Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה, עזרה, עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1) אם אין סטרטר יכול להיות מצבר מרוקן, נסה להניע עם כבלים.

2) אם אין סטרטר גם עם כבלים בדוק אם מגיע זרם לסטרטר זאת ע"י חיבור מד זרם לכניסה לסטרטר ואז לחץ על מתג ההתנעה. אם מגיע זרם לסטרטר אזי הבעיה בסטרטר, אם לא אזי הבעיה בדרך לסטרטר כנראה בחלק שנקרא אוטומט סטרטר באופנועים יפנים יש לחלק הזה פיוז משלו ואם הנ"ל נשרף זה מסביר למה אין סטרטר.

3)אם גם זה לא עוזר קח את הטלפון של יוסי יהלום-גגרנוע 068566577 (מומלץ מחירים זולים) וסע למוסך.

פורסם

אין סטרטר, היה לרגע אך לאחר מכן לא (כאילו התעייף)

המצבר תקין , כל האורות , אזעקה, צופר, הכל עובד ובצורה תקינה,

הפיוז של של הטומט נראה כתקין , נשאר רק לבדוק אם זרם מגיע לסטרטר , אין לי מד זרם כעת , אבדוק מאוחר יותר...

הזמזום שמה JUNCTION BOX , מעיד כי זרם שבא מהמצבר , לא ככה?

פורסם

עוד בדיקה פשוטה שתתן אינדיקציה טובה:

תנסה להדליק תדליק אורות. אין אורות? בעית חשמל - או שהמצבר לגמרי גמור, או שיש לך בעיית חשמל אחרת.

יש אורות (אפילו חלשים)? עכשיו תן סטרטר. האורות נחלשו/כבו לגמרי? אם כן, אזי הסטרטר משתלב תקין, אבל המתח במצבר הגמור נופל לגמרי, והבעיה כמובן במצבר. אם האורות אפילו לא מושפעים, יש לך בעיה אחרת, והסטרטר אפילו לא משתלב.

העובדה שסיפרת שבהתחלה היו "נקישות" ואחרי זה גם זה הפסיק, מחשיד שזה אכן המצבר. אם הייתה בעיית חשמל אחרת, סביר מאד שזה לא היה מתפתח בהדרגה אלא קורה בבת אחת. רק השערה כמובן.

עוד נקודה ששווה בדיקה היא קורוזיה על ההדקים של המצבר. הצטברות של קורוזיה על ההדקים, בשילוב עם בוקר קר במיוחד, וזה לא יעבוד טוב...

פורסם

עזוב עכשיו מד זרם...

אורות דולקים? יופי. תן סטרטר... מה קורה לאורות? יש השפעה או לא?

אין סטרטר, היה לרגע אך לאחר מכן לא (כאילו התעייף)

המצבר תקין , כל האורות , אזעקה, צופר, הכל עובד ובצורה תקינה,

הפיוז של של הטומט נראה כתקין , נשאר רק לבדוק אם זרם מגיע לסטרטר , אין לי מד זרם כעת , אבדוק מאוחר יותר...

הזמזום שמה JUNCTION BOX , מעיד כי זרם שבא מהמצבר , לא ככה?

פורסם
מחבר כמו באוטו ? + ל + - ל + ? ומה אז ? מנוע של הרכב מותנע?

לנתק את המצבר שלי ?

אף פעם לא הנעתי עם כבלים לפני כן ... :p

הנעה כמו באוטו.

פורסם

אתה אומר שאתה נותן סטרטר והאורות לא נחלשים? מכאן שהסטרטר אפילו לא משתלב במעגל ומנסה להניע. מממ.... ספק אם הנעה עם כבלים תעזור, אבל שווה לנסות בכ"ז.

רכב עומד על יד, מנוע מונע.

- של הרכב ל - של המצבר שלך.

+ של הרכב ל + של המצבר שלך.

אם לא ברור מה + ומה -, ה - מחובר גם לשלדה של הרכב או האופנוע. ה + בד"כ עם כיסוי או הדק אדום.

זהירות שלא יגע + ב - בשום שלב(!) ייתן וואחד ניצוץ....

אחרי שהכל מחובר תנסה להניע את האופנוע.

. :lol:
פורסם

שמישהו יזמין אמבולנס :lol:

מה נגמר?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אז ככה , לא צריך אמבולנס , בטח שלא בשבילי ..

אז ככה, עם כבלים לא מתניע , האורות מושפעים ממש קלות כשמנסים להניע, זה לא הפיוז באטומט סטרטר,

מה? איך ?

פורסם
אז ככה , לא צריך אמבולנס , בטח שלא בשבילי ..

אז ככה, עם כבלים לא מתניע , האורות מושפעים ממש קלות כשמנסים להניע, זה לא הפיוז באטומט סטרטר,

מה? איך ?

עכשיו נשאר לבדוק אם זרם מגיע לסטרטר או לא. אם מגיע הבעיה בסטרטר אם לא הבעיה בדרך לסטרטר ואז ישנן מס' אפשרויות אבל עדיף אם אין לך מושג לקחת למוסך.

• תוכן חדש...