Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי הצעות עבודה - צפון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיר, אם כולם היו הולכים לעבוד אולי המיסים היו נמוכים יותר, ואז היו מרוויחים בסדר?

חוץ מזה, אם בן אדם לא יתחיל מ21 שקל לשעה, הוא לא יגיע ל40 שקל שעה...

תעזוב אותך מסיפורים, אני התחלתי ב19 שקל ואחרי 3 שנים הגעתי ל37, צריך להתחיל מאיפשהו אתה יודע...

בלי בגרות, בלי תואר, ובלי שום ידע או ניסיון בתחום, ממש אחרי צבא.

אז שלפחות יתחילו, אם אחר כך לא יגיעו למשכורת גבוהה, לפחות הם ירדו לי מהוריד (מיסים...) לתקופה כלשהי.

פורסם

ארז,

אני מסכים איתך. אני לא חושב שגישתם נכונה בפרט אם לאחר תקופה קצרה יתברר שהם עובדים יעילים.

ציינתי את דרך מחשבתם בענין ומדוע קשה למצוא עובדים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אה, אז שכח מזה.

בכל אופן, אני מתכוון אך ורק לכאלה שפשוט לא בא להם לעבוד.

מי שלא יכול לעבוד ומי שלא עובד אבל מחפש עבודה ברצינות, אני מעריך את שניהם.

פורסם
אני מכיר כמה וכמה בעלי משפחות שבחרו לא לעבוד כי המעון לילדים יעלה להם כמעט כמו המשכורת שהם ירוויחו - הם מעדיפים לשבת בבית ושהאשה תעבוד בשביל שכר נמוך.

גאוני לגמרי. ולא עדיף שהאישה, שגם ככה תרוויח שכר נמוך, תשב עם הילדים, והגבר יעבוד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

א. גם על שכר של 25 ש"ח לשעה אפשר להגיע ל5000 ש"ח אם עובדים 200 שעות.

ב. לא מדובר רק על בעלי משפחות אלא על ילדים אחרי צבא שמעדיפים לחיות ע"ח ההורים.

ג. אבטלה נגמרת והבטחת הכנסה שווה 1500 ש"ח- אני אישית מעדיף 4 על פני 1.5

ד. אנשים לא רוצים לעבוד.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
גאוני לגמרי. ולא עדיף שהאישה, שגם ככה תרוויח שכר נמוך, תשב עם הילדים, והגבר יעבוד?

הסברתי קודם את הדינמיקה של המחשבה שלהם.

מבחינתם לאישה מותר להרוויח 4,000 ש"ח וזה יהיה סביר, אבל גבר צריך להרוויח יותר. אם הוא לא מרוויח יותר אז שהאישה תעבוד. נקודה נוספת שעולה במחשבתם, נקודות הזיכוי של הילדים הולכות ע"ש האשה (לתמרץ אותה לצאת לעבודה), לכן מבחינת מיסוי, ישאר לה יותר בנטו מאשר לגבר. ויש גם מה שנקרא "שעות אם" שיוצרות הטבה נוספת.

עידן,

200 שעות זה לא 5,000 שקל, זה יותר - איך שלא תהפוך את זה, מי שעובד 200 שעות כבר עובד שעות נוספות.

מועדים לשמחה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני מעיד רק על המקום שאני עובד בו ועל העובדים שאני מחפש.

אין פה עבדים ואף אחד לא מרוויח מינמום ועדיין קשה מאוד למצוא אנשים שרוצים לעבוד ואין לי בעיה להעסיק אנשים מכל הגילאים/מינים/גזעים/ גובה/ צבע עיניים וכו'.

אמיר- קיבלתי את התיקון, אתה רק מחזק את טענתי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן (ואחרים),

בוודאי שאני מחזק את טענתך. אני נוהג לבדוק מה חושב הצד ש"כנגד" כדי להבין את הדינמיקה ולראות איך אפשר להתגבר על מכשולים. אם לא אבין למה אדם לא רוצה לעבוד, לא אוכל לנסות לחשוב על פתרון שיביא עובדים.

כפי שהסברתי, אכן יש מקרים שבהם יש סבירות שנשים ירצו לעבוד ולא גברים ואת הסיבות כבר הסברתי.

.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אם כבר בעבודות עסקינן.

גם אצלנו מחפשים נציגי מכירה טלפוניים. שכר טוב מאוד + תנאים מצויינים.

מרכז הארץ

למעוניינים בפרטים נוספים, ה"פ

Confidence In Motion

• תוכן חדש...