Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206XS , שנת 99, 1.6 90 כ"ס - עליה בחום מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב המדובר הינו 206 XS שנת 1999 , 1.6 90 כ"ס , ידנית 141,000 ק"מ.

לרכב היסטורית טיפולים מלאה מיומו הראשון במוסכי לובינסקי, ההיסטוריה נבדקה היטב.

בתחילת השבוע הבחנתי שטמפ' נוזל הקירור שבד"כ נעה בין 80 וקצת ל 90 מעלות בהתאם לאופי הנסיעה, התחילה לטייל גם לכיוון 100 מעלות.

לא לקלחתי סיכון ומיידתית הכנסתי למוסך הכי קרוב למקום עבודתי, מורשה מטעם לובינסקי. לאחר בדיקה קצרה הוחלט למסור את הרדיאטור לתיקון, להחליף טרמוסוטט (שני אלה לא נעשו לעולם) וכמובן להחליף את נוזל הקירור.

אין שינוי לאחר ביצוע פעולות אלה, למרות שלטענת המוסך הרדיאטור היה סתום לגמרי. לאחר שדיברתי הבוקר שוב עם בוחן הרכב, "פתאום" הטמפ' שאני מציין כן תקינה ולא מדובר במשהו חריג - (אני מת על זה שחושבים שאני טמבל :-))

בכל מקרה, שמתי לב למשל, שאם הטמפ' קרובה ל100 מעלות ואני מכבה את המזגן, תוך מספר שניות המד יורד לכיוון ה90 ואפילו לפעמים ל85 מעלות.

חשוב לציין שהרכב לא איבד נוזל קירור באופן חריג ולא אותרו נזילות כלשהן, מלבד הזעה מרדיאטור החימום.

אני מחפש כיוונים אחרים לחשיבה, כי ברצוני לסיים את הטיפול במוסך הקיים כי שילמתי כבר סכום לא מבוטל על התיקון.

תודה,

פורסם

מד הטמפרטורה ב206 זז לפעמים ממרכז הסקאלה. זה בסדר, וזה תקין.

בנסיעות עירוניות פקוקות יתכן ותראה את המחוג מתקדם פס אחד מעבר למרכז ובנסיעות מהירות ורגועות יתכן ותראה את המחוג יורד פס אחד מתחת למרכז. שני המצבים תקינים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

העניין הוא שזו התנהגות חדשה שלא הייתה לפני.

ודווקא הרבה פעמים קורה שדווקא בנסיעה בין עירונית, הטמפרטורה עולה מעל האמצע כאשר היא עמדה על 90 בנסיעה עירונית.

מה שמוזר לי היא העובדה שמכבים את המזגן, הטמפרטורה יורדת.

פורסם

אני הייתי בודק יותר לכיון של יונית חום מנוע,(חיישן שנותן פקודה למאוורר)יש מצבים שהם מזיפות וצריך להחליף אותם,

לא סיפור יקר.

פורסם

אח שלי תבדוק באמת יונית חום מנוע או שתבקש שיבדקו במוסך את הבלוק מנוע לנזילות כי גם לחבר שלי הייתה בעיה בפיג'ו עם החום מנוע ובסוף התברר שצריך להחליף מנוע בגלל הבלוק.

פורסם
אח שלי תבדוק באמת יונית חום מנוע או שתבקש שיבדקו במוסך את הבלוק מנוע לנזילות כי גם לחבר שלי הייתה בעיה בפיג'ו עם החום מנוע ובסוף התברר שצריך להחליף מנוע בגלל הבלוק.

איזה מנוע זה היה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

יוניט חום זאת בהחלט אופציה.

עוד כיוון שכדאי לבדוק - כיוון משיכת האוויר של המאוורר. המאוורר צריך לינוק אוויר מקדמת הרכב ולזרוק אותו פנימה. פעולה הפוכה עלולה לגרום לתקלה דומה לזאת שאתה מתאר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...