Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתון של 250 + שני מגדשי K04 + ניהול וחמוצים = 400 כ"ס באמינות המוכרת של מנועי VAG המטורבתים !!

אם רק הייתה בארץ A6 ידנית.. (או שאולי יש ??)

עכשיו זה כבר פרוייקט מעניין, לא ??

...CASKA for life

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממנוע הBI-TURBO של אוודי אתה מוציא 400 כ"ס בקלות, באמינות ועל מנוע סגור.

אלא מנועים שסוחבים הספקים וגדישות כאילו אין מחר.

אם רק הייתה בארץ A6 ידנית.. (או שאולי יש ??)

עכשיו אתה מבין איזה התרגשות זאת הייתה למצוא פה בארץ אוודי 80 קופה, 2700,קוואטרו, ידנית ואיזה אכזבה זאת הייתה לגלות את הפגיעת שילדה שלה :x

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אודי 80 קוואטרו עם מנוע 2.7TT?!!? יש דבר כזה בארץ? או שאתה מתכוון ל-2.8 אטמוספירי?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כנראה שלא הסברתי כראוי, הרכב הוא 2800 אטמוספרי (אם הייתי רוכש אותה אז בהחלט היה 80 קופה 2700TT בארץ :twisted: )

כן, הכסופה מקריית גת/אשקלון/יבנה (איבדתי כבר מעקב).

פורסם

את האמת, היא לא הייתה רצינית מאוד אבל היו לי 2 שיקולים:

1. גם פגיעה ממש לא רצינית, ברכב עם 400 כ"ס עלולה להיות משמעותית מאוד בהתנהגות של הרכב, יש לזכור שהרכבים האלה (S2) הם לא איזה רכבי מיאוץ מאוד חזקים בקו ישר אלא בהחלט חיית מסלול שאמורה לתקל סיבובים בצורה מרשימה ביותר.

2. היה לי איזה סירחון כללי שלא הצלחתי להבין מאיפה הוא, רכב כזה, שבמשך חודש עובר 3 ידיים, אני עד היום משוכנע שהצלתי את עצמי מהסתבכות באיזה תקלה מאוד יקרה לתיקון שלא הצלחתי לעלות עליה. יכול להיות שאני סתם פראנואיד אבל הפגיעה עם כל החלפות הידיים גרמו לי לרדת מהעניין.

במקרה יש לי עדיין את התמונה שלה, אז תהנו:

Picture 018.jpg

פורסם

לכותב הט'רד, מציע לך לחפש ב-vag-club שם תקבל תשובות קצת יותר רלוונטיות לשאלתך ובדיוק מה מתאים ומה לא מאנשים שחיים את זה ביום יום...

פורסם

bagira1.jpg

אתה סתם קטנוני:lol:

זה לא שאתה קונה מאזדה מליסינג ואז לא תוכל למכור אותה בכלל השלדה

וזה לא שהרכב מורכב מ 3 מכוניות או משהו, בטח סתם כיפוף פה או שם שאחרי יישור כמעת בטוח שלא מפריע לאיש

וזה לא שעכשיו עם 400 כוח רק בגלל שיש לו שאסי הוא יעבור לך נתיבים כשההגה מוחזק ישר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם האודי 80 הזו היא באמת יחידה בארץ אז לפני כמה שבועות ראיתי אותה בפעמים בראשון, לא זוכר אם אלו היו הג'נטים אבל אין לי שום ספק שראיתי 80 קופה קוואטרו, ממש התלבהתי כמו תינוק באותו רגע.

פורסם

אני חושב שהמנוע 2.7 V6 לא יכנס לגולף משום שמנועי הV6 ששמים בגולף ובמכוניות המשתמשות באותה פלטפורמה הם מנועי V שהצלינדרים מסודרים בזוית נמוכה יותר מאשר במנועי V רגילים (מנוע VR6)וככה הם נכנסים בתא מנוע של הגולף. מנוע V רגיל לא יכנס.

תקנו אותי אם אני טועה:-)

פורסם

במקרה יש לי עדיין את התמונה שלה, אז תהנו:

בגירה אתה יודע שזה הרכב של חבר שלי ושאני נוהג עליו המון...?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...