Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדוק עלות החלפת טיימינג במוסך מורשה , הרצועה מתייבשת וקריעה של הרצועה תחייב אותך בטיפול ראש יקר מאוד.

ככלל אם הרכב שמור עם ספק טיפולים מסודר שווה להתפשר עם בעל הרכב על מחיר הרכב, צריך לקחת בחשבון שיש תוספת על ק"מ נמוך, אך מצד שני הרכב עם קצה שילדה (בעית סחירות) וטיימינג שלא בוצע..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

במחירון מגיע לו תוספת על ק"מ נמוך. זה נקרא מחירון משוקלל והתוספת לא נחשבת מעל המחירון אלא לחלק ממנו.

המכה לא נראית רצינית, רכב כזה שמור לא הייתי פוסל בגלל המכה הנ"ל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תודה רבה חברים

בסוף הלכתי על זה ורכשתי את הרכב.

בנתיים טפו טפו טופ הכל בסדר ואני מבסוט. מקווה שזה ימשיך ככה.

בנתיים אני מחפש פתרונות למוזיקה ברכב. שכן באיביזות מ02 יש רדיו עם קלטת בלבד ללא דיסק. ואין מה לדבר על USB MP3.

אני לא רוצה לפרק את כל הפאנל של בקרת האקלים וכדומה... יש הצעות או המלצות?

תודה!

פורסם

אתה לא צריך לפרק הכל פשוט הרדיו גדול מהרגילוולא מתאים שם מערכת סטנדרט, כל מה שאתה צריך זה לקנות מתאם (מאין חתיכת פאנל שהופכת את החור לסטנדרט) ולהרכיב איזה מערכת שאתה רוצה.

בנוסף אם המערכת דומה לטולדו במוגלים האלה אז יש מקום לצ'נג'ר בתא הכפפות שמתחבר למערכת המקורית.

בהצלחה.

צח

פורסם

איביזה טורבו? אם לא אין לי מושג איך הגעת ל50K.

ואת המערכת שמים כמובן מתחת להגה כמו כולם, או ששמים צ'יינג'ר בבגאז'.

בשום אופן לא נוגעים בקונסולה המקורית!

תתחדש ואם תצטרך עזרה בכל דבר אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תודה לשניכם.

אכן יש אפשרות ומקום לצ'נג'ר מאחורה. צריך לשקול את זה.

בכל אופן פתרון זמני שאולי יהיה קבוע: מצאתי קלטת מיוחדת שמתחברת לכל נגן דרך שקע האוזניות. הסאונד נשמע טוב למדי, אולי רק הבאסים דרושים שיפור והתקנת סאב-וופר מאחורה או משהו. נראה לי זה עדיף על כל משדרי הFM למינהם..

ולא זה לא טורבו. 1600 סמק על 100 כ"ס. 2 דלתות.

לא הבנתי מה הבעיה בזה שהיד ה1 עשו עליו 50 אלף קילומטר. הוא היה רכב משני של זוג מבוגר. או שאני לא הבנתי אותך איפשהו?

פורסם

תתחדש! יופי של רכב.. גם אצלי הרדיו נמצא מתחת להגה.

לא כזה נורא, רק תשיג שלט הגה ואתה מסודר

תוותר על הקלטת, הן לא שוות את הכסף.

פורסם

האמת ראיתי למכירה רכב כזה עם רדיו מתחת להגה.

היה נראה לי ממש מוזר.. לראות רדיו בין הברכיים\באזור האשכים :-D

זה נח? מתרגלים? זה לא פוגע בשווי הרכב האלתור הזה?

• תוכן חדש...