Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ חיפושית 1972

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שתביא צמה חדשה מ-Wiring Works, בכ-1000 ש"ח ותעשה לבד (זה מה שאני עשיתי).

או שתבקש מבעל מקצוע לבנות לך צמה כזו, כשאני ביררתי, המחיר היה כ-1500 ש"ח כולל פיוזים מודרניים, ממסרים וכו'.

משכנתא זה קל

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי עוד בעיה - הגוף איננו משנת 1972 ואני לא יודע בדיוק את השנתון שלו. להבנתי יש הבדל ( ולא רק ביחידת הדיאגנוסטיקה) בין מערכת החשמל של חיפושית משנת 1970/71 לבין חיפושית משנת 1972. אצלי כרגע המערכת הישנה היא משנתון 72 והגוף הוא כנראה משנתון 70/71. אני לא יודע עד כמה ההבדל מהותי או משפיע אבל אני גם לא יודע איזו צמה מתאימה לי.

כמו כן לא מצאתי את האתר Wiring Works אבל ב CIP1 יש צמות כאלו שיעלו בארץ לאחר משלוח (וללא מכס) 1500 ש"ח.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

לא להאמין שעברו שנתיים...

הרבה קרה בשנתיים האחרונות אבל דבר אחד נשאר כפי שהיה - תהליך השיפוץ של החיפושית הכחולה שלי.:cry:

לפני מספר חודשים התפנה אצלי זמן לחזור לעסוק בתחביב הישן שהוזנח לאור עיסוקי היום-יום.

חשבתי הרבה ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שאינני מסוגל לחלוק את אהבתי עם 2 חיפושיות ועליי לבחור :-( .

הבחירה לא הייתה פשוטה אבל אין מה לעשות...החיפושית הצהובה שלי עושה חיל ואילו החיפושית הכחולה, זאת שהשקתי בה כל כך הרבה זמן, מאמץ וכמובן $$$ ממשיכה לעמוד בצד.

בתמימותי או אולי מתוך תקווה חשבתי לעצמי שאני אכסה אותה והיא תחכה ליום שבו אוכל להשקיע ולסיים את השיפוץ שהתחלתי. לאחר מספר חודשים והרבה התלבטות נפלה בליבי (ולשמחתה של אישתי :wink: ) ההחלטה שצריך להיפרד :-(

מי שיסתכל בשרשור יוכל לראות שבמהלך הדרך לא חיפשתי לעגל פינות ורציתי שהתוצאה הסופית תהיה לא פחות ממצוינת.

כיום החיפושית מורכבת ונותר לסיים רק את חיווט החשמל, הגומיות והריפוד בכדי להביא אותה למצב סופי מצוין.

צירפתי תמונות מעודכנות לעכשיו - ככה היא ניראית היום.

לא חשבתי שאי פעם אפרד ממנה אבל אני מעדיף שאספן רכב ייקח אותה כדי לסיים את התהליך ולהחזיר אותה לכבישי הארץ. לא רוצה שתמשיך לעמוד מכוסה ולהיהרס.

מי שרוצה להמשיך מהנקודה שבה הפסקתי מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית או להתקשר - 054-9226090.

הרכב נמצא באזור השרון.

Photo0122.jpg

Photo0123.jpg

Photo0124.jpg

פורסם
תמונות של הרצפה המחודשת ושל הבודי שממתין לתורו...

נתקלתי באותה בעיה אצלי..

כמה עולה לשקם את ריצפה לחיפושית (מעוניין לקבל אינדיקציה) כמו שעשית.

ואצל מי עשית את זה...?

פורסם

אני לא יודע לתת עלויות לרצפה בנפרד כי זה היה חלק מהעבודה של הפחח והמחיר היה עבור כל הפחחות (רצפה ובודי). הפחח שאני עשיתי אצלו כבר לא עובד בזה (פרש לגמלאות :-P ).

אני זוכר שכאשר ביררתי על עלויות של חלקים מחו"ל זה לא השתלם לי אבל שווה לך לבדוק, למשל באתר של CIP1.

• תוכן חדש...