Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי יבוא אישי של פורד מוסטנג(דרך אגב תיהיה המכונית הראשונה שלי).

אני רוצה לדעת בערך כמה יעלה לי כל הסיפור כולל הכל ואם אפשר לדעת את פחות או יותר איך אני עושה את זה וכמה זמן כל התהליך ייקח לי.

התקציב שלי הוא באיזור ה160K עם אפשרות חריגה של עוד 40K ואני רוצה שהמודל של הרכב יהיה בין השנים 2007-2010.

את האמת אני מעדיף לקחת מודל 2007-2008 ב100K לדוגמא שהוא יד ראשונה ושמור מאשר 2009-20010 ב200K אז אם יש הצעות כל שהם אני אשמח לדעת.

פורסם

אם אתה מעדיף יד ראשונה, אתה יכול לקנות מוסטאנג שכבר קיימת בארץ.

יש כמה מגרשים שמוכרים אותה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אם אתה מעדיף יד ראשונה, אתה יכול לקנות מוסטאנג שכבר קיימת בארץ.

יש כמה מגרשים שמוכרים אותה.

השאלה היא באיזה מחיר היא מוצעת והאם לא כדאי להביא אותה לבד על מנת לחסוך בעלויות.

פורסם

אתה לא יכול להכניס לארץ מוסטנג 2007, אלא רק בשנת 2037.

אתה יכול להכניס רכב רק מהשנתון הנוכחי או שנה אחת אחורה.

חפש בפורום על יבוא אישי. תמצא תשובות רבות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי לא איכפת לי גם לייבא 2008 שמצאתי במחירים סבירים בחו"ל השאלה שלי היא מצאתי את האוטו שאני רוצה מה אני עושה כדי להביא אותו או שאתם בכלל ממליצים על חברה שתעשה את כל העניין של העברה וכמה אוזים היא לוקחת?

פורסם

בהינומה מוטורס 150K כולל הכל ראיתי שם...תבדוק עם איזה סוכן שם יש להם בטח דגמים שונים שייכנסו בתקציב שלך..

"הקש על ה5 ביטוח ישיר, הקש על ה6 גיהנום :evil:"

"יש שלושה סוגים של נהגים: הנהג הזהיר (שמודע להכל), השיכור (שמודע לחלק) והאישה (מהסוג שלא מודעת לכלום מעבר למראת האיפור)"

פורסם

תיצור קשר עם חברת יבוא אישי, יחסוך המון כאב ראש.

אם כבר מוסטנג אז את ה-GT שהיא V8.

מי מטפל ברכבים האלו בארץ?

בהצלחה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רק להבהרה

לדעתי מדובר על 24 חודשים מחודש עליית המכונית על הכביש בחו"ל

תקן אותי אם אני טועה

• תוכן חדש...