Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלנו דיזל-איפה העז?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש דיזל ידני שיהיה אמין,חסכוני,זול מ27000,ונוח יחסית. כרית אויר נהג היא דרישת חובה.

בדקתי:

פולו קלאסיק- יש הרבה, נדמה שבכולן נורת כריות האויר דולקת בלוח השעונים...

קסארות- מתפרקות.

מה נסיונכם ודעתכם על הבלנו דיזל למטרות הצנועות שהגדרתי?

מדובר ברכבים שנת 2000 עם 250-350 אלף ק"מ. אני יודע שמדובר במנוע של פיזו בפנים (טורבו דיזל).

הרכב חסכוני וזול ועם כרית אויר. האם לדעתכם הוא יהיה אמין ויגיע עם רגל עדינה וטיפול אוהב לאיזור ה500 אלף ללא בעיות מנוע, טורבו, משאבת סולר,גיר ?

אשמח להייחסויותכם

אורן

פורסם

לפחות הדיזל של הויטארה מאותם שנתונים (אני לא יודע אם הוא זהה)

גרוע!

חלש! מרעיש, לא אמין ועלויות האחזקה שלו גבוהות.

אם זה אותו המנוע, רד מזה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לפי ידיעתי יש רק כ20 יחידות משנת 2000 בארץ, מנוע פיז'ו אמין יחסית יצא לי לנהוג על אחד וחוץ מבעיית של איבוד מים בגלל קרע בצינור הרכב היה מעולה ולא נכנס לטיפולים רבים (ככה טען בעל הרכב), החלקי פח הם כמו של הבלנו לגבי המנוע אנו בטוח שהוא חולק חלקים עם פיז'ו אחרות ולכן אין בעיה למצוא חלפים אבל תבדוק את זה.

חוץ מזה רכב די נחמד, נהגתי על אחד שעבר 225 אלך ק"מ והוא לא הראה סימני זקנה קשים.

פורסם

זה באלנו. עם דיזל. ב-א-ל-נ-ו. עדיין לא ראית את העז ? ב-א-ל-נ-ו. יותר עז מזה אין.

חפש סאקסו / פולו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נסיוני עם הבאלנו, אמינה בצורה יוצאת דופן, פשוט הרכב הזה בלתי ניתן להריסה.

תאוצה שלא נופלת מאף 1.6 אוטומטית ועדיין לא בעלת תדמית של ערסים.

ע"ע סופר לאנסר\הונדה סיויכס.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...