Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה קיה OPIRUS מונית - שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהדור הקודם (W220) יש בארץ מספר קטן של S320 CDI ו- S400 CDI מוניות. מהדור הנוכחי (W221) יש בארץ מספר קטן של S320 CDI.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בירושלים נוסעת עוד מונית 405 וכן ZX דיזל שראתה ימים טובים יותר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא משנה איך קיא תראה,קיא זה קיא וכמו שכותבים את זה ככה זה נראה.

אגב נצפתה שלשום פורשה פאנאמרה טורבו :shock: מזה אפשר להתרגש,שאני יראה אותה שוב אני אצלם אותה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

michael carmiבירושלים נוסעת עוד מונית 405 וכן ZX דיזל שראתה ימים טובים יותר.

חשבתי שקיימת מגבלה חוקית בנוגע לשנתון של מוניות.

פורסם
"להתחרות" במרצדס זה מילה קצת גדולה על קאיה,עם האופירוס שלה שנראת כמו חיקוי אומלל של E.

ואני לא מבין מה ההגיון של נהגי המוניות שקונים את כל רכבי הבנזין שרשמו פה ולא מסבים אותם לגפ"מ.

שהסראטו והטידה נמכרות ב-60K למונית אבל אוקטביה וג'טה נמכרות ב-80K, נהגים מעדיפים לחסוך בעת הקניה.

תוסיף את זה בשבנים האחרונות פחות משתלם להחזיק בארץ רכב דיזל ותבין הכל.

אגב הגיל המקסימלי למונית בארץ הוא 12 שנה...ככה שהמונית הכי ישנה שיש היום היא משנת 97.

ולגבי המונית הלונדונית, בזמנו נמכרו 10 כאלה כיום נשארו רק 2 ויש עוד אחת שהוסבה לפרייבט.

ועד לפני שנה היתה בירושלים מונית סופר לנסר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
תוסיף את זה בשבנים האחרונות פחות משתלם להחזיק בארץ רכב דיזל ותבין הכל.

יסביר לי כבודו למען שגם אני אבין הכל.

מכל כיוון שאני בוחן את העניין, סולר יותר זול מבנזין (מחירי נטו, לא מחירי מחירון), נותן לך יותר נוסעה והקנס באגרת הרישוי בוטל כבר לפני כמה שנים, אז איך בדיוק פחות משתלם לנהוג בדיזל?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובחדרה הייתה עד לא מזמן מונית לונדונית, כמובן בצבע לבן, עם הגה שמאלי, כובע צהוב ומדבקת "מונית" תקנית. לא יודע מה עלה בגורלה, יכול להיות שהיא עדיין גומעת קילומטרים אי-שם בצפון הארץ.

לא יודע איזה ראית אבל אחת מהבודדות אם לא הבודדה שנשארה על הכביש שייכת לאבא שלי , בנוסף יש לו גם טרנספורטר 09'.

אגב הלונדונית עושה הסעות קובועת לנכים ברוב שעות היום ככה שכמונית רגילה היא כמעט כבר לא משמשת.

איציק המחירים שנתת פה למוניות חדשות רחוקים מהמציאות , אוקטביה עולה היום כ-100 אלף לגירסא ידנית וכ-110 ל-DSG.

מרצדס C-CLASS החדשה עולה כ-140 אלף , וה-E מגרדת את ה-200 אלף לגירסא הבסיסית .

פורסם
לפני מספר ימים ראיתי בת"א מונית קיה OPIRUS ולפי המספר הרכב חדש לחלוטין. האם החל שיווק של הרכב בארץ?

עד כמה שידוע לי הרכב מגיע בשילוב מנוע בנזין בנפח של יותר מ-3 ל' ושישה צילינדרים. למה שמישהו ירצה מונית עם מנוע בנזין זללני שכזה?

היום הייתי במרכז התקנות לרכב ובמקרה לידי הייתה בהתקנה מונית מגנטיס חדשה מפה לשם דיברנו, על מכוניות והוא סיפר לי על חבר שלו שרכש את הקיה המדוברת אחת כזאת בארץ במחיר של 140,000 ש"ח. הוא ציין שהיא הוסבה לגז שאלתי אותו כמה עולה לצרכן הפרטי הוא אמר 250,000 ש"ח הוא גם ציין שסטף ורטהיימר רכש אחת כזאת.

אם יש למישהו תמונה של המונית הזאת זה מאוד יעזור. 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

מאוד מוזר, האופירוס לא מופיעה בשום מחירון שלא לדבר על האתר.

לצלם לא יצא לי כי הייתי עסוק בנהיגה, אבל אם אתה רוצה תמונה פשוט תחפש בגוגל אופירוס לבנה ודמיין אותה עם הכיתוב "מונית" על הדלת :)

פורסם
מאוד מוזר, האופירוס לא מופיעה בשום מחירון שלא לדבר על האתר.

לצלם לא יצא לי כי הייתי עסוק בנהיגה, אבל אם אתה רוצה תמונה פשוט תחפש בגוגל אופירוס לבנה ודמיין אותה עם הכיתוב "מונית" על הדלת :)

אני גם בדקתי במחירון של קיה ולא מצאתי כלום מעניין מה יגידו באולם תצוגה?.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

וואוו!

איזה אוטו מכוער! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...