Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60K (קבריולט בלבד)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק ידני.

רק קבריולט.

שהיה אפשר לדחוס אנשים מאחורה,הכוונה לא רק 2 מקדימה.

צריכת דלק סבירה 1 ל-9-8 זה סבבה.

ביטוח לא יקר.(נהג חדש).

שנתון כמה שיותר גבוהה.

אי אפשר לחרוג מהתקציב.

עדיף שהרכב היה בעל שוק סביר,שלא תהיה בעיה רצינית למכור אותו.

כמה שיותר אמין,וכמה שפחות מחלות.

מנוע עד 1800

מהנה לנהיגה כמובן.

זה בשביל חבר שצופה פה בפורום.

פורסם

206CC אולי נכנסת בתקציב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אין דבר כזה. אולי 306 קבריולה, אבל לך תמצא אחת נורמלית.

רוב הקבריולה הקטנות הן בלתי אפשריות לישיבה מאחור (206 למשל) ורוב הגדולות יותר יקרות מדי, צורכות הרבה דלק ויקרות בביטוח (ב.מ.וו).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מסכים עם רוני, נלקח בחשבון גם ביטוח ויישור קו?

206 קטסטרופה, אפילו כלב לא יצליח להכנס לשם בנוחות.

אולי איזו גולף תתאים..

פורסם
מסכים עם רוני, נלקח בחשבון גם ביטוח ויישור קו?

206 קטסטרופה, אפילו כלב לא יצליח להכנס לשם בנוחות.

אולי איזו גולף תתאים..

60K ללא ישור קו,ביטוח.

אני חושב שכן אשר להיכנס שם,ראיתי היום ניסאן אם אני לא טועה,דומה מאוד לפג'ו 206 CC מאחורה,וילדה אחת נכנסה שם בקלות.

ילדה בת 16-17.

חשוב לציין שהרכב חייב להיות כמה שיותר קטן!

העיקר שיכנסו שם 3 איש כולל הנהג.

פורסם

לא יודע איך המייקרה CC, אבל מנסיון, ב206 מאחורי נהג נמוך (170 בקושי) לא הצלחתי לשבת מאחורה, רק עם הרגליים על הספסל - ובגיל 15 לא תפסתי הרבה מקום.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אוקי קודם כל זה זה אני,ביקשתי מחבר לפתוח את האשכול.

אני מסכים להתפשר על 2 מקומות,ורוצה ללכת על המאזדה 5MX מה אתם אומרים?

אהבתי גם את ה-BMW3,יש עוד רכבים ששווה לבדוק?

פורסם

Z3 היא רכב הרבה פחות מוצלח מהמיאטה (MX5) בכל היבט כמעט, למעט הסמל מקדימה.

בכל אופן, יש הרבה מידע על שתיהן, חכה שאופציית החיפוש תחזור לאתר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לא רוצה להשבית שמחה, קבריולט זה אומנם כיף,אבל בעיקר בחו"ל שם רוב האנשים "אחרים",הצפיפות קטנה יותר,הכבישים מרהיבים,הנופים מהממים ומזג האויר נעים יותר.

היו לי מספר קבריאולטים ויש לי אחת גם היום. כולן עם גג בד ולסוג זה אני מתייחס.

ראשית,לא ניתן להחנות את הרכב בשום מקום,תמיד יבוא הונדליסט המקומי ויגרום נזק. גם הגנב המקומי יחכה לשעת כושר וישלוף במקרה הטוב את המערכת,או יעלים את הרכב במקרה הגרוע.

לא נעים לנסוע בקבריולט בשמש הישראלית,למעשה לא ניתן לנסוע עם גג פתוח בשעות היום בין מאי לאוקטובר,גם לא בין דצמבר למרץ (אז קר מדי..).

מיזוג פחות יעיל בשל בידוד לקוי.

לא נעים לנהוג בצפיפות הישראלית,קבריולט בפקק זה דבר נורא... (אלא אם אתם באמת מסוג חולי הנפש שמתים על זה שאחרים מסתכלים לכם בציציות ואוהבים לנשום עשן מכוניות ורכב כבד...).

למרות התדמית שמוצגת בסרטים ופרסומות,נסיעה עם "רוח בפנים ושיער מתנופף" מעייפת למדי ורוב בנות המין היפה מסתייגות ממנה אחרי נסיעה או שתיים... הורס את התסרוקת..חם מדי..קר מדי...עשן ולכלוך....חרקים....

הביטוח יקר מאד. לרוב גם החלקים והאחזקה האחרת (לקבריולט חלקים יחודיים,הוא כבד יותר בגלל חיזוקים,פחות אוירודינמי).

אין היצע אמיתי של כבישים שסמוכים למרכזי הישובים העיקריים שמצדיקים נסיעה "קבריאולטית) ומי שנסע באירופה או בחלקים מסויימים מארה"ב יכול להבין ולהשוות. מי שגר במצפה בגליל או במצפה רמון,ניחא,כל השאר נו טוב...

קבריולט עם גג בד יכול לשמש כרכב "פאן" שני אך ספק אם עונה על דרישת רכב ראשון ועיקרי. הוא אכן צפוף יותר,תא מטען קטן יותר (ברוב הדגמים) ופחות בטוח (לא מומלץ להתהפך עם קבריולט.. לרוב אין רול בר מקורי ואלו שאינם מקוריים יעילותם אינה ברורה.

ראיתי לנכון לציין את הנ"ל כי לא תמיד מי שמתלהב מהרעיון להחזיק קבריולט מודע לבעייתיות,כנראה גם שזו הסיבה שרבות מחליפות ידיים בקצב מסחרר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

נהגתי על גולף 02 1600 שלוש שנים,הרכב עשה את העבודה.

הבעיה שאני רוצה להתחדש,לנסות קבריולט,פשוט אני רוצה חווית נהיגה שונה.

כרגע המעמדות הם:

1.BMW3

2.מיאטה (מאזדה 5MX)

איך הם מבחינת תחזוקה?אמינות וכדו'?

צריכת דלק ממוצעת?כמה בערך עולה הביטוח לנהג חדש (לא צעיר).

אני מתכון לביטוח חובה+צד ג' בלבד.

האם יש עד רכבים שאני צריך להכניס לרשימה?

פורסם

Z3 עד 60 ככל הנראה תיהיה אנוסה ו\או שחוטה.

המחירים של הדגם הנ"ל בשמיים ולא פרופורציונאלים.

כנ"ל בשביל המיאטה, אתה תצטרך לרדת המון בשנים בשביל למצוא אחת נורמאלית.

אם הנעה האחורית לא חשובה לך ומה שאתה בעצם מחפש זה גג נפתח, לך על ה206CC.

המייקרה יקרה עדיין, נדירה מאוד ובוא נשים דברים על השולחן: שום גבר אחר לא יסכים בכלל להיכנס איתך לרכב (ואיך אתה חושב על זה בכלל, אין לי מושג :lol:)

• תוכן חדש...