Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה בקשר לבניית קרטינג+באגי

אם מישהו יודע או שיש לו תמונות +הסברים לבניה בבקשה שיביא לי

תודה..

נ.ב

באגי אם יש אז עדיף

ואם יש תביאו גם מדריך לקרטינג

אני חיב את זה דחוף תודה...

~~~~~~

M-motor

~~~~~~

פורסם
אני צריך עזרה בקשר לבניית קרטינג+באגי

אם מישהו יודע או שיש לו תמונות +הסברים לבניה בבקשה שיביא לי

תודה..

נ.ב

באגי אם יש אז עדיף

ואם יש תביאו גם מדריך לקרטינג

אני חיב את זה דחוף תודה...

דחוף?

אתה מודע לזה שזה ענין של לפחות שבועיים-שלוש עד אין סוף כדי לבנות באגי....

הדרך הקצרה היא לקחת אוטו ולהפשיט אותו, והדרך הארוכה היא לתכנן אחד כזה באמת ולהרכיב, בכל מקרה, דחוף לא נופל בהגדרות של בניית באגי (אלא אם אתה קבוצה ואתם מתכננים להתחרות בראלי קפריסין הקרוב...)

בכל מקרה, תעשה חיפוש, הועלה פה לא מזמן לינק לאיזה אתר שבו הם בנו באגי מSCRATCH ועד לאוטו עצמו, עם תמונות והכל...

רון.

-הגדרת הזמן היא מעט נוזלית כשזה מגיע לאנשים-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תראה, ידידי היקר - מאחר ודחיפות העניין ברורה, ומאחר ואין לנו מושג מה הנסיון והידע הטכני שלך (ככל הנראה לא נרחב, אם במנוע חיפוש אתה לא יודע להשתמש - אז מנוע בעירה פנימית זה בטח ממש מעבר לקשת בענן בשבילך).

אז כדי לפתור בצורה זריזה את בעיית הבאגי הדחופה הייתי ממליץ לך לקחת את המפתחות של האוטו של אבא כשהוא ישן צהריים, ולרדת לחניה עם:

1. פטיש 5 קילו.

2. מספרי פח.

3. מסור מתכת.

אם יש לך דיסק חשמלי (לא דיסקט של מחשבון, אלא כזה עיגול מסתובב שעושה המון גיצים, כמו הנפצים של פורים... חיחיחי!) אז אתה בכלל מסודר. למרות שהרעש יכול להעיר את אבא.

מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל לחתוך מהאוטו כל חלק שלא נראה מכני, ולהשתדל לא לשמור על קורות נושאות עומס בשלדה.

תאמין לי, ידידי היקר - תוך חצי שעה/ שעה של עבודה מאומצת יש לך באגי לא רעה בכלל.

אבל קח בחשבון שכשאבא יקום זה יגמר רע. להערכתי - המינימום הוא שינכו לך את הנזק מדמי הכיס.

מקווה שעזרתי! ותדע שתמיד שאלות רציניות מקבלות תשובות הראויות להן!

פורסם

באגי.אחי באגי זה לא דבר פשוט למרות שבסוף[מה שיכול לקחת גם שנה שנתיים]אתה רק תרוויח מהעניין ידע בתחומים כמו מכונאות, פיזיקה ,מסגרות,חשמל רכב...

בדרך הקשה כמובן!

אשמח לעזור לך ונראה לי שהרבה,אני בניתי באגי במשך שנה וחצי[אתה יודע..כשהיה זמן פנוי] ותמיד יש מה להוסיף ולשפר.

התחלתי מחיפושית, נמאס. זרקתי את המנוע והשארתי רק את הריצפה קיצרתי אותה ב-40 ס"מ והתחלתי לבנות כלוב התהפכות..מושבים ...חיזוקים ...

קניתי מנוע סובארו 1800 ,פניתי לחרט שמכיר את העניין והכין לי מתאם בין הגיר למנוע.

ואז אגזוזים..תושבות מנוע..קפיצים.. בולמים...וכו...

בקיצור, תתקשר או תבוא לבקר בכייף!

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

• תוכן חדש...