לא

יצאה מפיית התדלוק, מונה הכסף ומספר הליטרים מתחיל לרוץ במהירות שיא, והוא נעצר לסכום של בין 2.5 שקל,בתחנה אחת לבין, 10 שקלים בתחנה אחת, ואני מדגיש לפני שטיפת דלק אחת יצאה מהפיה, ולפני שהיא בכלל הוכנסה לטנק הדלק!

אם נכפיל את ה10 שקלים, בכמות התדלוקים היומית, נגלה רמאות בסדר גודל עצום !!

נא שימו לב בתדלוק העצמי שלכם, שהשעון לא ינועכלל, לפני לחיצה על ידית התדלוק !

התחקיר המלא בשבוע הבא ביום חמישי בשעה 9:00. כדאי לצפות !

בברכה

רפי גינת / קומבינה .

תזכורת: היום בשעה 21:00, מיד לאחר סיום החדשות בערוץ 2.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

האם הטענה של חברות הדלק נכונה?

הם טוענים שבגלל שאין הרבה תדלוקים במשאבות 98\96 אז יש "אוויר" והאוויר הזה הוא הבעיה.

למרות שבתחקיר (למי שראה) בדקו גם משאבות 95 (כמות תדלוקים נכבדת) ומצאו שעדיין גונבים 10-20 אגורות.

לכן איך ייתכן הדבר?

משהו פה מסריח, מדינה בקומבינה, כל אחד מנסה לעשות כסף על הגב של השני ...

פורסם

בטכנולוגיות של היום אני לא רואה שום סיבה להימצאות והישארות אוויר במשאבות.

יש היום שסתומי ניקוז בטכנולוגיה כזאת שיכולים למנוע את התופעה, לא משנה מתי השתמשו במשאבה לאחרונה.

סתם נוחות של תחנות הדלק לעשות עוד רווח.

15 אגורות לאדם, בחישוב של מאות תדלוקים כל יום, זה אחלה כסף וכיסוי הוצאות לשכר של המתדלק.

פורסם

בלי כל קשר לנושא האויר אך עדיין בנושא הטכנולוגיה של היום - אם הם באמת רוצים "להיפטר" מהבעיה הם פשוט צריכים לאפס את המונה לאחר הפעלת המנוע החשמלי של המשאבה. מה שקורה היום זה שהמונה מתאפס ורק אז המשאבה החשמלית מתחילה לעבוד...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אבל הידית מכאנית והפעלת המנוע תגרום לתדלוק לפני שהמונה התאפס.

אפשר לפתור את זה ע"י צינורית דקה חזרה מהידית וסחרור הדלק בצינור. את הסחרור אפשר להפסיק ע"י שסתום מכאני או חשמלי בידית שיעצור אותו אחרי איפוס המונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אבל הידית מכאנית והפעלת המנוע תגרום לתדלוק לפני שהמונה התאפס.

אפשר לפתור את זה ע"י צינורית דקה חזרה מהידית וסחרור הדלק בצינור. את הסחרור אפשר להפסיק ע"י שסתום מכאני או חשמלי בידית שיעצור אותו אחרי איפוס המונה.

אני חושב שמבחינת מתן פתרון מיידי אין בעיה להתמודד עם זה; מבחינה אלקטרונית אין לך בעיה לבציע שינויים כאלה גם מבלי להוסיף צינור, פשוט תפעיל את המשאבות באותה עמדה למשך זמן קצוב (נניח 3 שניות) ברגע שהכנסת אמצעי תשלום (כרטיס אשראי או כרטיס תדלוק) + אל תאפשר הכנסת אמצעי תשלום אם הידית לא במקום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רק אני קצת ראיתי ספק בכתבה הזו ?

אז נכון, באמת במשאבות 98 ו 96 ישנה הבעיה הזו, ואולי זה אוויר ואולי זה לא, אבל אני בספק רב אם ב 95 גם יש את הבעיה הזו.

אני לא אומר שזה בסדר חלילה, אבל אני אומר שכלבוטק עשו מזה כתבה ענקית + כותרת מפוצצת, אבל לא בדקו אפילו פעם אחת 95 בצורה ברורה (שלושת הבדיקות של "95" בסוף הכתבה היו מוארות עם פלאפון ואי אפשר לראות, זה לא הוצג באור יום עם המשאבה גלויה באוויר + קבלה כמו בשאר הכתבה על ה 98 + 96) וזה השאיר לי טעם קצת מר בפה.

• תוכן חדש...