Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 5 כמיני ואן הטוב ביותר? נו באמת כנראה שהם לא נסעו על אחד כזה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקשקאי באמת כמה רמות מעל הטוסון ומבחינת בטיחות הוא זכה לציונים משביעי רצון לכל הדעות (ואני יודע שה"ציון" שמכוני בדיקת הבטיחות בחו"ל נותנים הם לא יותר מלשרת את האינטרסים של החברות וזה שקר אחד גדול, אבל בכל מקרה - זכה לציון הגבוה ביותר - כך שיש למה לצפות), הכתבה עצמה נותנת פרטים לא מעניינים, אתם כותבים המלצות על משומשות ? אחלה, תנו מחירי שוק, תספרו על מחלות, תגידו מהי צריכת הדלק (ואני לא מתכוון להאריך את הכתבה בעוד עמוד, אפשר לסכם את זה גם בתוך טבלה צנועה) ודברים שצריכים לעניין את הישראלי הממוצע, נראית כמו עבודת הגשה של ילד כיתה ג' שעשה COPY PASTE מאתר היבואן, לא אהבתי בכלל.

משה

פורסם

אולי אני אהבל, אבל לא מסתדר לי שמכוניות שמשווקות בישראל פחות מחצי שנה כמו הקרוז ולוגאן , הן כבר כוכבות של המשומשות הטובות ביותר.

אולי תשים קישור לכתבה? לא הצלחתי למצוא באתר YNET .

לאחר הגדלה ראיתי שבמיני ואן יש המלצה על סניק. לזה אני יכול לצרף המלצה אישית של כמה שנים טובות ומהנות.

מהכרות לרגע - הלוגאן ממש לא בליגה שלה. יכול להיות תחליף ליסינג זול בלבד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

יופי. אז קבעו.

אני אישית לא הייתי בוחר מרצוני החופשי לרכוש אף אחת מהמכוניות הראשונות ברשימה.

Enough said

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אם במקרה פיספסת, יצא דגם חדש של קאדי לפני איזה 4 שנים, ובכתבה מתכוונים אליו, למרות שכתבו בטעות, שהוא נמכר מ 1996.

ראה תמונה.

vwCaddyM_m.jpg

פורסם
אם במקרה פיספסת, יצא דגם חדש של קאדי לפני איזה 4 שנים, ובכתבה מתכוונים אליו, למרות שכתבו בטעות, שהוא נמכר מ 1996.

ראה תמונה.

אכן התכוונתי לדור 1 ,אבל גם את החדשות אני לא רואה כמעט

• אחראי פורום
פורסם

כתבה עלובה ומטעה. הבעיה שחובבי הרכב הם ממש לא קהל היעד של העיתונים האלה

והרוכשים ה"רגילים" מתייחסים אליהם כאל אורים ותומים - "מה, זה כתוב ב-(אחד העיתונים הגדולים), הם בטח יודעים!".

עושים תחקיר שטחי, ממלאים 2 דפי עיתון בשטויות וסומכים על הקוראים שיבלעו כל מה שידחפו להם.

הכי פשוט, לא?

ולגבי הקרוז כמשומש - רכב חדש שמייצר תקלות של קיה בת 10, יכול מבחינתי להיחשב למשומש :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתור חובב קונצרן VAG אני חושב שאיביזה זה אחלה אוטו (מניסיון של 2 במשפחה... ועם הסתייגות שפעם בהתחלה, אי שם בשנת 2000 אמרתי ש.. "איביזה זה אוטו של זקנים").

אבל בגדול? אני חושב שכמו שאמרו כאן לפניי, היום צריכים להיות מאוד ביקורתיים... כי מה שכתוב בעיתון יכול מאוד להיות ללא קשר למציאות...

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הבחירה בחלק מהמכוניות האלה נראית כ"כ ביזארית ולא הגיונית, שאני מניח שזאת הבחירה שלהן מתוך המכוניות שהם בחנו בעבר ולא מתוך היצע המשומשות בארץ.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אסתכן ואומר שלדעתי הבחירה שלהם מוטת מכירת שטחי פרסום.

יש שם בחירות שגם בתור "תמוהות" עדיין גורמות לי איזה אי נוחות.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...