Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים ? Rockford Fosgate Power T152S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

+ 1 לגבי ההרץ

במחיר שציינת + - תוכל לרכוש את ההרץ היי אנרג'י תיגש לחנות TOMCAR במושב רינתיה ותברר .

כדאי שתגיע גם למפגש הקרוב על מנת להכיר סוגים שונים של סטים , אולי לאחר שמיעה תגלה למה חברי הפורום לא תומכים ברמקולים של רוקפורד :wink:

פורסם

אתה יודע. זה שאתה לא שמעת עליהם. לא אומר שהם לא טובים.!!

זה אומר שהפרסום שלהם פחות טוב.

וזה בדיוק הפוך מרוקפורד. זה ששמעת עליהם לא אומר שהם טובים.

זה אומר שהפרסום שהיה להם היה מצויין!!.

יש מלא חברות שאנשים שומעים עליהם. והן גרועות. V15. וכו.

ויש מלא חברות שאנשים לא מכירים בכלל. והן מצויינות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תודה רבה איתמר ,

אבל אני לא שמעתי בכלל על החברה הזאת..

לא עדיף ללכת על משהו שכבר שמעתי ומאוד אהבתי ?

אכן עדיף ללכת על משהו ששמעת ומאוד אהבת.

אבל הכי טוב זה לשמוע הרבה דברים ואז לבחור את מה שהכי אהבת , יש דברים שאתה לא מספיק חשוף אליהם והם מאוד משתלמים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

SOUNDMAN , אני לא ראיתי בכלל פרסום שך ROCKFORD אלא שמעתי אותם בפולו אצל המתקין באמצע העבודה שלו

שמעתי באותו רגע גם DLS אצל נהג מונית , אבל זה לא בשבילי

פורסם

נהג מונית ? בטח סט מהרמה הכי נמוכה מוגבר ע"י הרדיו דיסק ללא איטום. אתה בטח צוחק. כדי להתרשם מרמקול אתה צריך להפוך אותו לחוליה החלשה.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא צוחק ,

זה היה נהג רוסי , שהשקיע המון במערכת.

היה לו DLS COMPOMNET , מגבר , סאב באזוקה , CD CHANGER , וגם EQUALIZER חיצוני שאפשר לכוון תדרים..

אני לא יודע אם הוא עשה איטום , אבל לפי המקום איפה שהוא עשה , כן עשו לו איטום.

פורסם

אפשר להשקיע המון במערכת, זו עדיין לא ערובה שהיא תשמע טוב.

עצם העובדה שיש לו קומפ' לא אומרת שהם ברמה גבוה (גם אם הם שייכם לחברה טובה) ולא אומר שהם מכוונים, מותקנים ומוגברים כראוי.

אולי בכלל שמעת מוזיקה ממקור גרוע (רדיואו MP3 מהרשת) שזה בכלל סטנדרט עילאי :shock:

קיצור, הבנת אותי.

צריך לחפור קצת לעומק לפני ששוללים אחד ורצים על אחר.

מתחדשת*

פורסם

שמעתי אצלו את הדיסק המקורי שלי: EXAILE - SCREAM , ש - EXAILE בעצמו נתן לי אותו:lol:

שומעים טוב מאוד את כל התדרים באיכות מאוד גבוהה.

פורסם

טוב הבנתי אותך, סאב בזוקה ,"מגבר" ועוד איקווליזר או אה .... אתה זאת דוגמא מצויינת לאיך חוסר ידע פוגע בהנאה. תהנה מהרוקפורד שלך.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

למה ישר ? כל השרשור הפגנת חוסר ידע מוחלט ובסוף אתה עוד לא מבין . אומרים לך דברים ואתה עונה " יש לו מגבר " ? מה זה קשור. אולי תגיד לי גם איזה מונית יש לו כי יש לזה השפעה קריטית על הסאונד :) אתה מהאלה שקולטים דברים לאט ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אם אני לע יודע בדיוק איזה דגם יש לו , אז אני רושם פשוט - "מגבר".

אולי היה לי חוסר ידע ברכיבים שהיו מותקנים ברכב , אבל לא באיכות הצליל שהם מוצאים.

לא מעניין אותי איזה כבלים הוא שם , איזה מגבר , אני רק ידעתי שזה קיים.מה שעניין אותי זה רק הרמקולים הצפציפיים ואיך הם עובדים.

בסופו של דבר , אפילו שיש לו סתם "מגבר" וכבלים דקים , אבל הרמקולים מוצאים צליל איכותי ונקי,ואני אהבתי את זה,

אז אם אני אחבר אותם במערכת שלי,יהיה רק יותר טוב.

קולט ?

• תוכן חדש...