Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו לתאומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך ה' אנחנו מצפים לתאומים, לכן אנחנו נצטרך בגאז' ע-נ-ק (עגלת תאומים + ציוד נלווה לתינוק X2). התקציב שלי הוא בסביבות 20K. פרסמתי פה כבר מודעה לגבי סטיישנים משנות ה- 90 וקיבלתי המלצה להתרחק מהמיצובישי וללכת, בזהירות, על הסובארו.

1. יש אפשרות שיש אוטו גדול רגיל עם בגאז' גדול בתקציב הזה? אמריקאית אולי?

2. אשתי( שתנהג בעיקר על האוטו) רוצה אוטומט. אני יודע שסובארו לגאסי אוטו' שותה 8 ק"מ לליטר בעיר, כמה אמור לשתות לגאסי עם הלוכים רגילים?

3. הבנתי שצריך להתרחק מלגאסי סטיישן 1600 (רמת גימור נמוכה וגיר אוטו' בעייתי), יש למישהו עוד טיפים?

4. יש טיפים מיוחדים לגבי ליאונה סטיישן?

תודה מראש

פורסם
ברוך ה' אנחנו מצפים לתאומים, לכן אנחנו נצטרך בגאז' ע-נ-ק (עגלת תאומים + ציוד נלווה לתינוק X2). התקציב שלי הוא בסביבות 20K. פרסמתי פה כבר מודעה לגבי סטיישנים משנות ה- 90 וקיבלתי המלצה להתרחק מהמיצובישי וללכת, בזהירות, על הסובארו.

2. אשתי( שתנהג בעיקר על האוטו) רוצה אוטומט. אני יודע שסובארו לגאסי אוטו' שותה 8 ק"מ לליטר בעיר, כמה אמור לשתות לגאסי עם הלוכים רגילים?

3. הבנתי שצריך להתרחק מלגאסי סטיישן 1600 (רמת גימור נמוכה וגיר אוטו' בעייתי), יש למישהו עוד טיפים?

תודה מראש

אני חושש שרכב מתאים מבחינת גודל בתקציב הזה עלול לעשות בעיות אמינות (בגלל שנתון נמוך) ולהכביד בהוצאות אחזקה... זה מקרה בעייתי, קשה לי לחשוב מה להמליץ, אני לא יודע מה הצרכים, אבל אם אין צורך מיוחד אני לא הייתי קונה רכב בתקציב הזה, אתם צריכים לשבת ולהחליט, אולי אפילו לקחת הלוואה קטנה (עוד 10-20K) עם החזרים נוחים (הריבית מאוד נמוכה היום), רכב מודרני יותר יצרוך פחות דלק, יהיה אמין יותר, יהיה בטוח יותר(וזה חשוב מאוד ובטח עם תאומים) ובשורה התחתונה ההוצאות עליו לא רק שאולי לא יהיו גדולות יותר אלא ישנו אפילו סיכוי שהם יהיו נמוכות יותר, וכשאני אומר הוצאות ממוצעות חודשיות אני מחשיב בתוך זה גם את החזר ההלוואה...... בקיצור, צריך לחשוב פה.

ינון.

פורסם

לעניות דעתי כל בגאז' סביר יסתדר עם עגלת תאומים.

אמנם יש בגאז'ים שבהם אפשר להכניס את העגלה עם התאומים,

פלוס מטפלת צמודה, אבל תרשה לי להניח שלא זו כוונתך...

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

תודה מראש

אמריקאית תשתה הרבה יותר ותהיה הרבה יותר יקרה לאחזקה מכל סובארו שהיא.

לגאסי סטיישן במצב טוב נראה שתהיה קצת מעבר לתקציבך, לכן עדיף שתלך על הליאונה.

בכל מקרה ללגאסי 1.6 ו-1.8DL אין בעיות בגיר (גיר 3 מהירויות זהה לליאונה) אבל האוטו מאוד כבד.

עוד אופציה מעיינת שכדאי לשקול (אם כי היא לא מאות מצוייה) היא רנו אקספרס אוטומטית משנת 96/7.

וולוו 740/240 מתיחלת שנות התשעים מוצעות במחירים סבירים ביותר, עלויות האחזקה נמוכות להפתיע, והתמורה לכסף טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה חנת לידי לגאסי סטיישן שנת 90 עם שלט למכירה שציין שהיא יד ראשונה .

לא יודע פרטים נוספים אבל לקחתי בשבילך את המספר : 068772702.

פורסם

אני חושב שאני ושי ענינו לך פעם - חפש מונדאו 5 דלתות, המחירון שלה נמוך ללא הצדקה, הבגאז' אדיר מימדים ונוח לגישה, צריכת הדלק (שלי לפחות) טובה יותר מ 1:8 , אפילו בפקקים ונסיעות עירונית שהם 90% מהקילומטרז' שלי. ב 20K תוכל לקנות כזו מודל 94.

לחליפין ראיתי פעם ליד העבודה פורד טאורוס סטיישן (אמריקאית כמובן) , אני בטוח שאפשר לקנות אותה בזול מאד, אבל תשלם על הדלק סכומים נאים, ולך תמצא קונה כשתרצה למכור..

עוד אפשרות שעולה לי בראש, אם כי ללא גיר אוטומט,היא סקודה פליסיה סטיישן, ב 20K אתה קונה מודל די חדש, משהו באזור מודל 1997, ואני הייתי מעדיף אותה על פני ליאונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

וולוו 740/240 מתיחלת שנות התשעים מוצעות במחירים סבירים ביותר, עלויות האחזקה נמוכות להפתיע, והתמורה לכסף טובה.

את הוולוו 24X הפסיקו לייצר בשלהי שנות ה80' (1986-1987) :roll: , אם זכרוני אינו מטעני.

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
עוד אפשרות שעולה לי בראש, אם כי ללא גיר אוטומט,היא סקודה פליסיה סטיישן, ב 20K אתה קונה מודל די חדש, משהו באזור מודל 1997, ואני הייתי מעדיף אותה על פני ליאונה.

אני אישית לא ממליץ. הייתה לנו כזאת (אומנם שנת 94, אבל יד ראשונה). הדגם נקרא "פורמן", ולדעתי מ-מ-ש לא שווה: צריכת דלק מוגזמת, מנוע שקטן בשתי מידות על הגוף, מרחב מצומצם ביותר ואפילו תא המטען לא מרשים במיוחד.

אישית אני מצטרף להמלצה על סובארו ליאונה סטיישן, מנסיון של חברים שיש להם כבר שלישית כזו (כל פעם מתקדמים קצת בשנתון) - שווה.

פורסם

אני אישית לא ממליץ. הייתה לנו כזאת (אומנם שנת 94, אבל יד ראשונה). הדגם נקרא "פורמן", ולדעתי מ-מ-ש לא שווה: צריכת דלק מוגזמת, מנוע שקטן בשתי מידות על הגוף, מרחב מצומצם ביותר ואפילו תא המטען לא מרשים במיוחד.

אישית אני מצטרף להמלצה על סובארו ליאונה סטיישן, מנסיון של חברים שיש להם כבר שלישית כזו (כל פעם מתקדמים קצת בשנתון) - שווה.

הפליסיה והפורמן הם לא אותו דבר :evil: !

נכון שהבסיס זהה, אבל מדובר ב"מתיחת פנים" רצינית מאוד מאוד לדגם הישן , וקפיצת מדרגה של ממש בכל הקשור לנוחות ואיכות ההרכבה!

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

הפליסיה והפורמן הם לא אותו דבר :evil: !

נכון שהבסיס זהה, אבל מדובר ב"מתיחת פנים" רצינית מאוד מאוד לדגם הישן , וקפיצת מדרגה של ממש בכל הקשור לנוחות ואיכות ההרכבה!

שמוליק.

טעות שלי, מצטער. חשבתי שאתה מדבר על הדגם הישן (פייבוריט ופורמן, בהתאמה), ולא על הדור החדש.

הדור החדש בהחלט נראה לי מודרני יותר, אבל יותר מזה אני לא יודע.

מצטער.

פורסם

את הוולוו 24X הפסיקו לייצר בשלהי שנות ה80' (1986-1987) :roll: , אם זכרוני אינו מטעני.

שמוליק.

זכרונך אכן מטעה אותך: ה-24X יוצרה ללא הפסקה בין 1975-1993.

בארף לא היה ייבוא שלה בין השנים 1988-1990 ויבוא גירסת הסטיישן חודש בין השנים 1991-1993

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמוליק.

זכרונך אכן מטעה אותך: ה-24X יוצרה ללא הפסקה בין 1975-1993.

בארף לא היה ייבוא שלה בין השנים 1988-1990 ויבוא גירסת הסטיישן חודש בין השנים 1991-1993

O.K

תמיד טוב ללמוד משהו חדש :wink:

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

עוד אפשרות טובה יכולה להיות סיאט קורדובה. הבגאז' שלה גדול מימדים מאוד, ותוכל למצוא אחת טובה משנתון חדש יחסית (1998-2000) אם תוסיף עוד קצת למחיר. אתה מקבל רכב שהוא למעשה פולקסווגן לכל דבר.

• תוכן חדש...