Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הגעתי לכדי רכישת איביזה שנת 02. נראית שמורה להפליא. יד ראשונה. אין שום עדות לשום תאונה.

הרכב עבר תאונה קלה מקדימה לפני כמה שנים שנראית ככה: (תמונה מצורפת למטה)

לדברי המוכר התנגשות קלה ברכב שבלם לפתע. הוא היה הוגן והודיע לפי הבדיקה במוסך. המכה תוקנה לגמרי מייד אחרי התאונה.

בבדיקה הבוחן קרא לי ויידע אותי שיש נגיעה קלה בשסי.

וזה מה שהוא כתב בדו"ח הסופי:

1. רעידות מנוע בסרק. לברר החלפת רצועת טיימינג (לא בוצעה עדיין עקב קילומטרז נמוך. מתי מומלץ?), קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, נזילות שמן קלות. מדיד שמן פגום.

2. ליקויים בעלי משמעות נמוכה: תיקוני תאונה בחזית הוחלפו חלקי מרכב וקורת רוחב, מעיכה קלה קצה שילדה ימין. הוחלפו מכסה וכנף ימין.

3. מערכת בלמים(ללא פירוק גלגלים) - לפרק גלגלים ולבדוק.

4. השהייה בשילוב הילוך אחורי. אין אחריות לגיר אוטומטי.

5. בית מראה פגום.

המוכר מבקש כמה אלפים מעל המחירון עקב קילומטרז נמוך במיוחד.

האם כדאי? או שהייתם פוסלים על סמך הנגיעה הקלה בשסי?

תודה רבה.

עזרתכם חשובה לי מאד.

CIMG0446.jpg

פורסם

היי, ברכב הזה, מסיכת החזית מרותכת לקצה השלדה, מהתמונה נראה שנפגעה ועל זה מדבר הבוחן, להערכתי אין לזה ערך בטיחותי כלשהו אלא רק ירידת ערך סחירות.

בכל מקרה, גם עם האוטו נסע 20000 קמ, מי משלם על איביזה מעל למחירון ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
היי, ברכב הזה, מסיכת החזית מרותכת לקצה השלדה, מהתמונה נראה שנפגעה ועל זה מדבר הבוחן, להערכתי אין לזה ערך בטיחותי כלשהו אלא רק ירידת ערך סחירות.

כנראה שאני:oops:

אני אשמח אם תאיר את עיניי בנושא.

הרכב מאד שמור. יד ראשונה. עפ לוי יצחק זכאי לתוספת של 10 אחוז למחירון. אולי אני טמבל ולא מבין משהו.

אני מחפש רכב כזה כבר הרבה זמן ולא מצאתי. לכן מבחינתי לשלם עוד 2000-3000 מעל מחירון לא יהווה סוף העולם למרות שזה כן סוף התקציב שלי.

ואגב זה לא 20K זה 50K. :oops:

פורסם
הוא רוצה מעל המחירון על הקילומטרז', אתה רוצה מתחת למחירון בגלל השאסי, תסגרו על המחירון ותפרדו כידידים.

שאר הערות הבוחן לא מטרידות אותך?

פורסם

למיטב ידעתי תדירות החלפת רצועת התיזמון (בלי קשר לק"מ) היא כל 5 שנים, אז קח את העניין בחשבון.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם
למיטב ידעתי תדירות החלפת רצועת התיזמון (בלי קשר לק"מ) היא כל 5 שנים, אז קח את העניין בחשבון.

זה נכון. גם אני הבנתי ככה. 80 ק"מ או 5 שנים. אני מניח שבטיפול הבא אני אצרך להחליף את הרצועה.

פורסם

על האיביזה שלי שנת 2001 דגם סטלה שהייתה שמורה להפליא שילמו מעל המחירון, הכל תלוי באלטרנטיבות.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
שאר הערות הבוחן לא מטרידות אותך?

לא ממש, אלה כסת"חים רגילים.

רושמים נזילות שמן באופן כללי בשביל שאם תמצא הזעה לא תבוא להציק להם.

מה שכן לדעתי עדיף היה לבדוק את הבלמים.

לדעתי תוכל להשתמש גם בשאר הממצאים בשביל לנסות להוריד אותו במחיר, רק תשים לב שזה לא יהפוך לקרב של כבוד ובסוף תפספס רכב לא רע.

פורסם

לדעתי ,לא להתקרב לרכב הזה,ממתי משלמים על רכב שעבר תאונה - מעל המחירון? זו המצאה חדשה?

המלצתי -לא לקנות בשום אופן!!

פורסם

נשמע לא רע בכלל , אם כי רכב עם קצה שילדה זה עדיין מרתיע אנשים.

אם אתה מתכוון לקנות ולמכור בשנתיים שלוש הקרובות, חבל לך על הכסף והמאמץ.

אם אתה מתכוון להישאר עם הרכב הרבה זמן , לך על זה , למרות שלדעתי רכב אפילו עם נגיעה בשילדה , לא יכול לקבל מעל המחירון , אין שום סיכוי. תן לו מחירון, וזה בגג.

הוא צריך לשמוח , אתה תראה שהאוטו הזה לא יחטף במהירות... קצה שילדה זה מרתיע.

פיג'ו 205 - האהבה הראשונה.

פורסם

בדוק היסטורית טיפולים ואמינות קילומטרז במוסך המטפל. אם הכל נכון ורק אם אתה חושב להחזיק את הרכב כמה שנים, תוכל להרשות לעצמך להתעלם מהמכה. אם אתה חושב להחזיק את הרכב לטווח לא ידוע או קצר. אל תשלם מעל המחירון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

המלצתי -לא לקנות בשום אופן!!

בוא לא ניסחף.

מה היה קורה אם לך היתה מכה ברכב , לא היית מוכר אותו בחיים? מוכר אותו לפירוק?

ומה אם אתה היית מחפש בנרות את הרכב שאתה חולם עליו כבר המון זמן ולא מוצא במצב טוב?

לא היית מתפשר ?

ואם התקציב לא מאפשר? , עדיין לא היית מתפשר??

למצוא איביזה שמורה היום זה כמו למצוא יהלום בגוש ח**, מנסיון.

• תוכן חדש...