Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ב-40000 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי תקציב לקניית רכב בסכום של כ-40.000 ש"ח.

משום מה התאהבתי ברכב מסוג פורד-פוקוס. ואני חושק ברכב מסוג זה.

ביררתי כמה וכמה אופציות של רכישת הרכב ביד שניה.

הגעתי לכמה וכמה הצעות. וההצעות שנראות לי הכי רלוונטיות הם שני רכבים.

אחד: רכב פורד פוקוס שנת 2004 2000 סמ"ק שמורה וללא שום תאונה, אך עם 155.000 ק"מ של נסיעה. ובמחיר של 43.000 ש"ח.

שתים: רכב פורד פוקוס שנת 2004 1600 סמ"ק שמורה וללא שום תאונה ורק 130.000 ק"מ של נסיעה. ובמחיר של 42.000 ש"ח

השאלה היא האם שווה לי להוסיף עוד 1000 ש"ח והקרבה של עוד 25.000 ק"מ עבור ה-2000 סמ"ק?

פורסם

ברוך הבא לפורום,

שים לב - שיניתי לך את הכותרת. להבא נא לפרסם כותרות אינפורמטיביות בהתאם לכללי הפורום (למעלה בסרגל בצבע צהוב).

פוקוס היא בחירה טובה. מנוע 2000 הוא נמרץ הרבה יותר אבל גם בזבזני מעט יותר בדלק. אם חשובים לך הביצועים הוא בהחלט מומלץ על ה-1600. ההפרש בק"מ לא משמעותי ביחס למצב שתי המכוניות - קנה את זו שבמצב הכי טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תודה רוני, ואני להבא יכתוב בכותרת את הנושא, סליחה.

רציתי רק לשאול האם 43.000 ש"ח זה לא יקר מדיי עבור 2000 סמק ו155.000 ק"מ?

פורסם

נסה לא לצטט את ההודעה שמעליך.

אין לי מושג אם זה יקר או לא. בדוק את מחירון הרכב המשוקלל, הסתכל בלוחות המודעות ברשת וראה כמה מבקשים על מכוניות מקבילות ואז תדע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין לי מושג לגבי המחירון אבל חד משמעית:

2000 שקל והפרש הק"מ הם הפרש ששווה לשלם, ה 2.0 נוסעת משמעותית יותר טוב לטעמי. ההפרש בדלק תלוי בעיקר בכובד הרגל.

פוקוס 2.0 הוא רכב מאד נחמד.

בהצלחה,

נתן.

• תוכן חדש...