Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום

וצהריים טובים,

אני מתגורר ברחובות ובקרוב יחל הצורך להגיע להרצליה כמה פעמים בשבוע בבוקר (סביב שמונה, שמונה וחצי)

ולהתחיל לצאת חזרה דרומה אחה"צ - סביב חמש וחצי.

אני לא בקיא במיוחד בשעות עומס ומשמעותן, כי בד"כ אני עובד מהבית.

אבל אני כן חושש מפקקים, דווקא בשעות האלה בדרך שבין רחובות להרצליה בבוקר וחזרה אחה"צ -

אז התחלתי להשתעשע במעבר לרמה"ש / הרצליה - אבל מתקשה למצוא שם משהו נורמאלי במחיר סביר.

ולשאלה:

האם מישהו מכם יכול להמליץ על מקום בקרבת הרצליה עם פקקים מועטים ומחירים סבירים יחסית?

תודה לעוזרים...

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

למרות שאנחנו בקארספורום, אני נאלץ להמליץ לך על רכבת.

יש תחנה ברחובות ויש תחנה בהרצליה ואפשר להתנייד בקלות עם תח"צ ולא להשתגע בפקקים של הבוקר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

שביט אהלן -

רכבת היא רעיון מצוין כשלעצמו, אך יחד עם האוטובוסים בתוך הרצליה ובתוך רחובות - אני מגיע לשעות בדרכים.

זה חסכוני, כן, ידידותי לסביבה - כן, אבל החוכמה פה היא צמצום בזמנים...

אייל,

בין 3500 ל4000 לדירת 2.5 - 3 חדרים.

הבעיה עם השכונות הפחות טובות בהרצליה שהן די מזעזעות... יחסית כמובן ובעיניי.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

במחיר הזה אתה יכול לגור בצפון ת"א למשל בהדר יוסף, מעוז אביב , אפקה (אם תחפש טוב) באיזורים שהם סבבה.

2 דקות אתה בצומת הכפר הירוק או באיילון צפון לבחירתך. נסעתי ככה כמה שנים לעבודה בהרצליה פיתוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לאן אתה צריך להגיע בתוך הרצליה?

בעקרון יש מהרכבת שאטל כל בוקר לאזור תעשיה.

ולגבי שכירות - 2.5 - 3 חדרים בהרצליה ב-3500 עד 4000 יתנו לך דירה כמעט בכל מקום בעיר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

במחיר הזה אתה יכול למצוא גם דירה 2 חדרים בתל אביב.

בכל מקרה, כמו שאמרו כאן, רמת השרון, הרצליה, הדר יוסף, אפקה, תל ברוך, אפילו יחידות דיור קטנה במושב רשפון.

אם זה לתקופה קצרה, אני בטוח שאפשר למצוא דירה במלון דירות בהרצליה.

מה שלא תעשה, אל תיסע בשעות האלה בכל יום עם הרכב שלך את הדרך הזו, מדובר בעינוי וסבל שקשה להגדיר במילים.

פורסם

אז סע ברכבת.

גם אם זה אורך את אותו הזמן, אתה משקיע פחות אנרגיה.

אתה יכול לקרוא עיתון או לגלוש באינטרנט.

בקיצור, פחות להתעצבן.

אני גר בחולון ועובד בבורסה.

אם אני יוצא ב8:00-8:30 בבוקר, לוקח לי 40-45 דקות לעבודה, אם אני יוצא ב9:30 אני תוך 8-12 דקות בעבודה.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

לכולם נוח באזור הזה

כפי שאמרו!

רכבת,

אבל הפתרון האמיתי זה טוסטוס (אל תשכח לעשות ביטוח טוב)

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם
בין 3500 ל4000 לדירת 2.5 - 3 חדרים.

הבעיה עם השכונות הפחות טובות בהרצליה שהן די מזעזעות... יחסית כמובן ובעיניי.

במחיר הזה אתה יכול למצוא יופי של דירה באזורים טובים בהרצליה- הירוקה, הרחובות הקטנים סביב מרכז העיר, איזור התחנה המרכזית, שכונת ויצמן וצומת כדורי.

אם תרצה חוות דעת על דירות שראית/ שמעת/ קראת- שלח שמות של רחובות בה"פ.

שביט, תושב הרצליה 1988-2008

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כמו שנאמר, אל תיסע ברכב את הדבר הזה יום יום, פשוט אל תעשה את זה לעצמך.

זו נסיעה שתיקח לך (הלוך וחזור) כמה שעות טובות מהחיים בכל יום.

לגבי דירה, אם תחליט שזה הכיוון, שלח לי ה"פ, יכול להיות שיש לי משהו בשבילך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מניסיון עם אותו הסיפור רק רחובות ת"א, ברכב לוקח סביב שעה עד שעה וחצי בבוקר, אותו הדבר בערב, למרות שזה היה לפני שפתחו את 431.

ברכבת, בבוקר שעה, בערב שעה וחצי לפעמים גם יותר.

לקחת רכבת עם זמני נסיעה של רכב זה סיוט, נכון שזה מצריך אולי פחות אנרגיה, אבל הזמן הזה שמתבזבז בנסיעות יוצא כמעט כמו חצי יום עבודה. זה דבר הזוי ביותר ולא נוח בכלל. עדיף באמת לעבור לגור כמה שיותר קרוב.

אני נמנעתי מעבודה בת"א בגלל שהמעביד הסכים לשלם 24 שקלים ליום (לפי החוק הוא מחוייב בפחות מזה) בזמן שרק הרכבת עד ת"א עולה 28 לפני שדיברנו על אוטובוס תוך העיר. זה דבר שצריך לקחת בחשבון.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...