Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה חשובה לציבור הנוהגים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשתף אתכם במייל שקיבלתי ולוודא שאכן כל מה שכתוב הוא נכון.

לידיעת כל הנוהגים בכביש 6.

החל מ4 באוקטובר החלה המשטרה להפעיל מכמונות מהירות אוטומטיות על כביש 6.

המהירות המירבית המותרת בכביש עומדת על 110 קמ"ש , אולם המשטרה מתחילה

לאכוף החל מ 130 קמ"ש ומעלה.

במצלמות אלו המשטרה אינה מורידה 5 קמ"ש מהמהירות הרשומה כמו במכשירי הלייזר (ממל"ז).

ככלל המשטרה מתחילה לאכוף , בדרך בין עירונית, החל ממהירות הגבוהה ב-20 קמ"ש

מעל המהירות המירבית המותרת באותו קטע כביש.

שימו לב והיזהרו .

היתפסות בנהיגה במהירות העולה ב 41 קמ"ש מעל המותר בדרך בין עירונית

עלולה לגרום לפסילה מנהלתית וכרוכה בהזמנה לדין .

בנוסף: ברחבי הארץ החלו מהשבוע לפעול מצלמות אמיתיות ( לא קרטון...) – מוקמו כ-300 מצלמות – שימו לב!

בברכת נסיעה בטוחה וזהירה!

שמרו על עצמכם!!!

לילה טוב,

שמרו על עצמם. :)

פורסם

וואי תודה רבה על האזהרה! אבא שלי נוסע די הרבה בכביש 6 בגלל העבודה ואני בטוח שהוא עולה על המהירות הזאת לפעמים אני יודיע לו:?

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

סורי כנראה מישהו "טעה".בגלל זה רשמתי בהתחלה שאני רוצה לוודא שזה נכון והמייל בכלל פג תוקפו :-)

בכל אופן כוונתי הייתה טובה בסה"כ רציתי לשתף אתכם.

עכשיו זה כבר לא רלוונטי,אפשר לנעול מנהלים.

יום טוב.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...