Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים ? Rockford Fosgate Power T152S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח!!!!!

עוד כשבוע אני רוצה להזמין מ-EBAY את הרמקולים הבאים:

Rockford Fosgate Power T152S

יש לי מגבר KICKER שאמור לעשות את העבודה.

הכול כולל משלוח יעלה לי בסביבות 600 ש"ח \ שווה ?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בטוח? הסט הזה נמכר כחדש החל מ 100$ ומעלה לפי איביי. משלוח יעלה לא פחות מ 60$ לארץ. כבר עכשיו חצית את קו ה 600 ש"ח. תוסיף מכס, מע"מ ושאר הגזירות ותגיע לאיזור ה 800-1000 ש"ח בלי שום בעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל העסק (כולל מיסים ומשלוח), לפי המחיר הכי זול ב-Ebay, יוצא לך באיזור ה-800 ש"ח.

המחיר עדיין זול משמעותית מהארץ. לפי זאפ, המחיר הכי נמוך הוא 1550 ש"ח.

במחיר הזה יש עוד סטים שאתה יכול לקחת ואולי תאהב אותם יותר.

שמעת פעם את הרוקפורד?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

למה? למה לבזבז כסף על רמקולים של רוקפורד. עם היית אומר על מגברים מהסדרות הישנות. הם טובים.

רוב השאר פשוט לא!!

יש ציוד הרבה יותר איכותי ובמחירים הגיוניים מרוקפורד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למשל כמו מה? איזה סט?....והמשלוח עולה 30 דולק אם אני מזמין עוד משהו ואני מזמין סט חוטים rca

שמעתי אותם בפולו שומעים פצצה וקבלתי המלצות טובות עליהם.

פורסם

אהבתי מאוד.

זה לא יאומן איזה צליל נקי מוציא הרמקול הזה.

ה-BASS פשוט מושלם.

למה לא אוהבים ROCKFORD פה ??

אני גם שמעתי DLS COMPONENT . גם שומעים מצויין , אבל דגש על הגבוהים ואיכות.

פורסם

ואיכשהוא אני בטוח שאיזה מורל דוטק פשוט ישמע פי 8 טוב יותר מזבל אמריקאי ב 99 דולר . שאצלנו עולה 1500 שח כי זה " רוקפורד אחושרמוטה אחי זה מפציץ לבנים " . בדיחה .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ואי אפשר להשוות ככה רמקולים ראש בראש כאילו אין גורמים אחרים ! אני יכול לחבר genisis audiophile למגבר B52 ורדיו דיסק מקורי של מזדה 3 נו באמת ! ואיך אתה משווה dls לרוקפורד ?! זה עוד לא שמעתי :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

diforce אין פה עיניין של השוואה מה יותר טוב,זה עיניין של השוואה מה יותר אהבת

בקיצר Maximus777 אם אהבת תיקנה

אבל ליפני רצוי שתישמע עוד כמה סוגים של קומפוננטים לצורך השוואה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הבעיה ששמעתי רק ROCKFORD ן DLS , ואישית , אהבתי יותר את ROCKFORD

מה בעיה לאשוות אותם?

הציעו לי 1500 ש"ח עבור ROCKFORD ו 1600 עבור DLS , אז , הרמקולים באותו רמה...

אני החלתתי משמעותית לשפר את המערכת ברכב , והחלתתי להתחיל מ COMPONENT , והחלפת כל הכבלים .

פורסם

הציעו לי 1500 ש"ח עבור ROCKFORD ו 1600 עבור DLS , אז , הרמקולים באותו רמה...

ההשוואה הזאת נכונה בשוקים גדולים ומפותחים בהם יבואן חמדן לא ישרוד. 1,500 ש"ח עבור סט שנמכר בארה"ב ב 98$ זה שוד לאור היום. גם מוצרי DLS לא זולים במיוחד, אבל מלכתחילה מדובר על ציוד יקר ואיכותי יותר.

דווקא מורל נותנת תמורה פנטסטית לכסף בארצנו. ישראל היא אולי המדינה הזולה בעולם לרכישת מוצרים תוצרת החברה, שכן מדובר בחברה ישראלית. תוסיף לזה את העובדה שמורל היא אחת מיצרניות הרמקולים הטובות והמוערכות בעולם ותקבל סוס מנצח.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...