Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חודשיים אני מחפש רכב, בעיקר בyad2.

התקשרתי לעשרות אנשים, חלקם היו סוחרים, רובם היו נוכלים והחלק הקטן שבאמת נשמעו כמו אנשים ישרים מכרו את הרכב זמן קצר אחרי/לפני שהתקשרתי.

ראיתי מס' רכבים לקחתי אחד לבדיקה - תוצאות גרועות בינתיים.

אני אובד עצות, אין אנשים ישרים במדינה הזאת שמטפלים ברכב שלהם כמו שצריך ולא משקרים בטלפון?!

מה אני עושה לא בסדר? איך מוצאים רכב משומש אמין וטוב במדינה הזאת?

פורסם

יש הרבה אנשים ישרים בארץ פשוט צריך קצת סבלנות. לפעמים ניתן למצוא רכב טוב בטריד אין גדול.

אבל תהיה מוכן לכך שאין רכבים מושלמים ובדרך כלל כן עושים יישור קו כלשהו.

תתייחס קצת בסקפטיות למה שאומרים לך בטלפון כדי לא להיתבס במידע ושיקרו לך.

פורסם

חיפוש רכב מיד 2 זה סרט לא נעים. היתי מציע לך לעזוב את האתר ולהתחיל להתענין דרך חברים. אני יודע שחלק מחברי הפורם יחלקו עליי, אני פשוט חושב בהגיון שאנשים שהרכב שלהם טוב הוא יעוף מהר מאוד בלי האתר ואפילו מספיק שלט. מנסיון, חבר שמכר רכב אפילו לא שם שלט ולא פרסם. הודיעה במשפחה על מכירה ובין חברים ותוך יומיים עזה העברת בעלות. לא לכולם יש כוח לליצני יד 2 ולילדים שרק הוציעו רשיון ומתקשרים לבלבל את המוח. היתי מציע לך לנסות את השיטות הבאות :

1. להכין פתקים, תשים אותם בכל רכב שנראה לך שמור.

2. בדוק בשכונה אצל השכנים אם יש מישהו שמוכר.

3. דבר עם חברים שלך שידברו עם מוסכניקים אם ידוע להם על רכב שמור למכירה.

4. תתחיל לרגל, כן אני לא צוחק. אם אתה רואה זוג מבוגר שמטפל יפה ברכב כל שהו גש ותתענין. לאו דווקא אנשים מבוגרים, פשוט שים לב איך אנשים מתיחסים לרכבים שלהם. תמיד יש מישהו שהוא שוקל וחושב למכור ולא תמיד יש לו כוח להתעסק במכירה. אני מכיר אנשים שקנו מפתקים. זה אפשרי. כמו שאמרו לך כבר, המון סבלנות צריך כאן. אפילו כאן בפורם קיבלתי הצעות שחיפשתי, ויש כאן חברה שבאמת שומרים על רכבים שלהם. תתאזר בסבלנות זה משתלם בסוף.

שהיה בהצלחה !

פורסם

כמו שmishel27 אמר, חברים.

את שלי מצאתי בשיא המקריות ששאלתי חבר ללימודים אם הוא מוכר, להפתעתי הוא התחיל לחשוב על זה ברגע ששאלתי :)

ובסוף מכר לי.

זה בדרך כלל גם תלוי ברכב שאתה מחפש (נדיר / פוזה / גיל ממוצע של מחזיקי הרכב הזה.. ככה גם יהיה המצב שלו)

אולי נוכל לעזור לך כאן אם תגיד מה אתה מחפש..

כולנו מכירים מישהו שמוכר פה ושם.

מהיכן אתה ומה הכיוון של הרכישה?

פורסם

אני ממליץ לך לצלם משהו כמו 100 נירות, ותכתוב:

"מעוניין לקנות את הרכב, שם - טלפון"

על כל רכב שנראה לך במצב טוב שים לו בשמשה, זה עבד יופי אצל בן משפחה שחיפש RAN-X.

פורסם

תנסה לעבור על מודעות שבפורום, הרוב מי שפעיל בפורום הוא חובב רכב רציני, אולי המחירים לא יהיו מחירים הכי זולים אבל זה ישתלם לך.

פורסם
חיפוש רכב מיד 2 זה סרט לא נעים. היתי מציע לך לעזוב את האתר ולהתחיל להתענין דרך חברים.

דרך יד 2 קניתי ומכרתי הרבה מאוד דברים (למעשה כל הדברים שמכרתי - מכרתי דרך אתר הזה).

יש מוכרים ויש מוכרים. כידוע יש הרבה אנשים לא ישרים בארץ שלנו, חלקם גם לפעמים מוכרים דברים ומפרסמים אותם בלוחות באינטרנט.

אבל יש גם ישרים.

כל מה שצריך לעשות, זה לעבור על מודעות עם רכבים שאתה מעוניין בבוקר ובערב (יש ד"א אופצייה סוכן חכם שמודיע לך אם פרסמו רכב לפי קריטריונים - זה במידה ואינך רוצה לבלות הרבה מול המסך). רואה רכב מעניין? תתקשר וקבע פגישה לזמן הקרוב! ארצנו היא ארץ קטנה ובמידת הצורך אפשר לחצות את כולה בשביל לראות את הרכב בכמה שעות - זה שווה את זה.

לא יודע באיזו אסטרטגיה אתה נוקט, אבל אם מדובר על רכב מבוקש בעיני רבים, אז יש לנקוט באסטרטגייה אגרסיבית, ישר לקפוץ על כל מודעה מעניינת, אחרת יקרה המצב שאתה מתאר - מישהו יקנה עוד לפני שהספקת לראות.

מכיר מישהו שחיפש חצי שנה עד שמצא רכב שרצה ובמצב שרצה.

לוחות באינטרנט זה דבר מעולה, ביד 2 יש המון מודעות על מגוון רכבים. אני בטוח שאם יש קצת רצון (באמת צריך רק קצת - ממש לא הרבה) תמצא מוכר הוגן עם רכב במצב טוב. לקנות דרך חברים, זה אחד הדברים הגרועים ביותר שיכולתי לחשוב אליו. אם מישהו ימליץ לך על רכב מעולה ללא תאונות ובפועל יתברר שזה רכב לימון - חבל שמצב כזה יהיה בין חברים.

רכב שאתה רוצה, אני מבין שהוא מסוג סודי ביותר (חס וחלילה שמישהו לא יחשוב גם לקנות אחד כזה :wink:).

שמע, מרין 0303 במצב טוב עם פחות ממיליון קילומטר וידיים פרטיות יהיה קשה למצוא. מדובר גם על רכב ישן ואין לצפות ממנו שיהיה במצב כמו שיצא ממפעל לפני 20 שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טוב, בקשר להסתובב ברחוב לשים פתקים ברכבים של אנשים זרים - לא בא בחשבון.

אני גם ככה עובד בתחנת דלק ככה שיוצא לי לראות הרבה רכבים ואף שאלתי כמה אם הם מוכרים, חלקם ענו שכן אבל בסופו של דבר התברר כי גם הרכב שלהם לא מציאה, או שהם הנפיצו לי סכומים משונים - לדוגמא:

אחד עם פיאט פונטו אדומה שנת 95 נראית בסדר סך הכל, לא יותר, דרש לא פחות ולא יותר מאשר 40,000 ש"ח ולא הוא לא צחק, שאלתי אותו אם אני שם 30 אלף אני לוקח את הרכב? (סתם כדי לשעשע את עצמי) והתשובה שלו היתה: "30?? מה אני אעשה עם 30?"

ראיתי גם פונטו ספייס שנת 2003, גם אמר שהוא מוכר, אבל היא אחרי החלפת מנוע, 250 אלף ק"מ ויד 6 ואם אני לא טועה גם מהשכרה.

לקנות מחברים - גם מעדיף שלא כי זה יכול לצור סכסוכים.

ללכת למגרשי טרייד אין - מעדיף כאופציה אחרונה, לא סומך עליהם.

אין לי ברירה אלא לשבת כמו זומבי מול יד2 וללחוץ על F5 כל 5 דק'?

פורסם

אתה קצת מקצין. יש רכבים שמורים, צריך המון סבלנות למצוא אחד כזה. תתאזר בסבלנות ותמצא אחד כזה. אתה לא הראשון ולא האחרון. ד"א מה התקציב שלך ?

• תוכן חדש...