Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים ? Rockford Fosgate Power T152S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מתבקשים להירגע עם רמת השיחה והטון ולשמור על תרבות דיון.

מקסימוס, על מנת להתרשם מביצועים אמיתיים של סט X יש צורך בהרבה עבודה. מרבית המערכות בארץ (ובלי להגזים, למעלה מ 99% מהן) לא מכוונות ואנשים בכלל לא מבינים עוד כמה מיץ אפשר לסחוט מכל סט-אפ.

אני מסוגל להבין למה אתה חושב על הרוקפורד. גם אני בעוונותי הייתי משוכנע שהסט מסדרת הפאנצ' (P162S) הוא אחד הסטים הטובים בעולם, מאז עברו קצת מים בירדן והיום ברור לי שהסט הזה הוא, בלשון המעטה, לא משהו :wink:

אני מציע לך להתעניין קצת יותר ולשמוע סטים בכמה וכמה רכבים. אתה לא תאמין איזה הבדל יש בביצועים של אותו הסט בין רכב אחד למישנהו. בוא לאחד המפגשים, מפגש אחד שווה יותר מ 1,000 עמודים בפורום :-)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שמיעה מוסיקלית איכותית זה דבר נלמד. זה בא עם ניסיון וידע. זה לא בא "טבעי" , 90% מהאנשים בתחום לא יודעים איך באס אמיתי אמור להישמע. אז כל עוד הפיוניר שדופק בתא המטען נשמע "נקי" או חזק אוטומטית מניחים שככה הבאס אמור להישמע. וזה בולשיט :) . שלא לדבר על תחום המיד שהרבה יותר דומיננטי. לאוזן שלנו יש רגישות לצליל גבוה מעוות . זה לא נלמד . כל השאר כן. אני ומהנדסי סאונד מוערכים מאוד בתחום , מאוד לא תומכים בתאוריה שאומרת אם זה נשמע לך טוב תקנה. כי זאת שטות אם אתה לא מבין בנושא. ואם כך עדיף להקשיב למישהו שכן. הרוקפורד נשמע לך טוב ? תאמין לי שבאותו תקציב יש אלטרנטיבות טובות מאוד.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מה ?? אתה ומהנדסי סאונד.. ?? עאלק.. :roll:

מישהו אחר יגיד לי מה נשמע לי טוב ? אתה מודע לכך שמדובר בעניין סובייקטיבי ? מה אם האוזן שלי בנויה אחרת משל אותו מהנדס ? סט יישמע אותו הדבר ברכבים שונים ?

...CASKA for life

פורסם

תתפלא אבל אפשר לדעת כמה איכותי רמקול נשמע רק ע"פ גראפים ובדיקות. ואני בספק שהאוזן שלך בנוייה אחרת... לכולנו אותם האוזניים. זה לא סובייקטיבי רוקפורד מול מורל ידידי. ניחא היי אנרגי' נגד הייבריד. נגיד - אבל גם פה המספרים אומרים שהמורל טוב יותר. פשוט כך. מה לעשות שלבחור ע"פ " איך זה נשמע לי " זה קל ? אז כולמ מצדיקים את זה. אם הגרף מראה שהיבריד מתפקד טוב יותר ביחס להרץ אז מבחינתי הוא רמקול טוב יותר. אם בשבילך הבאס "נשמע" יותר לטעמך אז כמו שאומרים Ignorance is a bliss .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חושב שהכוונה פה היתה לא גרף של איזה רמקול הוא יותר טוב אלה איזה רמקול ישמע יותר נאים לאוזן לבן אדם ספציפי . כי לקנות רמקול רק על סמך הנתונים התכניים זה די קשה ועוד יותר כשה להשוות גרפים כי גם פה אתה צריך להשוות רמקולים שהם ברמת מחיר די דומה + תחום תדרים די דומה + עוצמה +נצילות ++++ ...:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

גם אני לא הבנתי את הנקודה

לפי גרף? אם ניקח שתי רמקולים - האחד נחות והשני משובח

לשניהם תחום הענות דומה,עוצמה וכ"ו - ישמעו אחרת לגמרי

דוגמא על קצה המזלג הוא הטוויטר שחלקם עשוי מחומרים כאלו ואחרים,לשניהם גרף דומה האחד יכאב,שטוח ויצרום

והשני יהיה מפורט ופתוח וישמע לא פחות ממדהים

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני לא דיברתי על טוויטרים. החומר ממנו עשויה הכיפה תורם לגוון. יש טוויטרים טובים מאוד שלא עשויים משי לדוגמא הטוויטרים מאלומיניום של seas או הבריליום של פוקאל. הם לא יהיו חדים הם פשוט יפיקו את התדר ללא תוספות. כמובן שלא יצרמו. ע"פ המספרים אפשר ללמוד הכל וכן.. הרבה דוגלים בשיטה המדעית .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני לא דברתי על חומר הכיפה,וד"א ישנם טוויטר משולבים בעלי כיפת אליומניום בכיסוי משי

גרף לא משנה הרבה,נתונים מפוצצים מוכרים למי שלא מבין

סוג רמקול ואלמנטים זו שמיעה וחיבור נטו לאופי המאזין

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חד וחלק, אי אפשר להשוות רמקולים רק ע"י גרפים או נתוני T\S. יותר מזה, שמעתי כבר כמה וכמה רמקולים עם גרפים מפוארים ונתונים חלומיים שנשמעו דרעק, פשוט ככה :?.

אי אפשר ללמוד שום דבר על רמקול או איך הוא ישמע ע"פ נתוניו. מי שטוען אחרת מדבר שטויות.

בנושא האוזניים - לכל אחד יש אוזן אחרת וטעם אחר. מה שטוב לך לא יהיה טוב ל 1,000 אחרים ולהפך. יש אנשים שלא מבדילים באיכות בין מערכת מובנית למערכת שעולה עשרות אלפי שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...