Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת בולג'וינטים דודג' אספן 79

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף את 4 הבולג'וינטים (2 עליונים ו2 תחתונים).

יש לי אפשרות לחכות מספר שבועות לבולג'וינטים חדשים או לפרק את הקיימים ולשפצם.

השאלות שלי הן:

1. האם בולג'וינט משופץ (כמו שצריך ע"י בעל מקצוע) יהיה שווה ערך לחדש?

2. האם יש המלצה למוסך באיזור המרכז שמבין בדודג'ים לבצע בו את ההחלפה?

3. האם יש למישהו כיוון לבולג'וינטים חדשים (כאלה שלא צריך לחכות להם מספר שבועות)?

פורסם

דווקא מנסיוני, לחכות לחלקים בארץ לוקח מינימום חודש אם הם מגיעים "באוויר" מארה"ב. הסיפור נראה זול, אבל לאחר שמשלמים מכס מע"מ ודמי טיפול, זו כבר לא מציאה, מה גם שצריך היום להשיג אישור ממשרד התחבורה על ייבוא אישי של חלקים מעל לשווי 50$ על מנת לשחררם מהמכס.

דודג' אספן דווקא היו בארץ ב-79 והייתי ממליץ לך לשפץ או לרכוש חדש בארץ ולא להכנס להרפתקאה של ייבוא חדש (על אף הפיתוי).

אני אומר - מה שניתן לעשות/ לרכוש בארץ, לא לקנות מחו"ל. כך גם נגדיל את הדרישה לחלקים אלה בארץ ויגדלו הסיכויים שבמידה ונזדקק להם שוב, יהיו זמינים יותר.

לגבי שאלתך הראשונה, כל דבר ניתן לשיפוץ מצועי כמו החדש, השאלה היא רק העלות. במקרה של בול ג'וינט, אם המתכת לא אכולה, אין סיבה שהשיפוץ יעלה הרבה (מדובר בהחלפת הגומיה והגריז בלבד לרוב).

בכל אופן, בהצלחה:-)

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
במקרה של בול ג'וינט, אם המתכת לא אכולה, אין סיבה שהשיפוץ יעלה הרבה (מדובר בהחלפת הגומיה והגריז בלבד לרוב).

בכל אופן, בהצלחה:-)

יש לבטל במקרים רבים את החופש , ע"י לחיצה בפרס על גב הבולג'ונט.

אבל עדיפות לחדש , יותר טוב ויחזיק יותר זמן.

ירון מאיר

• תוכן חדש...