Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת רובר 214 לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא אני יספר קצת על עצמי ..

אז ככה עוד פחות מחודש נגמר לי המלווה ועבדתי בקיץ בהרבה עבודות להגיע לסוכום מסוים

יש לנו שתי מכונית בבית עוד מעט מגיע ה טויוטה קורולה 09 בנתיים יש 08 (עם פזומט) ויש לנו עוד קורולה 02

תמיד חשבתי שאני ילך על איביזה או על פיג'ו שנתונים 94 95 ואז שהתחלתי להתעמק ראיתי שלא כדאי בכלל

אז ראיתי את הרובר וישר התלהבתי מהעיצוב (שזה חשוב אצלי מאוד) ומהצריכת דלק ואז שהתחלתי לחקור ראיתי שלא הרבה ממליצים אל האוטו הזה

אז תגידו לי עם האוטו יתאים לי מכוון שהאוטו הזה היה רק לשנה (אחרי זה מתגייס בעזרת השם) הבצפר שלי נמצא 15 ק"מ ממני

וזה יוצר לי המון בעיות בהסעות הם מגעים מוקדם מידי ב 7 שהבצפר מתחיל ב 8 וחצי זה אומר לקום ב 6 ולשרף שעתיים בערך

וכנ"ל בחזור ביצאות שלי בערבים אז אני יוציא את האוטו רק עם זה באזור עם זה רחוק אז את הרכב של ההורים שלי

וזה רכב רק לשנה אז אני חושב שעם הייתי הולך על 94 או על 97 זה יותר טוב מבחינתי....

נ.ב

הביטוח נורא נורא יקר לאיביזה ולפיג' ולרכבים שבדקתי יותר מ 50-60% יותר

פורסם

אל תתעסק עם רוברים אם זה הרכב הראשון שלך.

למצוא אחד במצב טוב קשה מאוד.

גם אם תמצא אחד שנראה מעולה, הסיכוי שהוא יעשה לך בעיות הוא גבוה.

אם אתה יכול לספוג את העלויות, לך על זה. אם לא, קנה משהו אחר.

אצלי זה כבר הרובר השני שיש לי. אחד לא עשה בעיות ב100000 קילומטר, לשני הייתי צריך לשים 13000 ש"ח בחודשיים הראשונים אחרי הקנייה, והוא עדיין עושה קצת בעיות.

זה רכב יפה, זה רכב נוח ומפנק. אבל הוא גם יכול להרוס אותך כלכלית.

פורסם

הייתה לי 216 שנת 98 אחלה אוטו-מהיר יפה וזול.

יש להם מגוון בעיות כמו פלסטיקה ריפוד גג שנופל והדובדבן שבקצפת...מנוע.

כן בעיה שכיחה ברובר זה ראש מנוע, נסה למצוא אחת במצב טוב, עם טיפול נאות היא תשרת אותך 10

המלצה שלי תוסיף טיפה ולך על ה216

פורסם

לפותח השרשור שלום רב!

כבעל 2 רוברים לשעבר (4 שנים סך הכל).

רכב מפנק מאוד גם אפילו יותר מרכבים פי כמה וכמה ממחירו.

יש חלפים בשפע ומחיר המקוריים יפתיעו לטובה, יש שפע חלפים בארץ.

בעיית המנוע נפתרה על ידי לנד רובר אטם ראש כפול.

אוטו מהיר חסכוני לא עושה צרות אם מטפלים נכון לא מוסכי מדרכה מה שנכון עושה בעיות שמזניחים.

יש לי כרגע הונדה האצבק ואני יכול להגיד לך שמחיר החלפים של רובר נמוך בחצי מהונדה.

אשמח לענות לעוד שאלות אם תרצה, אם לא תריץ חיפוש יש ימבה חומר על רובר בפורום.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

לא מצאתי שהחלקים יקרים כל כך.

כמו שאמר יוגב, הם יותר זולים הרבה פעמים מאלו של הונדה ורכבים דומים.

הנה הפירוט של חלק מהתיקונים שעשיתי לו במוסך המרכזי של הצפון.

ההבדל ביני ואחרים הוא שאני ידעתי בדיוק למה אני נכנס כשקניתי אותו במחיר כל כך זול.

אני יכול לספוג את הנזק הכספי (שלא תמיד מגיע, אבל לפעמים כן, ואז זה כואב)

לפני שאתה קונה, ממליץ לך לבדוק אם גם אתה יכול.

Cuentas rover censuradas.JPG

Cuentas rover censuradas (1).JPG

• תוכן חדש...