Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום....

לפני כחודש רכשתי סובארו ליאונה ידנית אם 140K קילומטרז

הרכב מבחינה מכנית במצב מעולה,הרכב באמת שגם נוסע מעולה,במשפחה שלי קיימים כ-4 סובארו מהדגם שלי,

וכולם אומרים שהרכב נוסע פשוט מעולה,

רק דבר אחד דיי מפריע לי אני חושב שיחסית לנתונים של הרכב ,

מנוע 1600 ידני צריכת הדלק שלו יחסית נמוכה,

השבוע נסעתי לאילת אם הרכב התענגתי על כל שנייה נסיעה באמת איכותית,

אבל בנסיעה כזו רציפה יכול להיות שהרכב עשה רק 405 קילומטר לטנק של 35 ליטר?

ממה שהובן לי רכב כזה צריך לעשות כ-1:14/15 בנסיעה מחוץ לעיר....

ולפי החישובים שלי הוא עשה כ-1:11.5

אודה לכם אם תעזרו לי בשאלה הזו...

"אל תלמד את אבא לעשות ילדים"

סוסיתא כרמל דוכס 1971

סובארו ליאונה 1600 (DL ) ידני...

פורסם
השבוע נסעתי לאילת אם הרכב התענגתי על כל שנייה נסיעה באמת איכותית

זה ביחס לסוסיתא? :-P

לפי השרשור של פלטינום מהימים האחרונים עושה רושם שבהחלט אפשר להגיע לצריכת דלק טובה. עם זאת משקל עודף, נסיעה במהירות גבוהה ומזגן בהחלט יגרעו מהצריכה שפלטינום ציין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
רכב כזה צריך לעשות כ-1:14/15 בנסיעה לאילת.

טלסוסיתא שלום רב !

קרא שירשור זה, ותסיק מסקנות, כיצד ניתן להוציא מסובארו ידני, צריכת דלק של 1:15:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=278341

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
זה ביחס לסוסיתא? :-P

זה ממש לא רק ביחס לסוסיתא,היו ברשותי עשרות רכבים מכל הסוגים מדגמים שונים במשך השנים והלאונה בהחלט לא גרועה באכות הנסיעה שלה .יש לי רושם שהרבה מאלו שמשמיצים את הרכב הזה מעולם לא נהגו בו.אוטו בן 20 שהתלונה היחידה עליו בנסיעה לאילת היא שצריכת הדלק עליו היתה גבוהה מדי ראוי לכל הכבוד.

פורסם
רכב כזה צריך לעשות כ-1:14/15 בנסיעה לאילת.

מסכים בהחלט.

צריכת הדלק אצלי כפי שהוזכר מעלי נעה בין 1:15-1:16

אני נוסע כ120 ק"מ ביום כאשר מרביתם היא בשיוט בהילוך חמישי בנהיגה רגועה מאוד.

אם בנהיגה רגועה שמרביתה שיוט בהילוך גבוה זו צריכת הדלק שלך ברכב שמצבו טוב והק"מ שלו נמוך. זה כלל לא אידיאלי.

במקרה שלי, האוטו היה עם קרבורטור שהיה זקוק נואשות לטיפול ועדיין הצריכה בבין-עירוני היתה 1:13.2

דבר עם צביקה, אתה יכול לסמוך עליו שהוא יפתור לך את הבעיה

השבוע נסעתי לאילת אם הרכב התענגתי על כל שנייה נסיעה באמת איכותית,

אני לא בטוח שאפשר להגיד על הנסיעה שהיא איכותית, אבל גם אני נהנה מהנסיעה בסובארו שלי {ויש לי כסא נהג שמתכוון לגובה מהדגם של ה GL}

פורסם

המושב בליאונה הוא לא פאר היצירה אבל הוא בהחלט יותר טוב מיפאניות מקבילות לו בשנתון או מעבר לכך- מי שנסע על סוזוקי באלנו\דייהטסו שרייד יודע על מה אני מדבר.

איכות הנסיעה לא רעה בכלל ואפשר לעשות נסיעות ארוכות בלי שיכאב הגב.

פורסם

לטעמי, זה לא רק עניין של "פאר היצירה" ונוחות הישיבה במושב הנהג.

אני אוהב את ההגה הגדול, את ידית ההילוכים הגבוהה, את שדה הראיה ומכסה המנוע הארוך שנמצא לפני.

אני אוהב לשמוע את נהמת המנוע האופיינית לסובארו {אולי תצחקו אבל היא מזכירה קצת מנועי הארלי דיווידסון}

המשקל הקל של הרכב קצת פוגם בתחושת הבטיחות בסיבובים אבל עדיין יש לנהיגה בסובארו תחושה נעימה של נסיעה בשנות ה80.

מי שאוהב לנהוג במכוניות יותר מודרניות קצת יתקשה להתחבר לזה, אבל אהבה למכוניות יותר ישנות היא כנראה מה שתורם לתחושה המיוחדת

פורסם
אני אוהב לשמוע את נהמת המנוע האופיינית לסובארו {אולי תצחקו אבל היא מזכירה קצת מנועי הארלי דיווידסון}

מי שאוהב לנהוג במכוניות יותר מודרניות קצת יתקשה להתחבר לזה, אבל אהבה למכוניות יותר ישנות היא כנראה מה שתורם לתחושה המיוחדת

אני ממש מזדהה עם אהבתך למכוניות ישנות והייתי בעליה של סוברו ("פשע") DL 1600 בציר 1978 בת 22 שנה. אבל להשוות את צליל המנוע להרלי .. זה כבר חילול קודש.

אגב, צריכת הדלק הממוצעת של ה- DL הזקנה הייתה 12 ק"מ לליטר.

• תוכן חדש...