Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מבצע בסביבות יום העצמאות, לפני זה היה מבצע באיזור יום הבחירות (מתישהו בפברואר אם אני זוכר נכון) ולפני זה היה מבצע מתישהו בסוף 2008.

וזה לא כולל "ימי מכירות מיוחדים" שמתקיימים בערך כל רבעון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיבה אפשרית נוספת ל"מבצע" - דגמים חדשים של פולו וג'טה עומדים לעשות עלייה בקרוב וצ'מפיון רוצים להיפטר מהדגמים העכשוויים.

פורסם
סיבה אפשרית נוספת ל"מבצע" - דגמים חדשים של פולו וג'טה עומדים לעשות עלייה בקרוב וצ'מפיון רוצים להיפטר מהדגמים העכשוויים.

זה לא נכון

בגדול לא נשאר להם הרבה מכוניות

מי שמזמין עכשיו ואין במלאי אמור לקבל את המבצע והרכב יגיע בסוף דצמבר

בכל מקרה מי שמזמין מהמלאי או משריין הזמנה לסוף דצמבר מקבל את המבצע

דרך אגב המבצע זה הנחה של 4000ש"ח אני יודיע בודאות

היום העצה בחינם,מחר היא תעלה כסף

פורסם

אתמול אמרת שהציעו לך רק קודן בחינם והיום הציעו לך 4000 שקל הנחה? על איזה דגם? GOLF TSI 122?

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם
אתמול אמרת שהציעו לך רק קודן בחינם והיום הציעו לך 4000 שקל הנחה? על איזה דגם? GOLF TSI 122?

נכון אתמול הציעו לי רק קודן.וזה היה סוכן שרצה לעבוד עליי בעיניים ולשכניע אותי שזה המבצע .התברר שזה לא נכון

אבל מתברר שבמדינה צריך קשרים בשבל לדעת מה מתרחש מסביב

לגיסי יש חבר בסוכנות אחרת הוא התקשר אליו ואמר לו שהמבצע זה 4000ש"ח הנחה

הוא אמר שאם אני רציני הוא יכול לתת עוד משהו

אני מדבר על דגם 1400 122כ"ס TSI

פורסם

עד שחברה כלשהי יוצאת במבצעים גם זה לא טוב לכם? :roll:

הלוואי שדלק מוטורס היו יוצאים במבצעים (אפילו קודן בחינם, כן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

היום ראיתי שגם במוו יוצאים במבצע "סוף שנה" "חד פעמי" "יחיד ומיוחד" "רק בשבילך".

אתם מתרכזים בדגמי VW, כאשר לפי מיטב הבנתי, הדגש (מבחינת צ'מפיון) הוא למכור דווקא רכבים אחרים מקוצרן VAG. אם אני זוכר נכון, למכור VW מעולם לא היתה בעיה. עם אוקטביות, לאון, ו- A6, לפעמים יש יותר בעיה... (למשל)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתם מתרכזים בדגמי VW, כאשר לפי מיטב הבנתי, הדגש (מבחינת צ'מפיון) הוא למכור דווקא רכבים אחרים מקוצרן VAG. אם אני זוכר נכון, למכור VW מעולם לא היתה בעיה. עם אוקטביות, לאון, ו- A6, לפעמים יש יותר בעיה... (למשל)

לפי דעתי זה לא משנה להם

שתי סוכניות משני איזורים מתקשרים אלי בקצב מטורף

בינתים ההטבות גדלו

1-הנחה של 4000ש"ח

2-טיפול ראשון חינם

3-חיישני חניה

4-אמפולייזר

אני אחקה עוד יום יכול להיות שאוציא עוד משהוא אם נשאר משהוא בכלל

פורסם

על ג'טה 1.4 122 כ"ס נתנו הנחה 7000 ש"ח אבל האוטו ריק מתוכן וצריך להוסיף כל מיני בפנים + גלגלי מגנזיום ככה שהמחיר רק עולה וגם על הטרייד אין במחיר מחירון שטות והבל לא היה ולא נברא

מזדה 1997 GLX ק"מ k180 מחירון שלה נע בין 17600 ל-19000 רצו לתת לנו עליה 14500 עושים צחוק וזה לפני בדיקה פשוט חוצפה

יש מספיק חברות (כניראה שהם עדיין לא הבינו)

פורסם

אני רוצה לקנות GOLF TSI 122 וכבר שמתי מקדמה, כשאיש המכירות אמר שאקבל את המחיר של מבצע המכירות (האוטו אמור להגיע בסוף אוקטובר).

לכן אני שמח לשמוע מה מציעים ללקוח שמבקש בדיוק את אותו הדגם ועדיין לא הזמין.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

הרכבים הבעיתיים מגיעים לאוטודיל. אלה שכבר שהו מעל שנה בנמל, צבעים בעיתיים, דגמים מתחלפים או תיבות ידניות.

לאחרונה למשל הגיעו כמה רכבי גולף פלוס כנראה בגלל שהדגם החדש אמור להגיע ארצה. גם מלאי של פולו ידניות ואוטומטיות בגרסאות בסיס. אפילו טיגואן שנחשב לרכב מאוד מבוקש נמצא באוטודיל במבחר צבעים 0 ידיים ו-0 קילומטר כמובן.

יש גם פסאט 1.8 טרנדליין אוטומטיות. נאמר לי שמפסיקים לייצר את ה-1.8 עם גיר אוטומטי ובקרוב תגיע הפסאט 1.8 עם גיר DSG כמו של הג'טה.

סיאט שחררו לא מזמן מלאי של איביזות שרובן נמכרו וליאון שנתקעו, כנראה משום שהליאון מתוחת הפנים עומדת להגיע ארצה.

גם סקודה נמצאת עם דגמים בסיסיים של סופרב TSI ואוקטביות 1.6 מהצורה החדשה דווקא.

אוטודיל היא סוכנות הטרייד אין הרשמית של צ'מפיון והייתה בעבר גם של כלמוביל ושווה לשים לב לרכבים החדשים שמגיעים לשם, לפעמים שי הנחות משמעותיות...

פורסם

מבצע "72 שעות" היה בדיוק לפני שנה,ונחשב להצלחה הרבה מעל לציפיות של צ'מפיון מוטורס.

ולאחרונה אוטודיל היא גם סוכנות הטרייד של סמל"ת ,יש הרבה פיאט 500 ידניות עם 0 ק"מ במלאי

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הלוואי שדלק מוטורס היו יוצאים במבצעים (אפילו קודן בחינם, כן).

אתה רוצה לקנות אוטו ב100 אלף שקל ולא מוכנים לשים קודן חינם? ואתה עוד מסכים לזה וקנית?

פורסם

אנשים קונים מכוניות בהרבה יותר מ100 אלף שקל ומוסיפים אח"כ עוד אלפי שקלים על איתוראנים ועלוקות למיניהן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...