Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע יש לי באוטו מגבר פשוט V15, שמחובר עם כבל 10G מהמצבר,

בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות מונובלוק של SUNDOWN SAE1200D ורציתי למשוך לו כבל 4G חדש ,אז יש כאלה שאמרו לי להתקין מפצל מתח ולתת חיבור 8G למגבר הקטן ולהיכנס עם4G מהמפצל למונו,

וחלק אחר ארו לי שעדיף למשוך לכל מגבר כבל מתח נפרד עם פיוז מהמצבר, אז מה דעתכם?

מה הכי בריא והכי טוב למגברים?

תודה וגמר חתימה טובה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כפי שאמרו לך לפני:

אתה מעביר כבל 4G חדש מהמצבר עד למפצל שיכול לקבל 0-4G בכניסה ולהוציא 4-8G . ממנו אתה מחבר 4G למונו ו8G לV15.

כמובן שחייבים להרכיב בית פיוז עד 30 ס"מ מהמצבר.

אתה מנתק את ה10G הישן שלך וזורק אותו קיבינימט (נפלט לי).

עוד משהו?

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אם כבר להשקיע אז להשקיע. תוציא 0G מהמצבר עם נועל איכותי למפצל איכותי ( זה מאוד חשוב לא חסר במפצלים זבל שגורמים לקצרים. זה יותר מחתיכת מוליך ) ותפצל לשניים של 4g . ככה יהיה לך אבן יסוד לעתיד.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

0G? קצת מיותר בשביל מונו ו-V15.

גם אם בעתיד יחליף את שניהם קלוש הצורך ביותר מ 2G, וגם זה בהפרזה בוטה.

4 גייג' טוב יחזיק לך מצויין, אל תשכח להשתמש בפיוז בערך מתאים, מפצלים טובים וכמובן מינוס לפחות בעובי של הפלוס.

מתחדשת*

פורסם

4 יהיה די והותר, גם ככה אתה לא תתקרב למגבלת הזרם שהכבל הזה מסוגל להעביר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לגבי הכבל אני מעביר רק 4G ,

רק רציתי לדעת מה עדיף מפצל או למשוך עוד כבל למצבר.

בנתיים אני אתקין מפצל 4G עם יציאה 4G למונו ויציאה 8G לV15 , גם ככה ה V15 חלש מאוד ולא צורך הרבה ומחובר עליו רק שני רמקולים 6/9 פשוטים.

אבל לא צריך עוד פיוז אחרי המפצל ל8G ?

יש לי פיוז ביצה שמחובר ליד המצבר עם 10G, האם יתאים ל8G מבחינת מתח?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

צירפתי תמונה ,של הוראות שימוש ל SAE 1200,מה שמוקף באדום כל אחד שיקח את זה לאן שהוא רוצה,העליתי את זה כנקודה למחשבה.

תמונה.jpg

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...