Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול "55000" בפורד פוקוס 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי בפורד פוקוס 2006 עם 55000 ק"מ מליסינג.

כל התוצאות יצאו מושלמות במכון בדיקה שאני מכיר למעט שמן כלשהו שהוא קצת שחור מהרגיל (שמן גיר אולי...).

בכל מקרה לפני שאני מתחיל להשתמש ברכב באופן שוטף חשבתי אולי לעשות לו טיפול בסיסי כבר עכשיו (שמנים, פלאגים, פילטרים או משהו בסגנון הזה) בשביל להוריד את הסיכון לבעיות בגלל שימוש בשמנים ורכיבים זולים שבחברות הליסינג לפעמים בוחרים להשתמש. אני לא לחוץ על השקל ואם כמה מאות שקלים בודדים יעשו רק טוב לאוטו ויכולים למנוע נזקים בעתיד אני מוכן להשקיע את הסכום.

ועוד שאלה למומחים... האם לקנות באוטו דיפו למשל שמנים מקצועיים בסביבות ה 110 שח ל 4 ליטר או לשים את השמן פז הרגיל שהמוסכים נוטים לשים שעולה גם ככה כ 80 שח (שוב, אם השמן יתרום לי אפילו מעט אני מוכן להשקיע עוד 20 - 40 שח בשמן טוב!).

אשמח לשמוע על עוד רכיבים שאולי עדיף לא להתפשר בהם...

תודה רבה!

פורסם

השאלה כמעט הגיע לעמוד השלישי 8)

השאלה כזו משעממת? לא חוקית לפי חוקי הפורום?

אשמח לקצת עזרה או לפחות כיוונים כלליים...

תודה!

פורסם

ערב רב

לך למורשה נסה לברר מתי היה טיפול אחרון

ומתי הטיפול הבא, כנראה 60000

ולפי זה תחליט

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

הטיפול הבא הוא ב 60000 כרגיל. עשו את האחרון ב 45000 כרגיל.. חשבתי זה ברור :wink:

סה"כ חשבתי לעצמי שאולי הייתה הזנחה לאוטו ואפשר לעשות טיפול בסיסי שיכול רק לעזור... אני מניח שבטיפולי ליסינג בדרך כלל משתמשים בחלקים בינוניים ומטה.

• תוכן חדש...