Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה כתוצאה מרוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

החנתי את האוטו בחניון באיזור השרון, כשחזרתי מסידוריי גיליתי מכה חזקה מקדימה וכל הצבע התקלף, פניתי לבעל החניון וראינו במצלמת האבטחה נהגת עושה רוורס מבלי להתחשב ונכנסת באוטו במהירות, יש לי את המספר של הרכב מה עכשיו אני עושה בדיוק?

תודה.:-(

פורסם

אם היה מקיף היית צריך לפנות לחברת הביטוח עם מספר הרכב ולהתייעץ עם סוכן הביטוח.

עכשיו כל שנותר הוא לגשת לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה נגד הנהגת הפוגעת.

ברגע שתקבל את הפרטים תיצור עימה קשר ודווח את אשר התרחש ולהגיע עימה לסיכום על כך שהיא משלמת על הנזק.

ברגע שהיא תתנער מאחריות, כל שנותר הוא הגשת תביעה בבית הדין לתביעות קטנות.

חשוב שתציין בפניה שהחניון מצולם ושיש בידך את הצילומים המעידים שהיא פוגעת ברכב.

(כמו כן גש לקבט של הקניון ובקש לך עותק מהצילום על מנת שתהיה לך הוכחה מוצקה ביד).

מצלמות האבטחה מצלמות עד כמה שידוע לי בסבב של 6 חודשים, אחרי 6 חודשים הצילומים נמחקים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין כאן נפגעים בנפש/גוף , ולכן המשטרה לא תטפל בתלונה, והתיק יסגר "מחוסר עיניין לציבור".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...