Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

קצת סיפור אבל זה הדרך הטובה ביותר שיבינו אותי.

אתמול הדלקתי את האוטו והוא עבד מצויין. נסעתי חצי שעה ואז עצרתי. חזרתי והדלקתי אותו שוב,

הפעם הוא פשוט סרב להתניע. זה נראה כאילו המצבר נגמר לחלוטין. הוא בקושי הצליח לפתוח את הדלתות וכשסובבתי את המפתח

האוטו אפילו לא ניסה להתניע (לא עשה את ה טררררר), שלא לדבר על זה שהנורות בקושי דלקו.

התנעתי בסוף ממכונית אחרת. נסעתי עם אורות דלוקים וחיכיתי חצי שעה כשהאוטו דלוק. ואז המשכתי בנסיעה ואחרי שתי דקות הוא פשוט נכבה באמצע הנסיעה. התנעתי שוב מאוטו אחר, הדלקתי את האורות והאוטו כבה שוב.

אתם יודעים אולי מה הבעיה וכמה יעלה לי לתקן אותה?

תודה!

פורסם

זוהי מאזדה 323 1.8 משנת 2000

כמה יעלה לי להחליף אלטרנטור?

שירות של שירותי דרך יכולים להחליף אותו או שצריך מוסך?

פורסם

מצטער שאני לא יכול להתאפק.

אבל הודעה כזו על רכב שלא מתניע ונכבה בזמן נסיעה(!) - אם היה מדובר באוטו צרפתי למשל - בפורום היועצים היו שוחטים אותו ולוקחים את המקרה הזה כהוכחה ניצחת לאי אמינות היצרן הצרפתי התורן. ואז גם תבוא ההמלצה ליפני, ואם יפני, אז "אין כמו מאזדה - הכי אמינות", במיוחד ה-323 הישנות.

נו, שוין, אני לא יודע מה הבעיה כי אינני מכונאי מוסמך. אבל אני כן יודע שזו בעיה שיכולה לצוץ בכל רכב, של כל יצרן וכל יבואן.

(ושוב סליחה על ההתפרצות)

• תוכן חדש...