Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה מרצדס E קופה ראשונה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום תחרות בין סדרה 6 לבין A5. A5 מתחרה בסדרה 3 קופה אם כבר.

המרצדס הזו נראית מאוד טוב לדעתי!

ואגב, הA5 ספורטבאק זה אחד הדברים הדפוקים פשוט. הוציאו גרסאת קופה לA4(הA5) ואז הפכו אותה בחזרה למשהו שהוא כמו A4.

פורסם

ואגב, הA5 ספורטבאק זה אחד הדברים הדפוקים פשוט. הוציאו גרסאת קופה לA4(הA5) ואז הפכו אותה בחזרה למשהו שהוא כמו A4.

אני חולק עליך!

ה A5 סופרטבק זו אותה ה A5 היפייפיה, שהוסיפו לה את סטייל הסדאן קופה

כדוגמת ה CLS, הפאסאט CC, והבמו סידרה 5 גאן טוריסמו.

ה A5 ספורטבק זה רעיון מבריק בעיני, ובייחוד רעיון עם עיצוב פשוט עוצר נשימה.

שלומי.

פורסם

יש פה קצת סלט.

E קופה מתחרה בסדרה 6.

A5 מתחרה בסדרה 3 ופעם ב-CLK (אמנם היתה נראית כמו ה-E אבל למעשה ישבה על שלדה של ה-C).

ו-CL אין לה מתחרות, זאת גרסת קופה ל-S קלאס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה עבר להם בראש שהם הוסיפו את המשולש הקטן והמיותר הזה בחלון האחורי?? זה הורג את הקו הזורם של האוטו.

וכן.. גם אני הולך על אודי.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אז ה-A7 העתידית תתחרה בסדרה 6? :-P

כן

מה עבר להם בראש שהם הוסיפו את המשולש הקטן והמיותר הזה בחלון האחורי??

מאוד לא ברור..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בפרופיל היא מזכירה את הCLS, אבל פה נגמר היופי.

מהחזית היא מאוד מזכירה את הE קלאס החדשה והמכוערת (מן הסתם...) מאחור כנ"ל - כלומר סטייל שנות ה80.

בדיוק היום יצא לי לראות A5 לבנה, אין מה להשוות! היא פשוט...וואו! (אגב ראיתם איך נראית המרצדס מבפנים? :roll:).

Insane things comes from insanely people.

פורסם

ה-A5 הרבה יותר אלגנטית וחיננית. יש A5 קופה חדשה שאני רואה מידי פעם ברחובות, האוטו הזה פשוט מדהים.

פורסם

הA5 בגודלה יותר מזכירה A6 קופה

פורסם

לפני קצת יותר משבועיים טיילתי בגרמניה עם רכב שכור (יורופקאר) מסוג מרצדס E מהדגם החדש.

ברכב שקיבלתי הותקן מנוע דיזל - 200CD

לא לקחתי את הרכב למסלולי נהיגה ונהגתי בו בעיקר בכבישים צדדים או על האוטובאנים.

רמת הבנייה של הרכב היא גבוהה אם כי גירסת ההשכרה שקיבלתי הייתה קמצנית משהו.

רעש המנוע נוכח יחסית והרכב רועש יותר מהמצופה מרכב ברמה הזו. נשיכת המנוע ההתחלתית חזקה אולם הדחף נרגע כשעולים במעלה הסל"ד.

הרכב שנהגתי בו צוייד בגיר 5 הילוכים בלבד, אם כי לא נתקלתי במצב שבו היה "חסר" לי הילוך.

רמת הנוחות שברכב טובה מאוד הנסיעה חלקה ונעימה על כל סוגי האספלט (כולל משובש) שהיו בדרך.

יתרונה הגדול של המכונית היא יכולתה לגמוא אוטוסטרדות, הרכב הזה נתן בראש גם למקומים שנתנו לו די הרבה כבוד.

במהירויות של 200 קמ"ש ויותר על השעון הרכב הפגין יציבות וביטחון מוחלטים, ניתן היה לעזוב את ההגה ועם זאת הרכב שמר על קו ההתקדמות כמו קטר על מסילת ברזל, בסיבובבים מהירים הרכב מדויק להפליא.

סיכום: עיצוב כבד (לא אטרקטיבי לטעמי), איכות בניה מהמעלה הראשונה, נסיעה נעימה ונוחה וקצת רועשת. על האוטובאנים מדובר בכלי שנבנה בעבורם: מדויק, כבד ויציב.

• תוכן חדש...