Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוויה של BX.GTI עם מנוע גמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את מי שאמר שהיא לא ספורט, שים לה מנוע חדש או משופץ (לא ממש יקר "כמוהה", אם באפשרותך), תשפר אותה קצת, ותראה איך אתה מעיף קופרות, לוקח רכבים צרפתיים בפניות וכו'. בקיצור רגב טיל.. לא הכי יפה אבל ממש מהיר, לי הייתה BX סטנדרט 91 והיה לי קשה להאמין שהיא סוגרת 220 כל כך מהר, והיא גם יכולה לשמש כג'יפון עם ההידראוליקה, אם לא הייתי בפרוייקט על שלי הייתי מחייה את שלך. (אני בעיקרון אוהב אמריקאיות אבל זו הצרפתייה הראשונה והאחרונה שאני מאוהב בה).

אנחנו במירוץ אחרי הגודל (נפח)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

במחיר של להתעסק ולהרכיב מנוע, אפשר פשוט לקנות אחת נוספת שכבר נוסעת,

תחשוב רגע לבד, גם אם הרכב היה נוסע ועם טסט , היית מקבל מקסימום 5,000 שקל, כרגע הרכב בכלל לא נוסע ,אז מה אתה מצפה מהקונה שישלם?!

כמו שאמרו כאן, שתי אופציות

1. יש לך מקום כלשהו לאחסן את הרכב, תשמור עליו ויום אחד תהפוך אותו לאספנות ,סתם בשביל התחביב.

2. אין לך זמן ואין לך מקום לאחסן את הרכב, תפרסם ביד 2 ואני מאמין שתקבל יותר מהסכום שהוצע לך.

פורסם

לפרסם ביד2 יהיה רעיון טוב רק אם הרכב במצב מעולה חוץ מהמנוע.

אני קניתי לפני כשנה BX GTI מאחד מחברי הפורום ב 6000 שקל.

האוטו במצב תצוגה שלא לומר חדש. אין מכת פח אחת אפילו, הטיפולים ה"כבדים" נעשו (טיימינג, בולמים, תמנון, ברקסים וצמיגים) ואין טפטוף מהמערכת ההידראולית. אפילו לא טיפה.

האוטו נוסע מינואר בלי לגעת בשמן/מים/נוזל הידראולי.

אז הכל שאלה של מה מצב הרכב בסה"כ.

אף אחד לא ישלם יותר מ 300-500 שקל על רכב מוזנח במיוחד אם אין טסט או שהמועד קרוב.

פורסם

אני כמו רוב המגיבים פה.

אם יש לך מקום לאחסן אותה עשה זאת.

זו בדיוק הסיבה לכך שאני לא מתכוון לקנות את הרכב, לצערי אין לי מקום לאחסון שלו.

בכל אופן אל תמכור לברזל, עדיף למכור למישהו שביום מן הימים יחזיר אותה לחיים.

פורסם

לפותח השרשור - תברר כמה עולה מנוע לרכבך. אף אחד לא התייחס לסוגיית המחיר, רק כותב אחד או שניים אמרו (אולי מנסיון) שהעלויות נמוכות. שווה לבדוק כמה בדיוק עולה מנוע. אחר כך תהיה חכם יותר.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שרכב מעל 15 שנה שקיבל הורדה מהכביש נכנס גם לתוכנית הגריטה..שווה לבדוק,

למרות שבמקרה שלך להביא את הרכב למצב נסיעה כנראה יעלה יותר מ3000 שח.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

איזו תכנית? מי בכלל הפעיל אותה? :shock::roll:

חוץ מזה- אני בדעת הרוב כאן: אם לא בוער לך לפנות מקום- אל תמכור לברזל. פשוט חבל. לי יש את ה"רגיל": 1.6 שנת 88 עם גיר רגיל, שנקנה לפני כמה חודשים נוסע ועם טסט לכמה ימים- ב-600 ש"ח, והאוטו במצב מצויין, הדבר היחידי שהייתי צריך לעשות- לחליף לו משאבת מים (ועל הדרך טיימינג- כי כבר פירקתי). אז תחשוב לבד- יותר מכמה מאות לא תקבל עבורו. הברזלנים וקונים לפרוק יודעים, מה הם אומרים. אני הייתי לוקח בשמחה את האוטו שלך- אבל שוב- באותו המחיר, שהציאו לך גם הברזלנים- 200-300 ש"ח, וגם זה לא בטוח- א. כי אין לי מקום כרגע, וב. יכאב לי הלב לשחוט את האוטו, אם הוא במצב טוב. אני מחפש לי "קורבן" הרוס לגמרי, באיזה 100-200 ש"ח, שלא יהיה לי בכלל חבל לפרק אותו ולזרוק, ולא לשמור.

אז, כאמור- אם האוטו שלך במצב טוב בכללי (וטוב- אני מתכוון "טוב+++", לא "כמה מכות פה ושם, וכמה פלסטיקים שבורים")- אז באמת שווה להעמיד אותו ולשמור, ואולי פעם מישהו ירצה אותו בקצת, ואני מדגיש- קצת יותר כסף. אבל אם לאוטו יש כמה מכות, כמה פלסטיקים שבורים, וכ"ד- אז, מה לעשות- יותר מכמה מאות בודדות לא תקבל עבורו...:-(

אה, והדבר הכי-חשוב לא שמענו כאן: אתה אוהב את האוטו? -כי אם לא, ורצית אותו כ"כלי תחבורה"- אז, לא יעזרו על העיצות- כי באמת, שאין לך מה לעשות עם משהו, שאתה לא צריך! אבל אם כן- אני הייתי מחליף מנוע...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מה קרה למנוע שהוא צריך החלפה?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

למרות שגם אני אוהב מאוד את הדגם הזה, אני לא מסכים עם דעת חלק מהמגיבים כאן.

להעמיד את האוטו ללא תזוזה בחוץ = ברוב המקרים סופו יהיה גריטה, אבל גם את ה 500 ש"ח האלו לא תקבל.

לדעתי, יש רק שתי אפשרויות :

או להחליף מנוע ולהמשיך לנסוע, או להעביר את הרכב למשהוא, שמוכן להמשיך לטפל בו. ולעשות את זה כבר עכשיו.

אני עשית את הטעות הזאת, העמדתי לפני כשנתיים רכב קצת מיוחד משנות ה 80, בינתיים מצבו הדרד, גיל האספנות עוד רחוק, ואני לא בדיוק יודע, מה אני רוצה לעשות איתו בסוף.

פורסם

בוקי, איזה אוטו העמדת, שאחרי שנתיים הוא מתדרדר? לפחות, אם מניעים כל פרק זמן סביר, ועושים סיבוב- הרכב אמור להשמר. אז נכון, שצריך אם רוצים לחזור לנסוע אחרי כמה שנים "יישור קוו"- אבל עדיין, אחרי זה האוטו צריך לחזור להיות פחות או יותר כמו שהיהי! כמובן, בתנאי שאתה לא גר ליד הים- כי אז אפשר ישר לזרוק- תוך זמן קצר רכב עומד הופך לגרוטאה חלודה, וכואב הלב, מניסיון! :?:cry:

אז נכון, שבמיקרה של הבחור- הוא אפילו להניע לא יכול- אבל מצד שני- אולי בעוד כמה שנים הוא, או מישהו אחר ירצה להחיות את האוטו?

ושוב- כל זה נכון אך ורק בשני המקרים: אם לבחור יש רגשות כלשהן לאוטו, ואם יש לו מקום נורמלי להעמידו, ללא מגבלה! בכל מיקרה אחר- או להחליף מנוע ולהמשיך לנסוע, או למכור בסכום הכי גבוה שמציעים, בתקווה, שזה לא יהיה לברזל! אין משהו אחר!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

25 תגובות והשואל המקורי עוד לא חזר לעדכן?

אני מת כבר לדעת מה המצב הכללי של האוטו.

אם זה באמת רק המנוע שהלך, ושאר האוטו פיקס, אין לי ספק שיימצא משוגע שישמח להשקיע בהחזרת האוטו לכביש.

אם גם שאר האוטו במצב שדורש שיפוצים, הייתי מציע למוכר שיפריש לכל החברה' כאן את החלפים שהם צריכים, ויעביר לגריטה - עם כל הצער שבדבר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מה, אתם מצפים לשמוע שזה רכב מלוקק, במצב פיקס, שמור חיצונית ופנימית ורק המנוע לא תקין ?

אם זה היה המצב, השאלה שאנו דנים בה עכשיו, בכלל לא הייתה עולה.

אם זה היה רכב שמור ויפה, בעל הרכב לרגע לא היה חושב למכור אותו לברזל ב 200 ש"ח.

די ברור, שהרכב באופן כללי "לא משהו", השאלה עד כמה.

פורסם

למה שהוא לא יהיה תקין? הרכב שלי במצב פיקס ועדיין שווה 5000 ש''ח אם מחר אני שוכח למלא מים ברדיאטור והולך מנוע אני עומד באותו מקום בדיוק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...