Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני אשמח לפרטים של הפחח.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ערב טוב,

קודם כל אני רוצה להצטרף לתנחומים למשפחת רמון על נפילת הבן אסף רמון ז"ל.

ובמעבר חד...

היום התקדמתי קצת אז צירפתי מספר תמונות:

1+2 - החלפת גומיה בציריה שמאלית.

3+4 - שיוף הגיר כהכנה לצבע.

5- הג'אנטים מפורקים וממתינים לניקוי חול.

6- הברקסים מפורקים ועוברים שיפוץ.

7+8 - המנוע כפי שהוא נראה כיום (אל תסתכלו בקנקן, זה מנוע מצוין אבל הוא נראה מוזנח...)

ציריה_2.jpg

ציריה_1.jpg

גיר_1.jpg

גיר_2.jpg

ברקסים.jpg

גאנטים.jpg

מנוע.jpg

מנוע_2.jpg

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

היום הייתה התקדמות נוספת - שייפתי את החלק האחורי של השאסי כהכנה ליסוד ולאחר מכן הפחח ביצע צביעה ביסוד של אזור הגיר והשאסי מאחור. מצורפות מספר תמונות:

1. תחתית הרצפה לאחר שיחזור, יסוד וזפת.

2+3 - שיוף אזור הגיר והמסילות.

4-7 - צבע יסוד על הגיר והמסילות. בתמונה הראשונה רואים את בני הפחח שעובד על האוטו.

14.9.3.jpg

14.9.2.jpg

14.9.1.jpg

14.9.4.jpg

14.9.5.jpg

14.9.6.jpg

14.9.7.jpg

פורסם

יפה מאוד

אם כבר הגעת למצב הזה אני מקווה שאתה מחליף תושבות גיר .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמובן, היה לי ייעוץ צמוד של עידו ואתה בוודאי מכיר את הסטנדרטים שלו...

את התושבת הקדמית (זו שנמצאת בצד שקרוב לשאסי) לא החלפתי כי היא במצב טוב (האמת שגם התושבות האחוריות היו במצב טוב אבל כמו שכתבת אם כבר הגעתי לשלב הזה אז...)

מסומן.jpg

פורסם

היום צבענו את השאסי מאחור (בשחור מבריק) ואת הגיר (בכסף), שכבה נוספת של צבע שחור מבריק לרצפה ופירוק ראשוני של חלקי הפח של המנוע וצביעתם. להלן תמונות מההספק היומי:

1 - מניפה וחלקים נוספים משוייפים לפני יסוד.

2- הנ"ל אחרי יסוד.

3- שאסי וגיר צבועים.

4- רצפה צבועה בשכבת צבע שחור נוספת.

5- המנוע מתחיל להתפשט...(אני יודע שעל פי סדר כרונולוגי התמונה צריכה לבוא ראשונה אבל לא נורא)

6- פחיות כיסוי הצילינדרים לאחר יסוד.

7+8 - חלקי הפח לאחר צביעה.

זהו להיום, לילה טוב.

15.9.1.jpg

15.9.2.jpg

15.9.3.jpg

15.9.4.jpg

15.9.5.jpg

15.9.6.jpg

15.9.7.jpg

15.9.8.jpg

פורסם

יפה מאוד ....

הזדמנות טובה לבדוק שאין לכלוך על צלעות הקירור של הצילנדרים .

ולעשות תיקון איכותי ליציאה של האגזוז , מנסיון הריתוכים שם לא מחזיקים הרבה וכל נגיע הפותחת אותם מחדש , לכן אם אתה לא מחליף אגזוז ( ותכלס גם אם כן) כדי לכוון את הפייפים שלא יבלטו מהטמבון .

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

וואו!

כולי הוקרה עמוקה על המסירות והנאמנות.

זה נוגע בי מאד כי מהילדות אני זוכר את עצמי רק בחיפושית.. (לאבא היו כמה כאלו אחת אחרי השניה והיה מסיע אותנו: קריית שמונה ובחזרה, אילת, ירושלים, ים המלח, ועוד כל המקומות שמי שלא יודע מה זו חיפושית היה מעקם גבה).

ישר כוח!!

אלירן.

אם שותים - לא מקיאים על האוטו

פורסם

אומי אתה צודק, העניין הוא שאין לי מושג מה הולך שם עם האגזוז (הכל רופף וחלוד). אני לא מתכוון להשתמש בצינורות חימום ולכן אני סותם את פתחי יציאת האוויר החם מהמניפה. לא אכפת לי שישארו הצינורות חימום הישנים, רק לנקות אותם כי גם ככה לא יהיה בהם שימוש.

אם כבר באגזוזים עסקינן, כמה אמור לעלות אגזוז והאם אגזוז כולל את כל החלקים או רק את הדוד המלבני?

מצורפת תמונה להמחשה...

ללא שם.jpg

פורסם

למה לבטל את צינורות החימום?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

יש 2 סיבות עיקריות לביטול צינורות החימום:

1. האוויר החם יוצר לחות והיא גורמת לריקבון וחלודה קשה בתוך הצינורות. נכון שאפשר לצבוע ביסוד וזה יחזיק כמה שנים אבל בטווח הארוך אם משתמשים בחימום זה יוצר ריקבונות. ראיתי את זה אצלי ברכב שבו צינורות החימום היו גמורים ומתפוררים.

2. ברגע שסותמים את פתחי יציאת האוויר מהמניפה, האוויר הולך לצלעות הצילינדרים וזה משפר את הקירור של המנוע.

כמו כן הרכב גם ככה לא מתוכנן לשימוש יומיומי ולכן אני לא צריך בו חימום. נכון שיש פגיעה מסוימת במקוריות אבל מבחינה חיצונית אין שום הבדל ואם הדבר יעזור לשמור על הרכב אז הרווחתי.

פורסם

יא- אללה, איזה "לגו" הדבר הזה! פשוט מדהים!:twisted:8) תמסור ל"ד לבני, ובהצלחה!8):-)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...