Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי לאחרונה צמיגים קדמיים במאליבו שלי. האחוריים עייפים לא פחות ואני מניח שאחליפם ממש בקרוב.

קיבלתי שתי עיצות סותרות: היו מי שאמרו שראוי/כדאי/מומלץ/מחוייב שהצמיגים האחוריים שארכוש יהיו זהים לקדמיים(מבחינת המותג) והיו מי שאמרו שלהד"ם והעיקר שיהיו שניהם זהים וזה לא אומר שיהיו מאותה תוצרת או מותג כמו הקדמיים.

מה עדיף חברים?

שבוע טוב,

דני

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

א. לא חובה שכל ה4 יהיו זהים. חובה זוגות זהים קדימה ואחורה.

ב. אם אתה מחליף ממש בקרוב זה יהיה בהחלט טוב אם תשים זוג זהה לאלו מקדימה ולו רק בשביל האחידות ובגלל שהחלפת לא מזמן, לכן השחיקה לא תהייה הרבה יותר משמעותית.

ג. להבא, במצב כזה שבו זוג צמיגים מחייב החלפה במיידי וזוג אחר יכול למשוך עוד חודשיים נניח, החלף את כולם וסע בראש שקט.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

שלום שלום,

בראש השנה בחושך עליתי על מכסה ביוב פתוח וכתוצאה מזה הצמיג בצד שמאל מקדימה התפוצץ. (נשלח מכתב לעירייה להחזיר הכסף + עוגמת נפש וסבל). מקדימה הרכיב לי הפנצ'ר מעכר שניים חדשים ומאחורה השאיר הוותיקים.

כדאי להרכיב הפוך??? למה???

אוהד

פורסם

הדעות חלוקות לכאן ולכאן:

יש את הדעה שמכיוון יש לך שליטה כלשהי על החלק הקדמי של הרכב, חשוב שהצמיגים התקינים יהיו מאחור בכדי למנוע אפשרות של התפוצצות הצמיג ואיבוד שליטה על הרכב.

יש את אלה שגורסים שמכיוון שרוב הרכבים הם בעלי הנעה קדמית, מומלץ להרכיב את הצמיגים הטובים מקדימה מכיוון שכך יותר כוח יעבור מהמנוע לכביש.

אני תמוך בדעה הראשונה.

• תוכן חדש...