Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רק 2 תמונות מהמפגש. לצערי לא כ"כ התעסקתי עם צילומים אבל אני מבטיח לפנק בתמונות בהקדם. למרות שהרמה של השיפוץ לא גבוהה, עמדתי ביעד שהקצבתי לעצמי והצלחתי להביא את האוטו למצב טוב בעלות יחסית נמוכה. נכון שהחלקים לא מבריקים כמו חדשים ולא נראים כ"כ יפה, אבל לעומת מה שהיה לפני כחודש התוצאה בהחלט מספקת (אותי). יש לי עוד "פרויקט" אחד לסיים בחיפושית הזו, וזה הריפוד של הרצפה אבל בסה"כ היא נוסעת ונראית הרבה יותר טוב מהמצב שבו היא הייתה.

אני מצרף שתי תמונות שאשתי צילמה מהמפגש ואת השאר אעלה בהקדם.

שבת שלום לכולם.

נ.ב. ועכשיו במלוא המרץ לשיפוץ החיפושית הכחולה (72') שאותה אני מקווה להביא לרמה הרבה יותר טובה ואיכותית.

1- הרמת כוסית (אני בחולצה השחורה עם הדפס של חיפושית צהובה שלא כ"כ רואים).

2- כלת השמחה.

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה סתום אני , אני קורא את השירשור שלך מההתחלה, ורק אחרי ההודעה הזו הבנתי שזה אתה ...

וואלה מברוק על השיפוץ בזק , ובהצלחה בשני .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כמובטח, תמונות החיפושית לאחר פחחות וצבע. פנים הרכב טרם רופד על ידי ויש עוד מספר עבודות קטנות בתחום הקוסמטי. צירפתי גם תמונה קטנה להזכיר את המצב לפני. בזה תם ונשלם (בנתיים) הסיפור של החיפושית 69' שלי. בשיפוץ השני אין כרגע התקדמות דרסטית ואני שוקל עכשיו לקנות ולהרכיב בודי אחר במקום הבודי שלי, מה שמייקר את הסיפור אבל מזרז את התהליך.

IMG_2981.jpg

IMG_2980.jpg

IMG_2982.jpg

הורודה שלי.JPG

פורסם

כן אני יודע. מרחתי זפת על כל הרצפה של הרכב ועכשיו היא לא מתייבשת לי כבר שבועיים. אני ממתין שהזפת תתייבש ואז אגזור שטיחים ואדביק עם רצועות סקוטש לרצפה ולדופן הרכב.

פורסם

טוב, לאחר התלבטות ומחשבה החלטתי להחליף את הבודי המקורי של האוטו בבודי אחר במצב יותר טוב. ההחלטה התקבלה לאחר שהבנתי יחד עם הפחח שהעסק כל כך רקוב שלא ניתן לשחזרו. האפשרויות היו לייבא את מה שניתן (צינורות חימום בעיקר) ולנסות ולשחזר את מה שלא (בידיעה שאין דרך להגיע למצב המקורי וכי כל עבודה שלא תעשה לא תחזיק כמו המבנה המקורי). אפשרות נוספת הייתה לקנות בארץ בודי של חיפושית שמצב הפח שלו טוב יותר משלי ולהחליף אותו בבודי המקורי. עלויות הייבוא לחלקים אלו כ"כ יקרות שהעסק הופך ללא כלכלי ולא כדאי בעליל.

למרות שרציתי לשמר את האוטו כולו, לא הייתה ברירה וההחלטה הסופית הייתה להחליף... תודות לאריה (ariebz) קניתי בודי שהוא במצב יותר טוב משלי, וביום רביעי האחרון הוא מצא את עצמו על שולחן הניתוחים במוסך. עכשיו השיפוץ אמור להתקדם מהר יותר שכן הבודי החדש מצריך פחות עבודה. עוד יתרון הוא שניתן להשתמש בפח של הבודי הישן כדי להחליף מקומות חלודים בבודי ה"חדש". גם בבודי הזה יש מספר מקומות חלודים וחורים אבל למזלי הם לא חופפים למקומות החלודים שהיו אצלי וכך נעשה משני רכב, אחד מוצלח וללא חלודות.

מצורפות התמונות של הבודי המקורי (בהם ניתן לראות את המצב הקשה של תחתית הרכב) וה"חדש" (עם אותם האזורים במצב שמזכיר יותר את כוונת המהנדסים :lol: ).

1-3: ישן.:shock::-(

4-6: חדש.:-D:wink:

IMG_2983.jpg

IMG_2985.jpg

IMG_2986.jpg

IMG_2984.jpg

IMG_2987.jpg

IMG_2988.jpg

פורסם

WOW! I enjoyed reading/viewing every post of yours, what a great job! You put in a lot of effort and it really payed off!

Enjoy living in your "Yellow Submarine" hehe.

:mm_yeah: :mm_yeah:

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חצי שנה עברה מאז שעדכנתי בפעם האחרונה והאמת שלא הייתה בתקופה הזו יותר מידי התקדמות...

גם אני נשאבתי לעיסוקים אחרים שלא הותירו לי זמן, וגם הפחח המשיך להתעסק בפרוייקטים חדשים.

לפני כחודש הפחח סוף סוף צבע את הבודי ואני הצלחתי בשעה טובה לקחת כמה ימי חופש כדי להרכיב את השאסי ולהתקדם בשיפוץ.

היום קרה האיחוד!!!

לצערי הרב בגלל שחזור הרצפה נוצר עיוות וכל בורג נכנס לאחר מאבקים קשים וארוכים :x

לפחות החיפושית חוזרת לקבל צורה.

יש עוד המון עבודה: חשמל, תיקוני פחחות קטנים, לוודא שהכול תקין במנוע לאחר שעמד פתוח כ"כ הרבה זמן, קוסמטיה (ריפודים בעיקר) אבל לאט לאט אני מקווה שאסיים הכול.

מצרף כמה תמונות מיום העבודה החולף להנאתכם.

2,1 - המנוע מורכב (ללא חיווט וצינורות דלק עדיין).

3-6 - האיחוד!

תמונה 001.jpg

תמונה 003.jpg

תמונה 002.jpg

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

תמונה 006.jpg

פורסם

מבקש את עזרתם של חברי הפורום בבעיה שנתקלתי בה:

כחלק מהשיפוץ החלפתי את הגוף של החיפושית המקורית שלי בגוף של חיפושית אחרת. הגוף החדש הגיע ללא מערכת חשמל (החשמל יושב כולו על הגוף ולא על השאסי). עכשיו כשהאוטו מחובר צריך לחווט מחדש את כל החשמל בצורה מסודרת. מבקש לדעת כמה בערך אמורה לעלות עבודה כזו של חיווט כל האוטו ? (יש לי את כל הרכיבים רק שאין לי מושג מה מתחבר לאן).

כמו כן אם תוכלו אולי להפנות אותי לאנשי מקצוע (רצוי באזור נתניה כיוון שהאוטו לא נוסע ואני אצטרך גרר).

תודה מראש על כל עזרה ושבת שלום.

• תוכן חדש...